Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydınlar... gecen hafta yetişememiştim kg bildirimine gecen hafta 80 di bu hafta 79.30...
Çok dalgalı bir hafta oldu ama şükür eksideyim...
Kahvaltı saatim geldi ama hiçbirşey yiyesim yok...bu ekmek vb şeyleri kesebilsem çok daha iyi olacak ama🙈
Canım süper tebrik ediyorum azalta azalta git ekmekte 2 ise 1 ye gibi bir süre sonra hafifliğine inanamayacaksın :KK9:
slm kızlar
cuma günu katıldim araniza
cuma günü 88.2
bugün 87.1
fark -1.1 kilo

kilo vermedim aslinda.hep 87 - 88 arasi gidip geliyorum.

tartiyi kaldirdim.artik haftada bir gün tartilacam.o zamana kadar ins 85 e düserim:dua:
olsun canım arada oluyor dalgalanmak takılma ve haftada bir gün tartıl inşallah iyi sonuçlar gelir haftaya:dua:
Günaydın arkadaşlar
Benim kilom sabit aslında dün eksideydim ama bugun böyle oldu
61.9
Olsun canım inecek nasılsa hiç dert etme :dua:
çok iyi gelsin 7lerrrrr :KK5: :KK5: :KK6: :KK6: :KK9:
Ayy inşallah :KK71:
Arkadaşlar bileniniz bilir tartim bozuktu :)) yenisini siparis ettim ancak gelmedi henuz geldiği gun bildireceğim kilomu k. Bakmayın. bende cok merak ediyorum durumumu bakalim ne çıkacak :eek:
Yazarsın canım inşallah iyi sonuçlar gelir :dua:
selamlar
geçen hafta 83
bugün 82 .200
:halay:tebrikler süper
Haydi kızlar bildirim için son 2 saat

Lütfen toplamda 23 kiloyu geçelim

Yapabiliriz biliyorum :)
Bence Geçeceğiz:KK50::halay:
Günaydın ,günaydın herkese sabah artı çıkmayım diye sporumu yaptım 30 dk kardiyo 20 dk eliptik kızımın dr randevusu olduğu için bugün sporum az oldu tartıda çok şükür artı görmedim ama fazla da eksi yok geçen hafta 71.8kg bugün 71.7 çıktım 100 gr kayıpla bu haftayı kapattım haftaya 69.9 görmeyi çok istiyorum inşallah başarırım
Canım tebrikler 100 gr 100 gramdır
:halay: Haftaya hedef daha da yakın

Canım süper tebrik ediyorum azalta azalta git ekmekte 2 ise 1 ye gibi bir süre sonra hafifliğine inanamayacaksın :KK9:

olsun canım arada oluyor dalgalanmak takılma ve haftada bir gün tartıl inşallah iyi sonuçlar gelir haftaya:dua:

tsk ederim canim.fazla artmiyim de buna da şükür.
elbet vericem.
seninde 7 lere az kalmis.ins 7 leri şöyle jet hızıyla geçersin.

Teşekkürler canım bencede eksi olsunda 100 gr 100 gr dır
Ama geçen hafta ölçülerimle bu hafta ölçülerimde 4.5 cm belde 5.5 cm göbekte incelme var basende 3 haftadır niye inceleme olmadı anlamıyorum bir yerlerde yanlışmı yapıyorum acaba

Selam kızlar sabah tartıldım 78.0 olmusum sukur 80 lerden kurtuldum sımdı tok karnıma bile 79 cıkıyorum 😂
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13 30 2.sevıyeye gectım 21 gun boyunca kahvaltım incir hurma ve kabuklu kuruyemısten olasacak.
2 hurma 3 kuru incir ve 6 tane kabuklu ceviz yedım
Aksam 18.30 19.00 arası kabak spagetti olacak menum yogurtla birlikte yerim spor ile suyu da bildiririm 😘

Bende dün başladım sen nasıl yapıyorsun kabak detoksunu sabah akşam sadece kabak mı yoksa sabah kahvaltı akşam kabakmı kaç gün yapmayın düşünüyorsun MelodiXX
Canım ben önceden hep 3 günlük yaptım, dün normal kahvaltı ve akşam kabak yaptım ama bu gün iş için erken uyandığım için 9 gibi orucu bozup yumurta peynir öğlen kabak akşamda kabak şeklinde yapıcam yarında aynı şekilde yapıcam eğer çok zorlamazsa 5 güne belki tamamlayabilirim sen kaç günlük ve nasıl yapıyosun:KK16:

Tünaydın malesef bu hafta kendimi toparlayamadım. oğlumun rahatsızlığı , benim ara ara çarpıntılarım çok kötü etkiledi. kısır döngü içine girdim :KK43: kilom malesef 71.8 kg )
inşallah iyi bir haftaya başlangıç yapabilirim

Geçen hafta: 70.5
Bugün:70

Kilo vermem malesef duraksadı.
500 gr gitmiş ama bence gayet iyi 🥰
tsk ederim canim.fazla artmiyim de buna da şükür.
elbet vericem.
seninde 7 lere az kalmis.ins 7 leri şöyle jet hızıyla geçersin.

