Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhabaaaa izin ne demek zevkle bekleriz
Ben ilk sayfa ilk postta çok detaylı açıklamalar yazdım bi göz atman faydalı olacaktır. Yine sorular olursa zevkle yanıtlarız

Burada herkes kendi hayat düzenine uydurabildiğini yapıp, kendi menülerinde kısıtlama yapıyor bir de ilave edebilen spor.Benim tek tavsiyem sabır. Alışmak zaman alıyor ama İnan alışınca çok kolay
Birazdan günlük menümü de paylaşacağım

Çok tessekur ederim :)
Bende baya bi motive oldum yazılanları okuyunca, yarini iple çekiyorum. Calistigim icin molaları 11.30 gibi yapıyoruz. Büyük ihtimal ilk ogun 11.30 yaparım son öğünde 19.30 gibi olur.
Ayni seyleri yemekten çok çabuk skiliyorum, o yüzden sizlerin menulerini kesinlikle takip edeceğim.

Çok tessekur ederim :)
Bende baya bi motive oldum yazılanları okuyunca, yarini iple çekiyorum. Calistigim icin molaları 11.30 gibi yapıyoruz. Büyük ihtimal ilk ogun 11.30 yaparım son öğünde 19.30 gibi olur.
Ayni seyleri yemekten çok çabuk skiliyorum, o yüzden sizlerin menulerini kesinlikle takip edeceğim.

Çok sevindim. Ben çok iyi sonuçlar aldım bir ayda -8 kilo. Bu sistemin en çok kendime göre uyarlanabilir olmasını seviyorum. Menüleri keyifli hale getirecek çözümler de buluruz inşallah. Mutlaka hata veya kendimizce olmasa bile yazalım yavaş yavaş oturuyor sistem

Merhaba kızlar
Sesiniz çıkmadı herkes devam ediyor mu ? 🥰
Ooof of çok moralim bozuk.. bugüne kadar itinayla devam ettirdiğim sağlıklı beslenmede ( ennn fazla 600 kalori alıp 250 sini yaktığım) Bıgün 1300 kalori aldım üstelik 2bin gibi komik adımla tamamladım.. ben cumartesi pazar böyle salacakmıyım ya :KK43:

Ooof of çok moralim bozuk.. bugüne kadar itinayla devam ettirdiğim sağlıklı beslenmede ( ennn fazla 600 kalori alıp 250 sini yaktığım) Bıgün 1300 kalori aldım üstelik 2bin gibi komik adımla tamamladım.. ben cumartesi pazar böyle salacakmıyım ya :KK43:
Canım moral bozacak bir şey yok 1300 kalori çok çok fazla değil ki 600 de az değil mi bilmiyorum ama ? Çok 1000-1100 altına düşmeyin derler de İnan ben kendimi de bilmiyorum hiç hesap yapmadığımdan 😂

Bugünlük böyle olsun, yarın sok düzene kendince
Ben hiç kalori saymıyorum sadece miktar azaltma ile ilerliyorum

Canım moral bozacak bir şey yok 1300 kalori çok çok fazla değil ki 600 de az değil mi bilmiyorum ama ? Çok 1000-1100 altına düşmeyin derler de İnan ben kendimi de bilmiyorum hiç hesap yapmadığımdan 😂

Bugünlük böyle olsun, yarın sok düzene kendince
Ben hiç kalori saymıyorum sadece miktar azaltma ile ilerliyorum
Lifesum diye bir app var bende ordan bakıyorum
Ya sen ne güzel moral oluyosun herkese yaaa 😍

Bence hic moralini bozma, cunki yinede cok iyi 1300 kalori cok degil. Birde diyet yaparken vucudu sasirtmak iyidir diye biliyorum :)

Merhaba kızlar
Sesiniz çıkmadı herkes devam ediyor mu ? 🥰
EVEt ediyorum bugün fizyoterapist e gittim eklem ağrılarım için ( arkadaşımın yeri o yüzden bu korona zamanı gititim ne kadar titiz olduklarını bildiğim için) akapuntur da yaptırdım şu klasik sorunlarıma yardımcı olur belki .uzun bi süre tartılmayı düşünüyorum moralim yine bozulmasın diye . Takipteyim sizi 👍🏻

