Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

dün gece giremedim nete.. evet yürüdüm.. :KK39: havalar serin birkaç gündür. yürümek zorlamadı. sıcakta çekilmiyor ama serin havaları değerlendirmem gerek..yemeğimide yarım saat kadar geciktirdim.. çok sıkıntı değil heralde.. aslında o da olmazdı da eşimi bekledim artık o kadar geç olduktan sonra.. ben genelde erken yediğim için hep ayrı yemek zorunda kalıyoruz son zamanlarda.. birlikte yemeyi özlemişim.. :KK68:

hadi canımmm.... böyle azimli kadınları ayakta alkışlamak lazım kesinlikle...:super:

bende de aynı durum var. emzirdiğim için sarkma oldu. ama çok rahatsız etmiyor beni.. eğer rahatsız olursam bi ameliyata bakar diyorum ama ondan da korkarım ben.. :KK43:

. Bende bi sut vardi 3 cocuk emzirir herkes daha geciyodu agzina gitcek yakinda diye birinin nazari degdi 2 gun icinde gogsumde iltihap ve sut trafigi oldu gogsum tas gibi oldu soguk Kompres yap dedi Doktor sogukla da sut bi an cekilince benimkiler bi anda indi bu yuzden normalden fazla sarkti o donem . Sarktigi bisi degil sutumde cok azalmisti . Ugrasa ugrssa 1 yasina kadar verdim sut ama bide bana sor neler cektim sut vercem diye . Simdi de spor yaparken hoplayip zipladikca sallaniyolar o da sarkitiyomus ve spor esnasinda cok agriyo . Sporcu sutyeni siparis ettim biraz da onla denicem . Insallah toparlarim biraz . Ben de ameliyattan cok korkuyorum.

. Bende bi sut vardi 3 cocuk emzirir herkes daha geciyodu agzina gitcek yakinda diye birinin nazari degdi 2 gun icinde gogsumde iltihap ve sut trafigi oldu gogsum tas gibi oldu soguk Kompres yap dedi Doktor sogukla da sut bi an cekilince benimkiler bi anda indi bu yuzden normalden fazla sarkti o donem . Sarktigi bisi degil sutumde cok azalmisti . Ugrasa ugrssa 1 yasina kadar verdim sut ama bide bana sor neler cektim sut vercem diye . Simdi de spor yaparken hoplayip zipladikca sallaniyolar o da sarkitiyomus ve spor esnasinda cok agriyo . Sporcu sutyeni siparis ettim biraz da onla denicem . Insallah toparlarim biraz . Ben de ameliyattan cok korkuyorum.
ameliyat işinden bende korkarım.. ama çevremde yaptıranlar oldu bir kaçtane.. küçültme operasyonu yaptırdılar. sporcu sütyeni işe yarayabilir ama.. önceden spor yaparken kullanıyordum.. çok güzel sabitliyor.. :super:

ameliyat işinden bende korkarım.. ama çevremde yaptıranlar oldu bir kaçtane.. küçültme operasyonu yaptırdılar. sporcu sütyeni işe yarayabilir ama.. önceden spor yaparken kullanıyordum.. çok güzel sabitliyor.. :super:
benim de gögüs lerim çok büyük ve bende küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama benim sütüm hem çoktu hem de yaglı baya o yuzden ilerde hamilelik düşündüğüm için bir türlü o ilk adımı atamıyorum. inş 35 li yaşlara geldiğimde daha fazla ertelemeyi düşünmüyorum

benim de gögüs lerim çok büyük ve bende küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama benim sütüm hem çoktu hem de yaglı baya o yuzden ilerde hamilelik düşündüğüm için bir türlü o ilk adımı atamıyorum. inş 35 li yaşlara geldiğimde daha fazla ertelemeyi düşünmüyorum
küçülttürme operasyonu yaptıranlar çok rahatladık, çok memnunuz diyorlar.. eğer rahatsız edecek boyuttaysa ameliyat düşünülebilir. Sonuçta bu konuda çok iyi dr lar var artık.. :KK39:

İyi akşamlar kızlar :) Allah affetsin bugünki menüyü :)
16-8
10.00: 1 haşlanmış yumurta
Kaşar peynir
(Uyanınca kiraz sapı suyu içmiştim)
12.30 malesef ince dilim frambuaz pasta
18.00 yarım tavuk dürüm ( tavuk domates ve turşu var içinde)
Ayran
22.00: yeşil çay soda
Afiyet olsun gün içinde başka meyve süt Ekmek filan yok Dürüm deki de az muhtemelen yarım yemişsin, pasta için pişman olma sadece bugün dikkatli ol 🥰
Menümü yazmayı unutmuşum🙈
9.30: 4 kaşık kuymak (bebek versiyon😁 daha az kalorilidir), domates, 3 kaşık lor peyniri (ev yapımı), 1 dilim ekmek

