- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.641
Kızlar diyetisyenim yazdı şimdi
Belden 18 cm kalçadan 7 cm gitmiş 2 ayda :)
Hey masallah , darisi henuz 18 cm incelmemis olan hepimizin basina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar diyetisyenim yazdı şimdi
Masalllahhh cok iyi ama belde kaçtın ki 80sen su an 62sin çok ciddi bir fark bu
Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum Keyfiniz ve azminiz bol olsun
Geçmişi bir okuyup geleyim
Su tüketimi artıyor9.30 : yumurta, lor peyniri, ekmek, az haşlanmış patates
Ara hurma, badem
19 yoğurt, kuru fasulye, biraz pilav, 1 köfte
3 lt su, nihayet
Canım merhaba artı da çıksa artıdayım diyelim çünkü ben bilemiyorum kim buralarda kim değilblondeaddict iyi geceler canım. Ben kilomu bildirmedim. Çünkü bu hafta başarısızdım. Emzirdiğim için akşamları zorlanıyorum. Kilom 63 tü yine bu sabah.
Menü paylaşamıyorum. Öyle oturup yazacak vaktim olmuyor. Hep aynı şeyleri yazmak ta mantıklı gelmiyor.
Takviye bir ürün mü denesem diye düşünürken karşıma acopex çıktı. Kullanan bilgisi olan var mı acaba? Akşamları tüketsem en azından diye düşünüyorum. Bilgisi olan varsa yazar mı? Teşekkür ederim...
Afiyet olsun canımiyi geceler çok yogundum menü gecikti
11 peynir zeytin domates salatalik
2 dilim esmer ekmek
akşam kosturmacali bir gündü sadece melemen yaptım yedik
3lt su
Afiyet olsun ve 15.000 adım içinBen dünkü menümü paylaşayım.
13.00 ilk öğün
1 tane haşlanmış yumurta
1 Dilim peynir
Domates salatalık nane maydonoz
1 Dilim ekmek
2 bardak çay
15.00 3 tane kayısı
19.00 1 porsiyon et sote
Bol salata
Ayran
15.000 adım tempolu yürüyüş
3.5 litre su
200 ip atladım
çok teşekkürler katkınız için ve tebrikler umarım devamı gelecektirArkadaşlar merhaba ben de emziriyorum oğlum 5 buçuk aylık esnek bir şekilde bu diyeti uyguluyorum 3 haftada 5 kg gitti. Sütüm de bir azalma olmadı akşamları Leslie yapıyorum. Önceden emziriyorum diye habire yiyordum çok kilo aldım ve hantal oldum. Şimdi sağlıksız besinleri çıkardım hayatımdan daha hafif ve daha verimli oldum bebegime. Süte gelince sütüm aynı günde bir kere mama takviyesi baştan beridir yapıyorum hedefim 25 kilo daha herkese başarılar
Merhabamerhaba arkadaşlar:)
kahvaltı yerine öğlen 12 akşam 20:00 olsa yeterli mi. :/
neeeeeeeKızlar diyetisyenim yazdı şimdi
Ayyaaaa çoookkk şükür.. bu sabah tartıldım. düne göre neredeyse 1 kilo farketti..geçen haftaki güncele göre de eksideyim.. hemen keyfim yerine geldi vallahi yaaa....
Maşallah canım çok güzel incelmişsin bende 82 cm nasıl o kadar çok inceldin özel bölgesel hareket mi yaptın paylaşırsan sevinirimYok 87 ydi benim hamile gibiydin
Şimdi 69
Hedef 60 belden
Şekersiz Türk kahvesi içmeyi dene kesiyor o açlığı bende meselaBen bugun karnimin gurultusuna uyandim . 1 haftadir ilk defa bu kadar ac uyandim ayyy valla acliktan karnim senfoni orkestrasina dondu . Saat gecmiyo saat 6 da uyandim simdi burda saat 8 kahvaltiya daha 2 saat var . Niye boyle oldum bugun anlamadim valla.
