- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.601
Güzel menü sporda var harikaaa🖒🖒🖒6/7 menü 18/6
12.30: 2 kepekli etimek, 1 kk kasar, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurta yeşillik çay
15: 10 kiraz (sırf kabızlık mevzusundan yedim bol su içtim işe yaradı)
18: semizotu salatası, 4 köfte ayran
yeşil çay, maden suyu, kahve, su, çay içtim
7.5 kilometre yürüdüm
Canım teşekkürlerCanım gerçekten gruba çok önem ve uğraş veriyorsun ne yazsan haklısın ben menü yazma konusunda bilmiyorum belki size komik gelebilir grubumuzda emziren anneler var ne bileyim yazılanlardan canı çeker o an için evinde olmaz vebale girmek istemediğim için yazmıyorum belki çok hassas düşünüyorum ama tamamen yazmama nedenim budur yoksa senin emeğine çok saygı duyuyorum gerçekten bu konuda hakkını ödeyemeyiz
Buradaki başlangıcını yazdım, diğerini sen tutarsın zatenBaslangic Kilom 87.7 guncel kilom 85.1 idi o arayi kacirmissin sevgili konu sahibiblondeaddict , bilemedim oncesini de yaziyor musun yoksa burdaki baslangici mi yaziyorsun ben gene de diyim dedim
Eklerim yaşınıBu akşam 20:00 itibariyle rezene&kimyon çayımı içip orucuma başlıyorum İnşallah..
bu arada süt artıran caylardan tüketiyorum günde 3 kupa, inanilmaz kalorili ve şekerli maalesef..Ona rağmen inşallah verebilirim
hadi bismillah
bu arada listeye ekleyebilirsiniz yaş 34
sabah görüşürüz kızlar..
çok güzel canım afiyet olsun17. Gün 18/6
70.5 kg hedef temmuz sonu 66
İleri hedef 60kg
sabah
Sirkeli su
Kahvaltı 11:00 de
Haşlanmış yumurta, 3 zeytin, salatalık, domates, beyazpeynir, zeytin 2 ince dilim kepekli cevizli ekmek, fıstık ezmesi ve reçel
Bol bol çay
Öğlen sirkeli su filtre kahve
akşam yemeği 16:30
Nohutlu buğdaylı ayran aşı
mutfak erken kapandı
1.2km yüzdüm
07/07
13:30 2 yumurtalı labneli omlet domates biber salatalık
18:00 pilavsız kuru fasulye( fasulyelerpilavsızlıktan)
4 lt su şimdilik
Saat 11:00-13:00 arası spor+1500 ip sanırım -1200kcal
Öldüm sanırım tartının gazıyla spora abandım ama öldüm resmen
5 saat yüzen birine hiç birsey diyememEvet gelelım bugune bu hafta bu beslenme seklı son haftaya 21 gunluk sadece kahvaltının degıstıgı 2.evreye gecıs yapacagım
18/6
Kahvaltı oncesı tarcınlı kahve
12.30 13.00
1 bardak cay 2 dılım kasar peynırı tereyaglı sucuklu yumurta salatalık 1 kase kabuklu fındık
16. 30 menengıc kahvesı
18.30 19.00
Kozlenmıs patlıcandan karnıyarık yaptım 2 tane yedım yanına 2 kasık bulgur pılavı yogurt ve salata
Suya kahveye devam ama bugun spor yapabılecegı sanmıyorum dun 5 saat yuzdum her yerım hamlamıs
Canım sengün topicte aktif olup arada giremeyen vs için değil sözüm o tür durumlarda bir izin vs devreye sokarız askeriye değil yaValla çok güzel fikir
Yanlız ben izinde iken internetim olmuyor o zaman aranızda olamıyacağım.. wi fi bulursam atlarım hemen :) birde tartı konusu var, her tartı aynı tartmaz, türkiyedeki evimde tartıda yok.. valla onu nasıl halledicem hiç bilmiyorum.. işin ucunu kaçırmamak için tartılmam gerek benim yaaa.. neyse inşalalh bir şekilde halledip dönüş yapıcam
nice yaşları olsun yavrunun06/07 ( minik prensesimin doğum günü teyzeleriiiiii)
13:00 acı marul tatlı marul yeşil soğan yeşil biber kaynamış 2 yumurtalı salata
16:00 1 kase yoğurt içine 15 cin biber turşusu ( harikaaaaa)
20:00 kabak ve soğan çorbası hemde bulyonsuzblondeaddict , valla tuzsuz denedim olmadı içemedim.. bunada diyet deyip kendime zehir edemiycem aonuçta uzun süreli beslenme olması gerek o yüzden tuz ekledim çorbama
Menünde meyve yoğunluğu çok fazla canımMerhabalar
.30. Bir kupa sade nescafe
12.30. İki haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, birer domates-salatalik, 3 orta boy dilim hindi füme
13.40. Bir kupa yeşil çay
14.00 bir şeftali, yarım muz, 7 adet gün kurusu, bir kase k special tahıl gevreği (yağsız sütle)
19.20. Bir dolu tabak zeytinyağlı türlü, yanında yarımse yoğurt, yemeğin ardından 3 yemek kaşığı yoğurt kürü
İle günü kapattım
Afiyet oBugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kırmızı biber közlenmiş
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine 1 tk keten tohumu yağı
10 badem
Akşam 16.30
2 tavuk pirzolala (derileri alınmış )
1 kase yoğurt
Bool salata
3 lt su içildi..
