- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.601
Ya kızlar ben bugün aktara gidecektim
Kabızlık için bi tohum bahsedilmişti ondan alacaktım
Sabahtan beri ikinci wc
Adından bahsetmem bile yetti sanırım bunyeme ahhahaah
Hiç çıkmıyorkiaklımdan , ama damardan isteyecek kadar kafam iyiymiş demekki .. nasıl bir kahvekoliklikse
Tamamdır teşekkürler ilk fırsatta deneyeceğim kabağıda çok severim zatenBen cok begendım belki yiyemem diye 2 kabaktan yaptım pısman oldum 4 kabak yapmadığıma pısınce az kalıyor zaten ve gercekten tadı harika ustune sarımsaklı yogurtta koydum soslu yogurtlu makarna gibi oldu
Bugün yemeğim var ama eğer bir aksilik olmazsa yarın akşama bende deneyeceğim...Ben cok begendım belki yiyemem diye 2 kabaktan yaptım pısman oldum 4 kabak yapmadığıma pısınce az kalıyor zaten ve gercekten tadı harika ustune sarımsaklı yogurtta koydum soslu yogurtlu makarna gibi oldu
Pazara gittim geldim 1.5 saat yurumus oldum
Aynn oyle oldu canimHem saglikli alisveris hem spor, bi tasla iki kus
Hayır canım hiç problem olmaz sen cumadan at ben güncellerim işin gücün çok senin bu arada nezaketin için ayrıca teşekkür ederim o kadar telase arasındaSlmlarrrr..:)
9:00 kahve
12:00 soğan kavurması yumurtalı, acı yeşil biber
15:00 6.7 erik
Akşam 6 gibide kabak salatası yapar kapatırım günü
Dükan biram elimde, ben çok sevdim bu içeceği, inanılmaz wc yaptırıyor buda böbreklere yarar..
blondeaddict cnm ben cuma sabah kilo bildirimi yapsam çokmu bozarım düzeni.. eve gel dinlen valiz yerleştir derken o hafta çıkamam evden tartılmaya falan gidemem galiba eczaneye.. istersen özelden bildiririm sen pztsi güncellersin istersen burdan yazarım hiç fark etmez
Canım afiyet olsunMenü Saatimm
Sabah 12:30 bir tabak yoğurt içine kuruyemiş karıştırıp yedim.
Akşam 19:00 bir tabak araka yemeği yanına yeşil mercimek salatası
ara elma, nescafe, türk kahvesi, su 2lt. ,
Spor: 1 saat leslie ve zumba karışık
İlk defa duydum hiç bilmiyorum canımSelam kızlar sizlere bir şey soracağım ben göbek yağlarını eritmek için videolar ve tavsiyelere bakıyordum stomach vacuum diye bir videoyla karşılaştım aranızda bunu duyan yada deneyen var mı ? Yapanlar deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Pazara gittim geldim 1.5 saat yurumus oldum
Canım afiyet olsun menü iyi valla nereye kadar dayanacak bu hain kilo23. Gün
Selam kızlar 16/8
sabah kahvaltı 8:45
1 dilim ince elim kadar kepekli ekmek
Yumurta peynir zeytin fıstık ezmesi reçel
kahve, sirkeli su
türk kahvesi bol bol su
mercimek çorba 13:00
kabak yemeği 16:00
mutfak kapanmıştır
blondeaddict halen aynı kiloda kalmak insanın sinirini bozuyor o inatsa bende inadım devam