Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

herkese günaydın....
Hafta sonu sürekli dışarda orda burda geçti. menü bildirimi yapamadım.
Ama çokta abartmadım yeme konusunda..sadece dün kahvaltı azıcık karbonhidrat ağırlıklı oldu ama çok rahatsız edecek derecede değildi..
geçen hafta tartıya katılmamıştım. kabızlık sorunundan dolayı baya fazla çıkmıştım. ama bu hafta hepsini yazabilirim..
06.07 : 77.9 kg
13.07 : 76.9 kg
Fark : 1 kg

Haftaya daha iyi olmak dileğiyle inşallah.. Hepinize musmutlu bir gün diliyorum..:KK200::spor:

Kızlar biliyorsunuz chloe ting 2 haftalık program başladım

Dün 6. Günümdü 5 gün spor yapıldı 1 gün dinlenme

Bel 69 du şu an 68 67 gibi

Kalça tam 90di şu an 88 ama.ben kalça küçülsun istemiyorum :) kocam da istemiyor ajajaajaha

Ama sonuç böyle 8 gün daha devam edeceğim en sonunda yine yazarım

Daha tartılmadım ama.hemen tartılacağım:)

Günaydın herkese
Dün ful misafir vardı kahvaltı havuz öğle yemeği akşam üstü çayı tatlısı kahvesi vs derken dün hiiiiç diyet yapamadım. Ayrıca reglimin de ilk günüydü ctesi pazar sporum da yok derken sabah tartışdım 82,800😱😱
Bu hafta 82 yi görmüştüm ama nys sağlık olsun😖
Tam 1 ay oldu dün ve bu 1 ay içinde 5 kilodan fazla vermişim şükür
Yani az mı az tabi ki ama dikkat etmemiş olsaydım şu an 90 ları geçmiştim belki 10 kilo fazlasıydım şu anki halimin..
Nasıl da polyannayım işime gelince🤣🤣
Umarım sizler daha iyi sonuçlar almışsınızdır🙏🏻🙏🏻

Gunaydin. Cok yazamadim gecen hafta ama kopmadim da. Zaten daginiktim, toparlanmaya calisirken bir de ev sahibi evi satacagim diye cikti. Ay bu benim basima gelenler bitmedi bu ara :) Neyse can skmak yok. Her sey bir sekilde yoluna giriyor oyle ya da boyle.
Gecen hafta tarti gunu malum cok guzel kilo almistim. Bugun tam 74 kg. ciktim. 1,3 gitmis gorunuyor. Son uc dort gundur sabahlari sivi bir icecek tuketiyorum. Oglen is yerinde ne cikarsa yiyorum. Yemek tasimak zor olmaya basladi. Aksam da yatmadan once yogurt, pul biber, limon tuketiyorum. Sapik gibi tartilmayi da biraktim :)

06.07.2020: 75,3 kg
13.07.2020: 74 kg
Fark: -1,3 kg
Canım çok çok sevindim inan aklım sende idi çok ama çoook sevindim tebrikler önemli olan kendi düzeninde bir şekilde istikrar sağlamış ve sistem içinde kalmış olman :halay: :KK200:
Günaydin
buda benim haftalik degisimi
30 Haziran : 84.4 (baslangiç)
6 Temmuz : 82.6
13 Temmuz : 81.1
gecen haftayla aradaki fark: -1.5 kg
herkese tartida iyi sonuclar dilyorum...
Canım tebrik ederim süper sonuç :halay:
Benim deneme haftam olduğu için kilo bildirmem gerekiyor mu ?
Deneme haftam bitince mi kilomu yazıyım
Geçen hafta 7 sinde veya 8 sinde başladım çok hatırlayamıyorum
Başlangıç kilom 63.7
Bu sabah olan kilom 62.5 ❤❤
ve geç kaldığım için koştur koştur hazırlandım mecbur giyinik tartıldım bu sabah 😍
Tebrikler canım listeye ilave edeceğim bugün ben seni ,istikrarla bildirim ve katılıma devam bekliyorum :KK54:
67.5 olmuşum :)
Aslında dün 67.4 dün ama maalesef her gün tartıldıgım için 100 grı hiç kafaya takımıycam:KK43:
Hedef 60 :)
Gayet güzel gayet güzel hiç 100 gram ile uğrasma:KK9:
herkese günaydın....
Hafta sonu sürekli dışarda orda burda geçti. menü bildirimi yapamadım.
Ama çokta abartmadım yeme konusunda..sadece dün kahvaltı azıcık karbonhidrat ağırlıklı oldu ama çok rahatsız edecek derecede değildi..
geçen hafta tartıya katılmamıştım. kabızlık sorunundan dolayı baya fazla çıkmıştım. ama bu hafta hepsini yazabilirim..
06.07 : 77.9 kg
13.07 : 76.9 kg
Fark : 1 kg

Haftaya daha iyi olmak dileğiyle inşallah.. Hepinize musmutlu bir gün diliyorum..:KK200::spor:
süper sonuç canım tebrik ediyorum :KK9::halay:

:KK9:Süperrrr
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 51.5

1 haftada giden kilo 600 gram

Yupppppppppppppiiiiiiiii:)
tebrikleerrrr:halay::halay:
Günaydın herkese
Dün ful misafir vardı kahvaltı havuz öğle yemeği akşam üstü çayı tatlısı kahvesi vs derken dün hiiiiç diyet yapamadım. Ayrıca reglimin de ilk günüydü ctesi pazar sporum da yok derken sabah tartışdım 82,800😱😱
Bu hafta 82 yi görmüştüm ama nys sağlık olsun😖
Tam 1 ay oldu dün ve bu 1 ay içinde 5 kilodan fazla vermişim şükür
Yani az mı az tabi ki ama dikkat etmemiş olsaydım şu an 90 ları geçmiştim belki 10 kilo fazlasıydım şu anki halimin..
Nasıl da polyannayım işime gelince🤣🤣
Umarım sizler daha iyi sonuçlar almışsınızdır🙏🏻🙏🏻
Canım 1 ayda 5 kilo az olur mu hiç :KK9:
Gayet iyi gidiyorsun azimle devam günlük iniş çıkış misafir vs olur bunlar hiç takılma :KK50:

Son düzenleme:
Kilo bildirimi ile sizlerleyim ,
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 82.1
Fark -3 Kilo 💃💃💃💃💃💃💃
Belden 3 cm gobekten 3.5 cm incelmisim 💃💃💃💃
2 haftada toplam 5.6 Kilo vermis oldum boylece 💃💃💃 nerde mendilim halay cekiciiiimmmmm 😂😂😂😂
valla hayran kaldım.. süpersin.. nasıl oldu yaaa...:super: 1 haftada 3 kilo.. müthiş gerçekten.. tebrik ediyorum..:sampiyon::KK39:

Kilo bildirimi ile sizlerleyim ,
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 82.1
Fark -3 Kilo 💃💃💃💃💃💃💃
Belden 3 cm gobekten 3.5 cm incelmisim 💃💃💃💃
2 haftada toplam 5.6 Kilo vermis oldum boylece 💃💃💃 nerde mendilim halay cekiciiiimmmmm 😂😂😂😂
Alllahııııım Allahııııım :KK71: :KK71: :halay: :KK68:
Çok sevindim ya süper süper :KK9:
Günaydın herkese
Bu hafta spor yapamadım çok yoğundum.bir orada bir buradaydım.
Geçen hafta .62.4
Bu hafta.61.8
Canım spor olmamasına rağmen çok iyi sonuç tebrik ederim :KK9::halay:

X