- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.381
Maşallah çok güzel kilo vermişsin.tebrik ederim
Tesekkur ederim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel kilo vermişsin.tebrik ederim
Tebrik ederimGeçen hafta 52.1
Bu hafta 51.5
1 haftada giden kilo 600 gram
Yupppppppppppppiiiiiiiii:)
Tebrik ederimGünaydın günaydın güüünaydıııın
Allahım topic olarak geçen haftadan daha çok kilo verelim,amin
Hemen bildirimi yapayım
Bu hafta: 80.3
Geçen hafta:81
Fark:-700 gr
Adet haftası idi şükür bitti mutluyum artık 7 Li rakamlar çok yakın
Vaovvv tebrik ederim süperKilo bildirimi ile sizlerleyim ,
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 82.1
Fark -3 Kilo
Belden 3 cm gobekten 3.5 cm incelmisim
2 haftada toplam 5.6 Kilo vermis oldum boylece nerde mendilim halay cekiciiiimmmmm
Tebrik ederimGünaydın herkese
Bu hafta spor yapamadım çok yoğundum.bir orada bir buradaydım.
Geçen hafta .62.4
Bu hafta.61.8
valla hayran kaldım.. süpersin.. nasıl oldu yaaa... 1 haftada 3 kilo.. müthiş gerçekten.. tebrik ediyorum..
Sabah sade kahve 15 dk sonra 30 dk leslie 10 du chloe , kahvalti ogunumu zaten yaziyorum buraya arada ev isleri oglusum sonra saat 16 gibi 30 du eliptik 10 du chloe aksam yemegi ve kapanis cok acikirsam saat 13 gibi bisiler atistiriyorum meyve falan . Aralarda yesil cay kahve 2 lt su bide her aksam yemegimin yanina 2 kasik yogurt koyuyorum ki benim yedigim peynir yogurt falan tam yagli . Diyet baslamadan alisveris yapmistik bitmeden almayim diye onlari yiyorum yemeklere hic yag koymuyorum. Kendime hep ayri pisiriyorum . Ekmek makarna pirinc hic yemedim rafine seker hic kullanmadim . Yemeklere bol bol pul biber koydum . Canim cok ekmek tarzi bisi isterse bi kasik tam buğday unuyla uyduruyorum bisiler ve kalori takibi yapiyorum . Bu sekilde gitti daha 24.4 Kilo var vermem gereken
Yuh maşallah naptın kız sen :)
Canım süper süperSabah sade kahve 15 dk sonra 30 dk leslie 10 du chloe , kahvalti ogunumu zaten yaziyorum buraya arada ev isleri oglusum sonra saat 16 gibi 30 du eliptik 10 du chloe aksam yemegi ve kapanis cok acikirsam saat 13 gibi bisiler atistiriyorum meyve falan . Aralarda yesil cay kahve 2 lt su bide her aksam yemegimin yanina 2 kasik yogurt koyuyorum ki benim yedigim peynir yogurt falan tam yagli . Diyet baslamadan alisveris yapmistik bitmeden almayim diye onlari yiyorum yemeklere hic yag koymuyorum. Kendime hep ayri pisiriyorum . Ekmek makarna pirinc hic yemedim rafine seker hic kullanmadim . Yemeklere bol bol pul biber koydum . Canim cok ekmek tarzi bisi isterse bi kasik tam buğday unuyla uyduruyorum bisiler ve kalori takibi yapiyorum . Bu sekilde gitti daha 24.4 Kilo var vermem gereken
Canım süper süper
sistemini kurmuşsun devam
Peynirlerini yoğurdunu istemiyorsan az yağlı almak zorunda değilsin damak tadına uyuyorsa bunla devam et. Yağ konusunda sıkıntımız yok.
Bir bakacaksın ki o 24 kilo son 4 kilo olacak sen bu şekilde azimle çalışırsan hem spor hem diyet
blondeaddict Beni listeye başlangıç kilomu 64.9 olarak yazabilir misiniz daha bu topiği keşfetmeden Temmuz başında diyete spora başladığımda o kilodaydımda listede kendime bakıp bakıp hırs yapıp motive olmak istiyorum
tşk ederim :)Canım çok çok sevindim inan aklım sende idi çok ama çoook sevindim tebrikler önemli olan kendi düzeninde bir şekilde istikrar sağlamış ve sistem içinde kalmış olman
Canım tebrik ederim süper sonuç
Tebrikler canım listeye ilave edeceğim bugün ben seni ,istikrarla bildirim ve katılıma devam bekliyorum
Gayet güzel gayet güzel hiç 100 gram ile uğrasma
süper sonuç canım tebrik ediyorum
Süperrrr
tebrikleerrrr
Canım 1 ayda 5 kilo az olur mu hiç
Gayet iyi gidiyorsun azimle devam günlük iniş çıkış misafir vs olur bunlar hiç takılma
Bu durum beni üzdüBuranin baslangic tarihini yaziyor bende dedim ama olmadi sende benim gibi kendine cizelge yapip buz dolabina asabilirsin o da cok Motive ediyo
Bu durum beni üzdü
Ama çizelge ve göz önüne asmak çok mantıklı teşekkür ederim
Olacak olacak hiç endişem yok ve de rica ederim ne demek beraber başarıyoruzHay agzin bal yesin hadi insalla son 4 leri de goruruz ve cok tesekkur ederim buraninda cok faydasi oluyo ❤❤
Canım başlangıç bu konuta girdiğin kiloyu yazıyorum bana toptan buradakiblondeaddict Beni listeye başlangıç kilomu 64.9 olarak yazabilir misiniz daha bu topiği keşfetmeden Temmuz başında diyete spora başladığımda o kilodaydımda listede kendime bakıp bakıp hırs yapıp motive olmak istiyorum
Süper süperCumartesi basladim aralikli oruca
:81.1
Bugun :80.3
Fark : 2 gunde 800 gr gitmis
Bu hafta dikkat edersin canımgünaydın 67.1 bu hafta veremedim doğru düzgün anneme geçtim dikkat etsemde yedim yine
Ooo süperGeçen hafta: 58
Bu hafta: 57
Fark: 1 kilo
Ayyyyy süper süperrrrr tebrik ediyorumEki Görüntüle 2661636
Geçen pazartesi : 65.200
Bu pazartesi : 63.800
Giden : 1.400
Aslında cumartesi 63.700 idim ama bugün böyle çıktım.. regli olamam etkiliyor... blondeaddict
Canım süper sonuç tebrik ederimGü nay dın larrrrr
Bu hafta biraz artı bekliyordum ama -600gr ❤
İyiki var şu grup, düşen modumuz nasıl yükseliyor hemen ❤
Sendromlu pazartesiyide heyecanlı paZartesiye çevirdik ya, biz artık herşeyi başarırız 01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72,200 (regles)
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
13/07/2020 68.00kg
6 hafta -7kilo ✌