Ben bu hafta 1 kilo verdim ama geçen hafta sen benden fazla vermiştin. Bu hafta yetiştim sana 69 göremedik bir türlü. Bu pazartesi görürmüyüzYaaaaa sende mi kilo veremedin
Maşallah canım çok güzel incelmişsin bende 82 cm nasıl o kadar çok inceldin özel bölgesel hareket mi yaptın paylaşırsan sevinirim
Şekersiz Türk kahvesi içmeyi dene kesiyor o açlığı bende mesela
Ya da bol su iç ve o 2 saat için yapacak bir iş bul kendine
Bende 1 ayı geçkin hit kardiyo tabata fitness trampolin yaptım ve hala yapmaktayım ama 2-3 cm incelme oldu biberiye yağı sürmüştüm bir kaç sene önce fakat streç beni çok rahatsız ettiği için fazla durduramamıştım bünyeden bünyeye fark ediyor kimi çok kimi az veriyor inşallah bende fazla verenler kervanına girerimCanım her gün düzenli video yaptım
Bi Ara chloe ting takildim onun programı var ona başladım
Ergin kırbaç yaptım
Holly dolke cok cok iyi son zamanlarda onu yaptim
Bi de bilmiyorum etkisi var mı son zamanlarda aktardan yağ aldım inceltici yag onu her yerime surup streç sarıp öyle yapıyorum
Bende 1 ayı geçkin hit kardiyo tabata fitness trampolin yaptım ve hala yapmaktayım ama 2-3 cm incelme oldu biberiye yağı sürmüştüm bir kaç sene önce fakat streç beni çok rahatsız ettiği için fazla durduramamıştım bünyeden bünyeye fark ediyor kimi çok kimi az veriyor inşallah bende fazla verenler kervanına girerim
Bende 1 ayı geçkin hit kardiyo tabata fitness trampolin yaptım ve hala yapmaktayım ama 2-3 cm incelme oldu biberiye yağı sürmüştüm bir kaç sene önce fakat streç beni çok rahatsız ettiği için fazla durduramamıştım bünyeden bünyeye fark ediyor kimi çok kimi az veriyor inşallah bende fazla verenler kervanına girerim
Aslında ben geçen çarşamba 69.9 u görmüştüm annem gidince fazlasıyla geri geldiBen bu hafta 1 kilo verdim ama geçen hafta sen benden fazla vermiştin. Bu hafta yetiştim sana 69 göremedik bir türlü. Bu pazartesi görürmüyüz
Su tüketimi artıyor
Biraz pilav, az haşlanmış patates demişsin ölçü vermediğin için değerlendiremedik kontrollü olduğunu düşünüyorum
Bence harika bir azmin var seni tebrik ediyorum darısı bizlerin başına tahin serbest smoothie lerin içinede ekleniyor hem besleyici yağlar içinde size çok iyi gelebilirGünaydın çok teşekkür ederim ben iki gebeliğimde de gebelik şekerinden kaynaklı diyet yaptım. 2.kızım 13 aylık şuan. 63 le başlayıp 69 la bitirdim sürekli ishal oldum son dönemde nedense. O yüzden en yüksek kilom 70 dir en fazla. Ama kilo çok olmayınca ve benim gibi iştahlı biriyseniz biraz zor oluyor. Sütüm azalmasın diye belli başlı şeyleri yemiyorum sadece. Tatlı yemek isteyince kuru dut üzüm vs yemeye çalışıyorum.
Canım her gün düzenli video yaptım
Bi Ara chloe ting takildim onun programı var ona başladım
Ergin kırbaç yaptım
Holly dolke cok cok iyi son zamanlarda onu yaptim
Bi de bilmiyorum etkisi var mı son zamanlarda aktardan yağ aldım inceltici yag onu her yerime surup streç sarıp öyle yapıyorum
Ben bu ara Chloe ting yapan cok goruyorum her yapan da sahane inceliyor . Ben bugun basliyorum 2 haftalik olanina . Denenebilir bi Program bence .
Ben de Başlayım mi seninle
Ara ara yaptım hep zaten
Bu sefer tam 2 hafta yapalım summer shred dediği mi