Tekrardan selamlar , ben bugun kahvaltimda ;
yesil biber
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Yesil zeytin
Haslanmis yumurta
Domates
Cecil peyniri
Yedim. Evde mutfak tartisi var herseyi Gram gram olctum ve toplam 363 kalori yapti . Peynirlerin hepsi tam yagliydi
Saat 15 gibi hafif aciktigimi hissettim
2 kuru kayisi
1 kurz incir
30 gr soslu fistik (kendisi verdigim 2.6 kilonun odulu sayilabilir bence ) yedim ve 1 fincan yesil cay ictim . Toplam 231 kalori .
Aksam yemegimi de pisirdim . Kiymali kabak yemegi . Ama onu da yaparken gram gram olctum ve yemegimin 100 gr mi 55 kalori yapiyo . Aksam icin kabak yemegi bide yogurtlu pancar salatasi yiycem onlarsa toplam 253 kalori yapiyor .
Bugunu 847 kalori ile kapatcam yani .
Spor olarak da saat 9.00 da 30 dk leslie yaptim arkasindan 20 dk Yoga birazda direnc bandi ile egzersiz . Saat 14 de 30 dk eliptik . Aksam da 20 dk kadar direnc bandi ile egzersiz yaptim mi 500 kaloriyi hayli hayli yakmis olurum bence . Birde simdi oglusumu yikicam o da baya terletiyo beni . Simdiden kadar da 1.5 litre su ictim . Daha ne olsun dimi .
Sonuna kadar okuyan varsa tesekkurler . Destan yazdigimi yeni fark ettim ve hala yaziyorum neyse artik idare edin ben biraz fazla konusurum
[/QUOT]
Sonuna kadar zevkle okudum valla... sıkıntı yok okuruz.. nasıl istersen öyle davran..
Kızlar selamlar
Bildirim yapan herkesin kilosunu güncelledim.Bu saatten sonra gelen bildirimler için güncellemeyi haftaya yapacağım. Öncelikle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu hafta bildirimlere göre 23 kilo civarında erimişiz Bildirim yapan arkadaşlar kontrol edebilir hatam veya eksik varsa mesaj atabilirsiniz.
Kilo veremeyen veya artıda olan arkadaşlarım mutlaka bu hafta telafi edecek eğer menülerde bir fazlalık varsa zaten biliyorsunuzdur nereye konsantre olacağınızı. Menü bildirimleri bu noktada da önemli bir otokontrol sağlıyor buraya yazınca inanın ben kendimi sorumlu hissediyorum yazdıktan sonra...
Bu hafta bazı yeni kuralları devreye sokmayı düşündüm topik genelinde de konuşabiliriz aslında. Aslında bir haftadan fazladır gözlemliyorum sadece listeye adını yazdırıp bir tane menü paylaşmayan yada konuya hiç uğramayan arkadaşlar da olabiliyor. Açıkçası listede 55 kişi olduk ve bugün sadece 19-20 kişi kilo bildirimi yaptı. Artı da olsanız yazın arkadaşlar artı çıktım diye, kilonuzu yazmak istemeseniz de.
Ben herkesin verim almasını isterim bu sebeple sadece haftada bir tartı bildireyim yada hiç menü paylaşmayalım arada gireriz gibi bir durum açıkcası beni biraz rahatsız ediyor çünkü çok uğraşıyorum ama geri dönüş alamayınca konsantrasyonum bozuluyor. Belki diğer konsantre arkadaşlarımız da aynı düşüncedir bilmiyorum.
Her gün menü paylaşmak mecburi olsa ve listeye girme için bir hafta menü paylaşarak deneme süresi ve 2 hafta üstüste kilo bildirimi yapmayanı listeden takipten çıkartsam ne dersiniz ? Ya da siz ne önerirsiniz? Konudan herkesin faydalanmasını isterim herkes yazabilir yeni düzende sonra da ama konsantre olmamız adına bu gerekli diye düşündüm.. Yeni gelen arkadaşları bugün için listeye ekledim
Sonuna kadar destekliyorum yazdıklarını.. kesinlikle kurallar olmalı..
Valla çok güzel fikir
Yanlız ben izinde iken internetim olmuyor o zaman aranızda olamıyacağım.. wi fi bulursam atlarım hemen :) birde tartı konusu var, her tartı aynı tartmaz, türkiyedeki evimde tartıda yok.. valla onu nasıl halledicem hiç bilmiyorum.. işin ucunu kaçırmamak için tartılmam gerek benim yaaa.. neyse inşalalh bir şekilde halledip dönüş yapıcam
İnternet heryerde bulursun sorun etme.. ayrıca eczanelerde ücretsiz tartılabilirsin.. herşeyin çaresi buunur. sıkıntı etme.
Kızlar diyetisyenim yazdı şimdi
Belden 18 cm kalçadan 7 cm gitmiş 2 ayda :)
vayyyyy çok çok iyi yaaa.... tebrikler..