- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.361
O zaman herkese benden filtre kahve :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates haşlama ve makarna ikisi de yerken iyi ama sonrasında çok acıktıran lezzetler
Biraz daha protein ve salata sebze ekleyelim
Canım şu iki gün tartılma ve mümkün olduğunca bol sebze ve ızgara protein Ve yoğurt ye, lütfen karbonhidratlardan uzak dur Bol su iç ve yapabilirsen Biraz yürüGram kilo oynamamış
Albeni ?16/8 dünün menüsü
13.00 patatesli omlet
16.00 zero kola albeni
20.30 nohut+bulgur
Merhaba canım başarılar detokstaGünaydın kızlar nasıl gidiyor if ben bugün karpuz detoksu yapacağım inşallah marankinin bir videosuna denk geldim hicri ayın 13-14-15 yapılması gerekiyormuş ve bugünde hicri 13 dedim ki bu video senin karşına boşuna çıkmadı kilo vermende
yardımcı olacak tarihte tam denk geldi yapmalısın dedim ve başladım pztsi inşallah tartıda yüzümüz güler
Eki Görüntüle 2657720
Çok teşekkür ederimYaaa valla bravo .süper gitmiş super... Çok sevindim..
Alırım vallaO zaman herkese benden filtre kahve :)
1 ve 2 sen bende emin değilim özellikle oruç süresini arttırmak ve sonuçları kişiden kişiye değişir benceEki Görüntüle 2657694
Kızlar böyle bir görsel gördüm 3 4 5 kesinlikle katılıyorum ama
1 ve 2 den emin olamadım valla ?
Yaaaaaaaa muhteşemsinnnnnnn seni böyle görünce tekrar motive oldumGünaydın kızlar
Herkes iyidir umarım
Mesajlarınızı okumadım bakacağım ama ilk güzel bir haber vereyim
Bugün benim aralıklı oruç ile 2 ay oldu. O sebeple tartıldım 81.2 kiloyum (pazartesiden itibaren -1.3)
2 AY SONU: 14.8 kilo
15 diyebilirim miyim yuvarlak hesap
Çok mutlu oldum hemen paylaşmak istedim
Bu durumda ilk ay -8 ikinci ay yaklaşık -7 gibi oluyor
Pazartesi tekrar tartılacağım grup listesinde değişikliğimi de o zaman yapacağım sizle beraber
Canım çok teşekkürlerYaaaaaaaa muhteşemsinnnnnnn seni böyle görünce tekrar motive oldum
Bu hafta muhtemelen sabitim canım çünkü 3 gündür dikkat edemiyorumCanım çok teşekkürler
Ne olur inanın sizde yapacaksınız sadece biraz biraz sağlıksızlarla sağlıklı gıdaları yer değiştirip biraz da spor başka sırrı yok bu işin
Pazartesi yi merak ediyorum asıl sizler ne yaptınız bakalım
4 Haziran da yazmışım bunu tam 1 ay sonundaGünaydın kızlar günaydın
Evet benim için beklenen gün geldi tartıldım ve son tartıdan itibaren 1 kilo vermişim şu an 88 kiloyum. 1 ayda -8 kilo çoook mutluyum devamını getirmek istiyorum inşallah
İlk postta var ama 1 aylık kilo değişimim şöyle
4 Mayıs: 96
18 Mayıs: 91.5
21 Mayıs: 90
25 Mayıs: 89
4 Haziran: 88
Bu ay için planım
Ciddi bir menü kontrolü
Yine bolca yürüyüş
18/6 yapamaz isem 16/8 ile ilerlemek
Haftada bir tartı
Kilo hedefi koymuyorum ama ciddiyetle devam edersem iyi bir değişim olacağını umuyorum
Harikasın yaa ben geçen hafta karadut şarabına hayır diyememiştim Eşin de süper bazıları diyeti sabote etmeye çalışır daSelam canlar
Saat 13:00 brokoli detox çorba
15:00 9km yürüyüş
Saat 19:00 rumstek, bolll ızgara sebze, 2yaprak marul
19:30 iki kaysı ile kapattım bugünü
Bugün eşim restorana görürdü, biz bir roze ile başlayalım dedi garsona.. yok dedim ben su alayım.. sen? Roseye hayır diosun? İmkansız dedi.. yok cnm almıycam dedim
Yemeği yedik, ee tatlı ne alıosun dedi.. saol almıcam..
iyimisin sen yaaa??Rozeye hayır diosun tatlıya hayır diosun küstürdümde haberimmi yok hastamısın anlamadımki dedi..PAZARTESİ TARTI GÜNÜ! Dedim vallahi bşr kahkaha koptu ikimizdede.. doktorumdan korkmadım şu tartıdan korktuğum kadar
Benimde tatlı yediğim günler gelecek yani
A ha 1 ve 3 bendeEki Görüntüle 2657694
Kızlar böyle bir görsel gördüm 3 4 5 kesinlikle katılıyorum ama
1 ve 2 den emin olamadım valla ?
Harikasın yaaa darısı başımıza iradene hayranım yemin ederim4 Haziran da yazmışım bunu tam 1 ay sonunda
Hedeflerimi gerçekleştirdim hiç bozmadım ağzıma yazdığım dışında lokma atmadım,18/6 ile devam ettim 1 ay boyunca 2 gün 24 ve 28 saat tutttum.
Temmuz Ayı Hedefim
Yürüyüş süre ve kilometresini uzatmak
Ciddi menü kontrolü
18/6
Haftada bir tartı
İkinci hedef 75 e ulaşmak
Ne cezası canım ya haberimiz yok ?Hanımlar cezaliydim devam edeyim mi? Yoksa gruptan atıldım mi?
Maşallah canım çok güzel veriyorsun çok çok tebrikler senin adına çok sevindimGünaydın kızlar
Herkes iyidir umarım
Bugün benim aralıklı oruç ile 2 ay oldu. O sebeple tartıldım 81.2 kiloyum (pazartesiden itibaren -1.3)
Pazartesi tekrar tartılacağım grup listesinde değişikliğimi de o zaman yapacağım sizle beraber
Karadut şarabımı ?! Tatmam lazım ama yaHarikasın yaa ben geçen hafta karadut şarabına hayır diyememiştim Eşin de süper bazıları diyeti sabote etmeye çalışır da
Hepimizin hayalini yaşıyorsunnnn.. Nasıl mutlu oldum İnşallah aynen böyle devam ederde birlikte şahit oluruz tırtılın kelebeğe dönüşüşüneGünaydın kızlar
Herkes iyidir umarım
Harikasın yaaa darısı başımıza iradene hayranım yemin ederim
Çok çok sağolun kızlarMaşallah canım çok güzel veriyorsun çok çok tebrikler senin adına çok sevindim
Ay canım benim yaHepimizin hayalini yaşıyorsunnnn.. Nasıl mutlu oldum İnşallah aynen böyle devam ederde birlikte şahit oluruz tırtılın kelebeğe dönüşüşüne
Yanlız şu yazın ilaç gibi geldi, hepimiz bu aralar neden takıldı kilom neden girmiyor of derken.. ohh dedik olacak olacak bizimkide olacak
ayy valla hayran kaldım azminee ve tbrk ediyorum canı gönülden...Günaydın kızlar
Herkes iyidir umarım