Spor sabah
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
1 saat dışarda yürüyüş yaptım.
yarın ekmek, pilav makarna türü şeyleri katma canım menüye bol su, yoğurt protein ve sebze yeiyi akşamalar arkadaşlar , menümü yazayım ama dikkat etmedim malesefoğlum mantı istedi akşam biraz kaçtı
sabah 12.30 'da : 2 yumurtalı soğanlı omlet, kırmızı köz biber salatası , 4-5 adet kırma yeşil zeytin, süzme yoğurt
akşam 19:00: kendi yaptığım mantıdan bir tabak, bol salata
bol su içtim yarın daha dikkatli olacağım
Afiyet olsun canım12de klasik kahvalti
6da salata birer parca bonfile ve pirzola tam tahilli ekmek
Sadece yarim saat yuruyus var. Egzersizleri yapamadim çünkü reglimin en yoğun günü
TeşekkürlerGüzel menü sporda var harikaaa🖒🖒🖒
Hadi çabuk uyusun daha anne spor yapacakYeşilçay içiyorum şimdi kızımı sallayarak
Uyusun leslie yapacam çoktandır görmüyorum kendilerini özledim
Canım bu kurallar güzel olmuş sanada yazık emek veriyorsun bir cıkar beklemeden ugraşıyorsun hakkını helal et bize emeklerine saglıkYeni ilk sayfa kurallarımız genel görüşünüz de paralel olduğu için ilk sayfaya ekledim hayırlı ve verimli olsun konumuz
Süper16/8
Sabah klasik kahvaltı,,,1 dilim ekmek
Ara
Yeşilçay 1 elma
Akşam 18.00
Izgara tavuk,,, salata ,, yoğurt
Ara
Yeşilçay
Rica ederim helal olsun ne demekCanım bu kurallar güzel olmuş sanada yazık emek veriyorsun bir cıkar beklemeden ugraşıyorsun hakkını helal et bize emeklerine saglık
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir 6 zeytin şekersiz çay
Akşam
1 tabak taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
2 litre su
Spor yok
Misafirlerim var yapamıyorum
Selamlar sabah tartıldım ama fırsat bulup yazamadım eklenmeyecek ama 80 çıktım bugün bu gunluk menü paylaşma ben yapamam sanirim sessiz takipçi olurum artık sorun değil...Yeni ilk sayfa kurallarımız genel görüşünüz de paralel olduğu için ilk sayfaya ekledim hayırlı ve verimli olsun konumuz
Canım teşekkürler
Şimdi tabi senin tercihine saygılıyım ama herkes burada diyet için paylaşım olduğunu biliyor bu noktada zorlayıcı olamam ama
Buradaki başlangıcını yazdım, diğerini sen tutarsın zaten
Eklerim yaşını
çok güzel canım afiyet olsun
pilavsızlıktan ağlayan fasulyelere bi cacık yoğurt yada ayran verseydin sakinlerlerdi belki
Afiyet olsun spor süper
5 saat yüzen birine hiç birsey diyemem
Canım sengün topicte aktif olup arada giremeyen vs için değil sözüm o tür durumlarda bir izin vs devreye sokarız askeriye değil ya
nice yaşları olsun yavrunun❤
Aynen öyle tuz ekle canım saçma birsey yemektense o tuz birsey yapmaz
Menünde meyve yoğunluğu çok fazla canım
(1/2 muz=1 meyve,7 kayısı 2 porsiyon meyve ve şeftali 1, toplam 4 porsiyon meyve var , tahıl gevreği var ve hepsi de şekerli meyveler, Çok karbonhidrat yüklü , aman dikkat)
Afiyet o
yarın ekmek, pilav makarna türü şeyleri katma canım menüye bol su, yoğurt protein ve sebze ye
Canım selam sadece geç kilo bildirenleri bugün güncellemiyorumSelamlar sabah tartıldım ama fırsat bulup yazamadım eklenmeyecek ama 80 çıktım bugün bu gunluk menü paylaşma ben yapamam sanirim sessiz takipçi olurum artık sorun değil...
İnşallah güzel sonuçlar gelirBen yarin son kez bu sefer de diyetisyenim için tartılacağım ve ölçü alacağım
Bi de yarina ödül vereceğim kendime :)
İnşallah güzel sonuçlar gelir
Helal valla ne kadar titiz takipGecen haftanin muhtesem listesitabi orda yazanlar gegen yaptiklarim bazen şınav yada baska hareketlerde ekliyorum .