- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.421
böyle yapınca bildirim gitti mi acaba
tablodan da mı cıkarmak gerekıyor
Gelmemiş canım bildirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle yapınca bildirim gitti mi acaba
tablodan da mı cıkarmak gerekıyor
Canım süper tebrik ediyorum azalta azalta git ekmekte 2 ise 1 ye gibi bir süre sonra hafifliğine inanamayacaksınGünaydınlar... gecen hafta yetişememiştim kg bildirimine gecen hafta 80 di bu hafta 79.30...
Çok dalgalı bir hafta oldu ama şükür eksideyim...
Kahvaltı saatim geldi ama hiçbirşey yiyesim yok...bu ekmek vb şeyleri kesebilsem çok daha iyi olacak ama
olsun canım arada oluyor dalgalanmak takılma ve haftada bir gün tartıl inşallah iyi sonuçlar gelir haftayaslm kızlar
cuma günu katıldim araniza
cuma günü 88.2
bugün 87.1
fark -1.1 kilo
kilo vermedim aslinda.hep 87 - 88 arasi gidip geliyorum.
tartiyi kaldirdim.artik haftada bir gün tartilacam.o zamana kadar ins 85 e düserim
Olsun canım inecek nasılsa hiç dert etmeGünaydın arkadaşlar
Benim kilom sabit aslında dün eksideydim ama bugun böyle oldu
61.9
Ayy inşallahçok iyi gelsin 7lerrrrr
Yazarsın canım inşallah iyi sonuçlar gelirArkadaşlar bileniniz bilir tartim bozuktu :)) yenisini siparis ettim ancak gelmedi henuz geldiği gun bildireceğim kilomu k. Bakmayın. bende cok merak ediyorum durumumu bakalim ne çıkacak
tebrikler süperselamlar
geçen hafta 83
bugün 82 .200
Bence GeçeceğizHaydi kızlar bildirim için son 2 saat
Lütfen toplamda 23 kiloyu geçelim
Yapabiliriz biliyorum :)
Canım tebrikler 100 gr 100 gramdırGünaydın ,günaydın herkese sabah artı çıkmayım diye sporumu yaptım 30 dk kardiyo 20 dk eliptik kızımın dr randevusu olduğu için bugün sporum az oldu tartıda çok şükür artı görmedim ama fazla da eksi yok geçen hafta 71.8kg bugün 71.7 çıktım 100 gr kayıpla bu haftayı kapattım haftaya 69.9 görmeyi çok istiyorum inşallah başarırım
tsk ederim canim.fazla artmiyim de buna da şükür.Canım süper tebrik ediyorum azalta azalta git ekmekte 2 ise 1 ye gibi bir süre sonra hafifliğine inanamayacaksın
olsun canım arada oluyor dalgalanmak takılma ve haftada bir gün tartıl inşallah iyi sonuçlar gelir haftaya
Olsun canım inecek nasılsa hiç dert etme
Ayy inşallah
Yazarsın canım inşallah iyi sonuçlar gelir
tebrikler süper
Bence Geçeceğiz
Canım tebrikler 100 gr 100 gramdır
Haftaya hedef daha da yakın
Bende dün başladım sen nasıl yapıyorsun kabak detoksunu sabah akşam sadece kabak mı yoksa sabah kahvaltı akşam kabakmı kaç gün yapmayın düşünüyorsun MelodiXXŞuan yediğim kabakla birlikte 3 günlük kabak detox umu yarıladım çok şükür
Teşekkürler canım bencede eksi olsunda 100 gr 100 gr dırCanım süper tebrik ediyorum azalta azalta git ekmekte 2 ise 1 ye gibi bir süre sonra hafifliğine inanamayacaksın
olsun canım arada oluyor dalgalanmak takılma ve haftada bir gün tartıl inşallah iyi sonuçlar gelir haftaya
Olsun canım inecek nasılsa hiç dert etme
Ayy inşallah
Yazarsın canım inşallah iyi sonuçlar gelir
tebrikler süper
Bence Geçeceğiz
Canım tebrikler 100 gr 100 gramdır
Haftaya hedef daha da yakın
Canım ben önceden hep 3 günlük yaptım, dün normal kahvaltı ve akşam kabak yaptım ama bu gün iş için erken uyandığım için 9 gibi orucu bozup yumurta peynir öğlen kabak akşamda kabak şeklinde yapıcam yarında aynı şekilde yapıcam eğer çok zorlamazsa 5 güne belki tamamlayabilirim sen kaç günlük ve nasıl yapıyosunBende dün başladım sen nasıl yapıyorsun kabak detoksunu sabah akşam sadece kabak mı yoksa sabah kahvaltı akşam kabakmı kaç gün yapmayın düşünüyorsun MelodiXX
Bana da Öyle geldi
Ilk sayfadan alıntı yapıp etiketleyelim gelirler inşallah:)
Ya çok özür dileyerek işyerinde arkadaşın dogumgünüydü incecik bir dilim frambuazlı pasta yedim, normalde ara öğün yapmıyorum Akşam 18 de daha az yiycem
500 gr gitmiş ama bence gayet iyiGeçen hafta: 70.5
Bugün:70
Kilo vermem malesef duraksadı.