Ara: 2 hurma (biri ufak), 1 ceviz, 4 badem, türk kahvesi

15: yoğurt 1 kase ve içine 1 kaşık yulaf ezmesi

18: lor peyniri 4 kaşık kadar ve 1.5 dilim kendi ekmeğim
(Yemek istemedi canım bugün bunlar dışında)
Afiyet olsun canım kuymak az yedim diyorsun sorun yok o zaman 🙈
Günaydın kızlaar ben işe geldim bile 💃🏻
Bu gün inşallah detox un son günü dün gece artık açlıktan başım ağrıyodu ama pes etmedim bu günü de sağ sağlim bitiricem inşallah :KK76:
Günaydın kolaylıklar helal olsun devam
ay ben yapamıyorum bu detoksları 👍
Ben de yoldayım kv gidiyorum onlar oğluma bakarken ben de arka odada is :)
Kolay gelsin canım 🥰
Günaydın arkadaşlar buhun tartıldım nihayet :KK55: veeeee 72.6 ciktimmmmmm demekki bir kac haftadir kendimce yaotigim diyet ise yaramis cok mutlu oldummmmmm blondeaddict canim işte böyle öhö öhö çok havaliyim kutlama yapip orucumu 1 saat geç açacağım
O tebrikler devamını bekliyoruz 🤩👏
dün gece giremedim nete.. evet yürüdüm.. :KK39: havalar serin birkaç gündür. yürümek zorlamadı. sıcakta çekilmiyor ama serin havaları değerlendirmem gerek..yemeğimide yarım saat kadar geciktirdim.. çok sıkıntı değil heralde.. aslında o da olmazdı da eşimi bekledim artık o kadar geç olduktan sonra.. ben genelde erken yediğim için hep ayrı yemek zorunda kalıyoruz son zamanlarda.. birlikte yemeyi özlemişim.. :KK68:
afiyet olsun canım yarım saat birsey olmaz bir günlük esinle vakit geçirmişsin 😍
13.07 menüm
16/8
12.30 : 2 yumurtalı klasik kahvaltı
ara yok
20.30 : 1 orta boy kase kabak çorbası + 3-4 kaşık karalahana diblesi+ 4 adet köfte+salata
2 litre kadar su + çay
50 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun gayet güzel canım menün de 👍🥰

Günaydın kızlar 2,3 gündür giremiyorum işlerin yoğunluğundan buranın motivasyon üzerine etkisi çok büyük o yüzden kopma aya calısın
Günaydın canım 🥰
Umarım kısa zamanda biraz hafifler tempon 🙏
Kolay gelsin fırsat buldukça gel bi nefeslenmeye ve kopma Sakın 🥰

küçülttürme operasyonu yaptıranlar çok rahatladık, çok memnunuz diyorlar.. eğer rahatsız edecek boyuttaysa ameliyat düşünülebilir. Sonuçta bu konuda çok iyi dr lar var artık.. :KK39:
Bence de. Yaptıran da çok iyi doktor da çok.
Araştırmak ve zamanı gelince karar vermek yeter

Ameliyata gerek olmasinda . Orjinal parcayi bozmaya ne gerek var yani 😂😂😂

Gunaydın kızlar
Dun aksam kabak spagetti 2 kasık haslanmıs bulgur yedım ve yogurt oglen 40 dk tempolu yuruyus yaptım 2 lt de su ıctım
Bugun henuz baslamadı ama yazıyım ben cubku gece eve gec geleceğim kuzenimin kınası var oraya gideceğim
18/6
Bırazdan kahve ıcecegım
12.30 13.00
3 adet hurma 2 adet incir bir avuc cevız
Arada bı kahve ıcerım muhakkak 30 40 dk yuruyus umu yapacağım ama cok su ıcebılecegımı zannetmiyorum aktif mesaneye sahip olduğum icin yola cıkacagım zaman su ıcmıyorum
18.30 19.00
Bu saat aralığında yolda olacağım giderken yanıma mercimek krebıne sarılmış tavuk gogsu koycam onu da yolda yerim

Gunaydın kızlar
Dun aksam kabak spagetti 2 kasık haslanmıs bulgur yedım ve yogurt oglen 40 dk tempolu yuruyus yaptım 2 lt de su ıctım
Bugun henuz baslamadı ama yazıyım ben cubku gece eve gec geleceğim kuzenimin kınası var oraya gideceğim
18/6
Bırazdan kahve ıcecegım
12.30 13.00
3 adet hurma 2 adet incir bir avuc cevız
Arada bı kahve ıcerım muhakkak 30 40 dk yuruyus umu yapacağım ama cok su ıcebılecegımı zannetmiyorum aktif mesaneye sahip olduğum icin yola cıkacagım zaman su ıcmıyorum
18.30 19.00
Bu saat aralığında yolda olacağım giderken yanıma mercimek krebıne sarılmış tavuk gogsu koycam onu da yolda yerim
Afiyet olsun canım 🥰
Ne güzel insan programlı olunca hersey daha kolay oluyor akşama iyi eğlenceler 😍

X