inşallah canım şnsallah 🙏🥰
Mrb kızlar bu son iki gündür diyetin 'd 'sıni bile uygulayamadım ve malesef ki 60.3kg
Bu hafta dikkat edersin canım 🥰
Ama geçen hafta ölçülerimle bu hafta ölçülerimde 4.5 cm belde 5.5 cm göbekte incelme var basende 3 haftadır niye inceleme olmadı anlamıyorum bir yerlerde yanlışmı yapıyorum acaba

bilmiyorum da incelemeler iki bölgede de gayet iyi bence yanlış yapmadığın kesin 🤩
Selam kızlar sabah tartıldım 78.0 olmusum sukur 80 lerden kurtuldum sımdı tok karnıma bile 79 cıkıyorum 😂
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13 30 2.sevıyeye gectım 21 gun boyunca kahvaltım incir hurma ve kabuklu kuruyemısten olasacak.
2 hurma 3 kuru incir ve 6 tane kabuklu ceviz yedım
Aksam 18.30 19.00 arası kabak spagetti olacak menum yogurtla birlikte yerim spor ile suyu da bildiririm 😘
Canım çok tebrik ederim süper sonuç
Afiyet olsun 🤩🏆👏
Tünaydın malesef bu hafta kendimi toparlayamadım. oğlumun rahatsızlığı , benim ara ara çarpıntılarım çok kötü etkiledi. kısır döngü içine girdim :KK43: kilom malesef 71.8 kg )
inşallah iyi bir haftaya başlangıç yapabilirim
Geçmiş olsun canım tez zamanda toparlanın inşallah
Bildirim için teşekkürler haftaya sağlıkla daha iyi olsun inşallah 💐🙏

Bunye meselesi olabilir bazi insanlarin baseni bazisinin gobegi gitmez . Badem icin ekstra egzersiz yapabilirsin . Bu arada incelmeler icin tebrik ederim 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

yesa yesa A Amanedenolmuyo kızlar liste konusunda az bir süremiz daha kaldı 😊
Listeyi özellikle geçen haftadan beri düzeltmedim bir hafta içinde konuya gelen katkıda bulunan, bildirim yapan olursa Diye
O sebeple listenin uzunluğuna bakmayın güncel liste akşam oluşacak 😊
Devam etmek isteyen mutlaka bir şekilde 5 dakika vakit ayırıp girer diye düşünüyorum.
Katkılarınız ve desteğiniz için çok teşekkür 🥰❤️💐

yesa yesa A Amanedenolmuyo kızlar liste konusunda az bir süremiz daha kaldı 😊
Listeyi özellikle geçen haftadan beri düzeltmedim bir hafta içinde konuya gelen katkıda bulunan, bildirim yapan olursa Diye
O sebeple listenin uzunluğuna bakmayın güncel liste akşam oluşacak 😊
Devam etmek isteyen mutlaka bir şekilde 5 dakika vakit ayırıp girer diye düşünüyorum.
Katkılarınız ve desteğiniz için çok teşekkür 🥰💐

. Hafta ici yazmiyolar Kilo bildiriminde de yoklar . Biseyi yapcam diyip yapmayan insanlardan hoslanmiyorum . Bi sebebin varsa ben 3 gun 5 gun musait olamicam dersin dimi ama .

Canım ben önceden hep 3 günlük yaptım, dün normal kahvaltı ve akşam kabak yaptım ama bu gün iş için erken uyandığım için 9 gibi orucu bozup yumurta peynir öğlen kabak akşamda kabak şeklinde yapıcam yarında aynı şekilde yapıcam eğer çok zorlamazsa 5 güne belki tamamlayabilirim sen kaç günlük ve nasıl yapıyosun:KK16:
Ben daha önce 1 gün yaptım neden devam ettiremedim bilmiyorum ama dün tekrar başladım 5 gün düşünüyorum yapamaz zorlanırsam 3 günde bitireceğim ama bu hafta 69 görmek istediğim için bu detoksu cumaya kadar düşünüyorum

Ya çok özür dileyerek :KK43: işyerinde arkadaşın dogumgünüydü incecik bir dilim frambuazlı pasta yedim, normalde ara öğün yapmıyorum Akşam 18 de daha az yiycem
18 de yoğurt salata mutlaka tüket canım özürlük durum yok sadece kilo bildirimleri arasına gelince şaşırdım 😀 bir sonraki Öğünü hafif geçir 😉

. Hafta ici yazmiyolar Kilo bildiriminde de yoklar . Biseyi yapcam diyip yapmayan insanlardan hoslanmiyorum . Bi sebebin varsa ben 3 gun 5 gun musait olamicam dersin dimi ama .
Sen de haklısın biraz toleranslı olmaya çalıştığım için 1 hafta bekledim yolda ilk duyuru günümüzde bile listeden çıkartabilirdim 🥰
Zaten disiplinle devam edenler belli, sonuçlarI da bakınız sen 😂🤩

sooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnn

7 dk

bu arada ben bugun cıvıttım ama tartı rehaveti hadfashjfghjfs

yarına hemen toplayacagım :)
😂😂😂😂
Yok yok iyidir konuya canlılık oluyor 🤩
Heyecan iyidir ve kesinlikle gereklidir
Çok geç saate kalmadan güncelleyeceğim bugün ilk satfayı

X