EVEt ediyorum bugün fizyoterapist e gittim eklem ağrılarım için ( arkadaşımın yeri o yüzden bu korona zamanı gititim ne kadar titiz olduklarını bildiğim için) akapuntur da yaptırdım şu klasik sorunlarıma yardımcı olur belki .uzun bi süre tartılmayı düşünüyorum moralim yine bozulmasın diye . Takipteyim sizi 👍🏻

İnşallah şifa olsun tez zamanda kolay gelsin ☺️

7/6 Menü 16/8

12.30: 2 haşlanmış yumurta , 2 kibrit kutusu beyaz peynir yeşillik çay
19.15: 3 köfte, ızgara patlıcan biber, 1 kase yoğurt ve maalesef kola zero( şekersiz ama çok da sağlıklı değil )

Aralarda çay, yeşil çay, kahve maden suyu
7.5 kilometre yürüdüm

Bugün çok yoğundum arada ondan hiç bir şey yeme fırsatım olmadı

7/6 Menü 16/8

12.30: 2 haşlanmış yumurta , 2 kibrit kutusu beyaz peynir yeşillik çay
19.15: 3 köfte, ızgara patlıcan biber, 1 kase yoğurt ve maalesef kola zero( şekersiz ama çok da sağlıklı değil )

Aralarda çay, yeşil çay, kahve maden suyu
7.5 kilometre yürüdüm

Bugün çok yoğundum arada ondan hiç bir şey yeme fırsatım olmadı
Ben öğünlerime ya burçak ekmek ya kepek ekmek yada siyah ekmek ekliyorum illa..1.2 dilim.. onun dışında sağlıklı beslenmeye alıştım nerdeyse :)
O yüzden beklediğim kilo kaybı haftada 1.. yani ayda 4 kilo versem motivasyonum kırılmaz gibi geliyor
Çok dikkat edip haftada 5 kilo veren varmış ama ben iki gün yapabildim o sıkı diyeti.. ekmeksiz çok acıkıyorum.. eskisi gibi koca bir beyaz ekmeği yemiyorum bir öğünde ama siyah ekmekle bastırıyorum :)
Yarın tartı günü.. görenler yüzüm için , ellerim hatta vücut şeklim içinçok güzel yorumlar yapıyor , tabi söylemiyorum kimseye bu diyeti.. doktorda dedi zaten ödemlerin gitmiş die, yani dışardan fark edilen de o.. kilo için yarın tartılıp yazıcam.. inşallah güzel sonuç çıksın 😍

Ben öğünlerime ya burçak ekmek ya kepek ekmek yada siyah ekmek ekliyorum illa..1.2 dilim.. onun dışında sağlıklı beslenmeye alıştım nerdeyse :)
O yüzden beklediğim kilo kaybı haftada 1.. yani ayda 4 kilo versem motivasyonum kırılmaz gibi geliyor
Çok dikkat edip haftada 5 kilo veren varmış ama ben iki gün yapabildim o sıkı diyeti.. ekmeksiz çok acıkıyorum.. eskisi gibi koca bir beyaz ekmeği yemiyorum bir öğünde ama siyah ekmekle bastırıyorum :)
Yarın tartı günü.. görenler yüzüm için , ellerim hatta vücut şeklim içinçok güzel yorumlar yapıyor , tabi söylemiyorum kimseye bu diyeti.. doktorda dedi zaten ödemlerin gitmiş die, yani dışardan fark edilen de o.. kilo için yarın tartılıp yazıcam.. inşallah güzel sonuç çıksın 😍
Ekmek alışkanlığı olan için bırakmak çok zor kendimden biliyorum çok da severim, ben zamanla azalttım
Nasıl kolayınıza gidiyorsa öyle yapın,zaten seçiminiz sağlıklı ekmek türleri
Ayda 4 kilo çok sağlıklı bir hedef zaten umarım olur ve yarın sabırsızlıkla bekliyorum sonucu 😍

Kizlar benim de bugun ilk günümdü, annem bizi sabah kahvaltıya cagirdi. Tabi masayı donaltmis, ama ilk sınavım basarili gecti diyebilirim. Yumurta, beyaz peynir birazda kasar, ve salatalık domates yedim, siyah ekmekle birlikte. Aksamda kabak yemeği yedim yanında wasa ile. Aralarda iki tane kayısı yedim. Ilk gün icin fena sayılmaz dimi :)

