- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.308
- Konu Sahibi blondeaddict
Az eğlence çok stres diyelimÇok eğlenceli bir iş ya bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az eğlence çok stres diyelimÇok eğlenceli bir iş ya bayıldım
Merhaba:)Daha ikinci günüm ama sabahları çok zorlanıyorum.. alışmısım gözümü açar açmaz kurabiyeler çikolatalar tartlar.. elim otomatik gidiyor
vallahi elim ayağım titriyor
Dün kahvaltı iki bardak kahve..3 km yürüyüş.. öğlen iki kaşık makarna, ızgara et.. öğlen biraz et , bolll salata.. gün içi çok kahve içiyorum..1.5 litre su
..bugün
Sabah kahve.. öğlen dayanamadım bir parça su böreği, tere, ev yapımı yoğurt..şimdi yürüyüşe
hatalarımı söylermisiniz? Neyi Nasıl yapsam daha iyi? Bu tatlı krizlerim ne zaman geçecek.?
aram hiçbir zaman iyi olmadı su ile.. içine limon elma maydanoz katsam sorun olurmu
merhaba tatlı krizi için tarçınlı kahve bence etkili olabilir:)Merhaba:)
İlk 2 gün bende yatağa resmen midem açlıktan ağlarken girdim ve ben çok geç uyuyorum, akşam 8 yemek benim uyku sabah 5 falan:) Ama birkaç güne geçti bu zorlayıcı his yine aynı aç oluyorum ama rahatsız etmiyor. Tatlı krizi için ben çözüm bulamıyorum ya ve beni geçiştirmek kesmiyor aksine daha çok tatlı istememe sebep oluyor ondan hiç yememek en iyisi. Su konusunda da tabiki lezzetlendirebilirsiniz çilek limon vs atılabilir. 1,5 lt az oluyor :) Yediklerinize de bakınca su böreği dışındakiler gayet iyi
:) Malesef hiç etkili olmuyor bende tarçınlı sütler kahveler falan Ben direkt şerbetli tatlı istiyorummerhaba tatlı krizi için tarçınlı kahve bence etkili olabilir:)
İnsülin ile ilgili bir sorun olabilir mi diye düşündüm hiç baktırdınız mı? Yada hep bu tarzda besleniyor idi iseniz zaman alacaktır diye düşünüyorum . Su her türlü iyidir içiniz nasıl alıyorsa. Su böreği dışında gayet iyi herseyDaha ikinci günüm ama sabahları çok zorlanıyorum.. alışmısım gözümü açar açmaz kurabiyeler çikolatalar tartlar.. elim otomatik gidiyor
vallahi elim ayağım titriyor
Dün kahvaltı iki bardak kahve..3 km yürüyüş.. öğlen iki kaşık makarna, ızgara et.. öğlen biraz et , bolll salata.. gün içi çok kahve içiyorum..1.5 litre su
..bugün
Sabah kahve.. öğlen dayanamadım bir parça su böreği, tere, ev yapımı yoğurt..şimdi yürüyüşe
hatalarımı söylermisiniz? Neyi Nasıl yapsam daha iyi? Bu tatlı krizlerim ne zaman geçecek.?
aram hiçbir zaman iyi olmadı su ile.. içine limon elma maydanoz katsam sorun olurmu
Bu ev işleri temizlikler bizi mahvetti:)02.06 Menü 18/6
13: haşlanmış tavuklu salata
17.30 : Şehriye çorba 1 kase, 4 kaşık barbunya
Saat 7 ye kadar birden yemem yersem ekleyeceğim
Yeşil çay, su, kahve , çay maden suyu
Yürüyüş yok ev işi yaptım tabi o sayılmaz ama
Bugün bende kendimi çok aç ve bitkin hissettim herhalde işlerden
18/6 düzenini yarında sürdüreceğim. 4 Haziran da 1 ay oluyor aralıklı oruçta.
Tartılıp saatler vs konusunda belki değişiklik yapabilirim beslenmemde, bakalım.
