- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.021
sende hosgeldin canim.bende yeniyim burdaMerhabalar. Kendimi kisaca tanıtmak isterim. 5 yıl önce 13.takim cuma zayiflama grubunda 16 kilo vermiştim. Zamanla elbette fazlasiyla aldim. 38 yasinda 2 çocuk annesiyim. Bakmayin yasima çocuklarım üniversiteli:)) sabahtan aksaa kadar oturarak çalışıyorum. Troidim yavas çalışıyor. En son 3 hafta kadar önce 77 ye dayanmisti kilom. Hedefim 60 ı görmek. Suanki kilomu bilmiyorum tartim bozuldu kendimce aralikli oruc yapiyorken size rastladim. Musade ederseniz araniza katilmak isterim. Kendimi kararli ve hazir hissediyorum.... artik gercekten zayiflamaliyim.. inşallah sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız yaniniza benide alarak
hosbulduk canimHoşgeldin canım
Ekmek ve dondurma biraz fazla olmuş canım ama alttaki mesajda gördüm bir aydır yemiyormuşsun o zaman telafi edilebilir
Çok güzel kilo vereceksin canım bu hafta protein yaksın yağları
Hoşgeldin canım umarım hedef kilona ulaşırsın
Çok güzel canım
Afiyet olsun canım ayyyy bugün çoğunlukla yeşil fasulye yemiş canım çekti
Ayyyy 69 u görmek isteyen o kadar çok kişi var ki
evet canim bu pazar 1 ay olacak.9 kilo verdim.tabi açliktan öldüm.dondurma da beni bayadir buzlukta bekliyordu
duraklamaya girince metabolizmayi sasirtmak icin yiyim dedim.yoksa canim istediginden değil (buna kim inanır.bal gibi de yidim valla)