Sabirsizlikta bende sizin sonuclarinizi bekliyorum :)

Kizlar benim de bugun ilk günümdü, annem bizi sabah kahvaltıya cagirdi. Tabi masayı donaltmis, ama ilk sınavım basarili gecti diyebilirim. Yumurta, beyaz peynir birazda kasar, ve salatalık domates yedim, siyah ekmekle birlikte. Aksamda kabak yemeği yedim yanında wasa ile. Aralarda iki tane kayısı yedim. Ilk gün icin fena sayılmaz dimi :)

Sabirsizlikta bende sizin sonuclarinizi bekliyorum :)
Bence harika geçmiş ilk gün için tebrikler 👏davette kendini tutmak çok da kolay değil
Kabak yanına istersen yoğurt da olabilir açlık hissi olursa
Merakla ve heyecanla bekliyorum gün be gün gelişimi göreceksin eminim 👍

Bence harika geçmiş ilk gün için tebrikler 👏davette kendini tutmak çok da kolay değil
Kabak yanına istersen yoğurt da olabilir açlık hissi olursa
Merakla ve heyecanla bekliyorum gün be gün gelişimi göreceksin eminim 👍
Yazmayı unutmuşum, yoğurt yedim yanında, dediğin gibi tok tutuyor :)
Bende çok merak ediyorum, kilo vericekmiyim. Yürüyüsde yapmaya calisiyorum, ama sana yetişemem :)
Persembe günü evden çalısmada bittiyor şükür.
Senin kilo vermen nasıl gidiyor ?

Yazmayı unutmuşum, yoğurt yedim yanında, dediğin gibi tok tutuyor :)
Bende çok merak ediyorum, kilo vericekmiyim. Yürüyüsde yapmaya calisiyorum, ama sana yetişemem :)
Persembe günü evden çalısmada bittiyor şükür.
Senin kilo vermen nasıl gidiyor ?
Menü Süper o halde 👍
Canım bende inan nasıl bu kadar yürüyebildiğine şaşıyorum ben yürümemek için her bahaneyi bulan biriydim zamanla 2 km-3km derken buraya çıktı umarım devam edebilirim 🤩
Az bile olsa bir kalori harcanıyor, dahası metobolizma hızı birde moral olarak etkiler seni eminim
Persembe sonrası düzenini nasıl planladın?
Ben bu hafta tartılmadım persembe galiba 11 i o gün tartı günüm bakalım 🙏☺️

Menü Süper o halde 👍
Canım bende inan nasıl bu kadar yürüyebildiğine şaşıyorum ben yürümemek için her bahaneyi bulan biriydim zamanla 2 km-3km derken buraya çıktı umarım devam edebilirim 🤩
Az bile olsa bir kalori harcanıyor, dahası metobolizma hızı birde moral olarak etkiler seni eminim
Persembe sonrası düzenini nasıl planladın?
Ben bu hafta tartılmadım persembe galiba 11 i o gün tartı günüm bakalım 🙏
Ya canim InSAllah bende senin gibi 6-7 km gorurum 😃 ama gunluk 10 bin adimi atmaya calisiyorum. Fazla bi degisiklik olmicak aslinda, ilk ogunumu 11.30 gibi yapmayi planliyorum, 19.30 gibi de aksam yemegi saati olur 😃
Yaa, cok heyecanli, InSAllah bol bol kilo gitmistir.
bende is yerinde tartilmayi dusunuyorum, orda ki tarti yag oranini felanda ölcüyo 😍

Selamlar kızlar herkese iyi haftalar 🥰
Nasılsınız? Yeni hafta güzellikler getirsin bugün tartı vardı C capoeira ne yaptın merak ediyorum umarım iyi sonuçlar gelir 🙏

Başka tartı var mıydı hatırlayamadım ? Yeni başlayanlar hersey yolunda mi ? 😍

Ben sabah yürüyüşümü yaptım havalar ısındıkça saati erkene çekiyorum

Akşama yine menü yazacağım

X