En çok spor düzeni oturmuyor ya ona sinir oluyorum 3 haftadır düzenli yürüyordum kaç gündür sıfır yürüyüşBu ev işleri temizlikler bizi mahvetti:)
4 Haziranı en az sizin kadar sabırsızlıkla bekliyorum:))
İnşallah güzel eksilmiştirKızlar yarın tartı günüm bakalım sonuç ne ama haftasonu gelen giden aralıklı oruç yapamadım inşallah tartı biraz moral verirde dahada istekle devam ederim
Yakında endokrinolog( umarım böylrdir ismi) ile randevum var.. bakılacak. Eğer biraz kilo verip şu krizlerden kurtulabilirsem randevu öncesi çok iyi olacak bnm için.. olsun ne olur , eski halime döneyimİnsülin ile ilgili bir sorun olabilir mi diye düşündüm hiç baktırdınız mı? Yada hep bu tarzda besleniyor idi iseniz zaman alacaktır diye düşünüyorum . Su her türlü iyidir içiniz nasıl alıyorsa. Su böreği dışında gayet iyi hersey
Sabah saatleri kendinizi meşgul edecek işler bulun kendinize gerçekten bende işe yaradı evi 2.bahar temizliğine soktum
Siz baya olmuş başlayalı( kocaman maşallah) peki hiç börek ekmek pasta yemiyormusunuz?Merhaba:)
İlk 2 gün bende yatağa resmen midem açlıktan ağlarken girdim ve ben çok geç uyuyorum, akşam 8 yemek benim uyku sabah 5 falan:) Ama birkaç güne geçti bu zorlayıcı his yine aynı aç oluyorum ama rahatsız etmiyor. Tatlı krizi için ben çözüm bulamıyorum ya ve beni geçiştirmek kesmiyor aksine daha çok tatlı istememe sebep oluyor ondan hiç yememek en iyisi. Su konusunda da tabiki lezzetlendirebilirsiniz çilek limon vs atılabilir. 1,5 lt az oluyor :) Yediklerinize de bakınca su böreği dışındakiler gayet iyi
Muhtemelen bütün tahlilleri alır zaten endokrin doktoru nedir ne değildir çıkar inşallahYakında endokrinolog( umarım böylrdir ismi) ile randevum var.. bakılacak. Eğer biraz kilo verip şu krizlerden kurtulabilirsem randevu öncesi çok iyi olacak bnm için.. olsun ne olur , eski halime döneyim
Yok çok olmadı bugün 1 hafta doldu yarın sabah tartılacağım:) Ekmek yemiyorum desem yeri haftada 1-2 dilim tahıllı, beyaz unlu hiçbir şey yemiyorum börek pasta vs:)Siz baya olmuş başlayalı( kocaman maşallah) peki hiç börek ekmek pasta yemiyormusunuz?
İnşallah güzel gidecek menüler çok iyiydiYok çok olmadı bugün 1 hafta doldu yarın sabah tartılacağım:) Ekmek yemiyorum desem yeri haftada 1-2 dilim tahıllı, beyaz unlu hiçbir şey yemiyorum börek pasta vs:)
Eyvah eyvah börek çörek kötü oldu.. 75 ile başladım pazartesi.. gelecek pztsi tartılıp yazıcam..1 haftada çok birşey beklemiyorum yada çok karamsarımYok çok olmadı bugün 1 hafta doldu yarın sabah tartılacağım:) Ekmek yemiyorum desem yeri haftada 1-2 dilim tahıllı, beyaz unlu hiçbir şey yemiyorum börek pasta vs:)
İnşallah.. belki kliniğe falan gerek kalmadan bitecek bu krizler.. çoğu kişi zorlanıyormuş ilk günler.. bende 1 hafta zorlanayım sorun değil.. sonra alışacaksam sıkarım dişimi :)Muhtemelen bütün tahlilleri alır zaten endokrin doktoru nedir ne değildir çıkar inşallah
Doktora mutlaka bahsedin ama bu krizlerden ona göre tahlil belirleyebilir
Evet zaman tanımak ve açlık hissi gelince önce mi su filan içip biraz sabretmek de faydalı olur, alışacak bünyeİnşallah.. belki kliniğe falan gerek kalmadan bitecek bu krizler.. çoğu kişi zorlanıyormuş ilk günler.. bende 1 hafta zorlanayım sorun değil.. sonra alışacaksam sıkarım dişimi :)
Burda yazmakta cevap almakta çok rahatlatıcı, ve çok motive ediyor
Tam da bugün regl oldum çok bişi beklemiyorum tartı da ama olsun devam:)İnşallah güzel gidecek menüler çok iyiydi
Merakla bekliyorum
Eksiler gelsin de motivasyonumuz artsın