Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

20200713_225856.jpg

O yaptıysa biz de yaparız kızlar:)

Eki Görüntüle 2662124

Yapariz des bi gogusleri napam bilemiyorum sarkcaklar . Zaten benim fazla sutum oldugundan cok catladi sutten kesince de bi sondu kotu olmustu simdi ona korkuyorum . Bi yerde sporcu sutyeni ile spor yapin diyodu . Bakalim deniycem ama onerilere acigim .

Yapariz des bi gogusleri napam bilemiyorum sarkcaklar . Zaten benim fazla sutum oldugundan cok catladi sutten kesince de bi sondu kotu olmustu simdi ona korkuyorum . Bi yerde sporcu sutyeni ile spor yapin diyodu . Bakalim deniycem ama onerilere acigim .

Ay Sen benim.memeleri gör

Bildiğin sönmüş balon aşağıya doğru

Bana onun tek çaresi ameliyat gibi geliyor o da bayaa zor o yüzden böyle devam gibi:KK43:

Kabızlık kısmını söylemesen Farklı yorum yapabilirdim, biraz değişik bir menü 🙈
İşe yaramasına sevindim 👍
aynen canim.yulaf muz kahve seftali dondurma ishal ediyormus.bide lahmacun da yada dolma da beni ishal ediyor.
kac gündür kabizdim.yiyince birden sökülüverdi.
bazen farkli biseyler yiyince ise yariyor gibi.
hep ayni seylere vücut alisiyor.

Tek derdin o olsun.. herşey düzelince toparlatırsın olur biter :)

Menümü yazmayı unutmuşum🙈
9.30: 4 kaşık kuymak (bebek versiyon😁 daha az kalorilidir), domates, 3 kaşık lor peyniri (ev yapımı), 1 dilim ekmek

Ara: 2 hurma (biri ufak), 1 ceviz, 4 badem, türk kahvesi

15: yoğurt 1 kase ve içine 1 kaşık yulaf ezmesi

18: lor peyniri 4 kaşık kadar ve 1.5 dilim kendi ekmeğim
(Yemek istemedi canım bugün bunlar dışında)

Kiz o okadar kolay mi sanki Ben korkuyorum oyle ameliyattan falan . Hic uyutulmadim ben . Valla acayip fobi bende o 😱
Uyutmadan önce odanda bir ilaç veriyolar daha aşağı inmeden,5saniye sonra pembe filler takla atıyor.. sonrası yok 🤣
Doktorumun anlattığına göre anestezistin eline vurmuşum, danarda espresso ver kahve içmeden uyutursan gebertirim seni demişim.. dememişimdir hocam yapmayın dedim, sonra fransızcaya geçtin gerisini anlamadık dedi 🤣🤣

Ben de yoldayım kv gidiyorum onlar oğluma bakarken ben de arka odada is :)
Oh ne güzel erken başladık güne 🙃
Bu arada dün sabah 62 küsür çıkan ben bu sabah dayanamayıp baktığımda 61.6 çıktım aşırı mutluyum dahada motive oldum ödemden gittiğini biliyorum ama olsun şişliğim gidiyo inşallah geri almam :KK71:

Günaydın arkadaşlar buhun tartıldım nihayet :KK55: veeeee 72.6 ciktimmmmmm demekki bir kac haftadir kendimce yaotigim diyet ise yaramis cok mutlu oldummmmmm blondeaddict canim işte böyle öhö öhö çok havaliyim kutlama yapip orucumu 1 saat geç açacağım

Ne kadar gecikme olur ? Eğer çok değilse atıyorum yarım saat bir saat ben olsam Yürürüm geç yerim ve ertesi gün geç açarım sen bilirsin
dün gece giremedim nete.. evet yürüdüm.. :KK39: havalar serin birkaç gündür. yürümek zorlamadı. sıcakta çekilmiyor ama serin havaları değerlendirmem gerek..yemeğimide yarım saat kadar geciktirdim.. çok sıkıntı değil heralde.. aslında o da olmazdı da eşimi bekledim artık o kadar geç olduktan sonra.. ben genelde erken yediğim için hep ayrı yemek zorunda kalıyoruz son zamanlarda.. birlikte yemeyi özlemişim.. :KK68:
Eki Görüntüle 2662124

hadi canımmm.... böyle azimli kadınları ayakta alkışlamak lazım kesinlikle...:super:
bende de aynı durum var. emzirdiğim için sarkma oldu. ama çok rahatsız etmiyor beni.. eğer rahatsız olursam bi ameliyata bakar diyorum ama ondan da korkarım ben.. :KK43:

Uyutmadan önce odanda bir ilaç veriyolar daha aşağı inmeden,5saniye sonra pembe filler takla atıyor.. sonrası yok 🤣
Doktorumun anlattığına göre anestezistin eline vurmuşum, danarda espresso ver kahve içmeden uyutursan gebertirim seni demişim.. dememişimdir hocam yapmayın dedim, sonra fransızcaya geçtin gerisini anlamadık dedi 🤣🤣

Kiz Espresso nerden geldi aklina acaba 😂😂

13.07 menüm
16/8
12.30 : 2 yumurtalı klasik kahvaltı
ara yok
20.30 : 1 orta boy kase kabak çorbası + 3-4 kaşık karalahana diblesi+ 4 adet köfte+salata
2 litre kadar su + çay
50 dk tempolu yürüyüş

X