tsk ederim canim.fazla artmiyim de buna da şükür.
elbet vericem.
seninde 7 lere az kalmis.ins 7 leri şöyle jet hızıyla geçersin.
Bu hafta dikkat edersin canımMrb kızlar bu son iki gündür diyetin 'd 'sıni bile uygulayamadım ve malesef ki 60.3kg
Teşekkürler canım bencede eksi olsunda 100 gr 100 gr dır
Ama geçen hafta ölçülerimle bu hafta ölçülerimde 4.5 cm belde 5.5 cm göbekte incelme var basende 3 haftadır niye inceleme olmadı anlamıyorum bir yerlerde yanlışmı yapıyorum acaba
Canım çok tebrik ederim süper sonuçSelam kızlar sabah tartıldım 78.0 olmusum sukur 80 lerden kurtuldum sımdı tok karnıma bile 79 cıkıyorum
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13 30 2.sevıyeye gectım 21 gun boyunca kahvaltım incir hurma ve kabuklu kuruyemısten olasacak.
2 hurma 3 kuru incir ve 6 tane kabuklu ceviz yedım
Aksam 18.30 19.00 arası kabak spagetti olacak menum yogurtla birlikte yerim spor ile suyu da bildiririm
Geçmiş olsun canım tez zamanda toparlanın inşallahTünaydın malesef bu hafta kendimi toparlayamadım. oğlumun rahatsızlığı , benim ara ara çarpıntılarım çok kötü etkiledi. kısır döngü içine girdim kilom malesef 71.8 kg )
inşallah iyi bir haftaya başlangıç yapabilirim
Teşekkürler canım bencede eksi olsunda 100 gr 100 gr dır
Ama geçen hafta ölçülerimle bu hafta ölçülerimde 4.5 cm belde 5.5 cm göbekte incelme var basende 3 haftadır niye inceleme olmadı anlamıyorum bir yerlerde yanlışmı yapıyorum acaba
yesa A Amanedenolmuyo kızlar liste konusunda az bir süremiz daha kaldı
Listeyi özellikle geçen haftadan beri düzeltmedim bir hafta içinde konuya gelen katkıda bulunan, bildirim yapan olursa Diye
O sebeple listenin uzunluğuna bakmayın güncel liste akşam oluşacak
Devam etmek isteyen mutlaka bir şekilde 5 dakika vakit ayırıp girer diye düşünüyorum.
Katkılarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ❤
Ben daha önce 1 gün yaptım neden devam ettiremedim bilmiyorum ama dün tekrar başladım 5 gün düşünüyorum yapamaz zorlanırsam 3 günde bitireceğim ama bu hafta 69 görmek istediğim için bu detoksu cumaya kadar düşünüyorumCanım ben önceden hep 3 günlük yaptım, dün normal kahvaltı ve akşam kabak yaptım ama bu gün iş için erken uyandığım için 9 gibi orucu bozup yumurta peynir öğlen kabak akşamda kabak şeklinde yapıcam yarında aynı şekilde yapıcam eğer çok zorlamazsa 5 güne belki tamamlayabilirim sen kaç günlük ve nasıl yapıyosun
18 de yoğurt salata mutlaka tüket canım özürlük durum yok sadece kilo bildirimleri arasına gelince şaşırdım bir sonraki Öğünü hafif geçirYa çok özür dileyerek işyerinde arkadaşın dogumgünüydü incecik bir dilim frambuazlı pasta yedim, normalde ara öğün yapmıyorum Akşam 18 de daha az yiycem
Sen de haklısın biraz toleranslı olmaya çalıştığım için 1 hafta bekledim yolda ilk duyuru günümüzde bile listeden çıkartabilirdim. Hafta ici yazmiyolar Kilo bildiriminde de yoklar . Biseyi yapcam diyip yapmayan insanlardan hoslanmiyorum . Bi sebebin varsa ben 3 gun 5 gun musait olamicam dersin dimi ama .
sooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnn
7 dk
bu arada ben bugun cıvıttım ama tartı rehaveti hadfashjfghjfs
yarına hemen toplayacagım :)