Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Patates haşlama ve makarna ikisi de yerken iyi ama sonrasında çok acıktıran lezzetler
Biraz daha protein ve salata sebze ekleyelim 😊

Tamam canım ☺ yorgunluk var çok bu ara kolaya kaçıyorum 😁 bugün de benzer olacak gibi ama 1 2 güne toparlayacağım inşallah. Hiç olmadı pazartesi tartı kendime getirir😂

Gram kilo oynamamış 😭😭😭😭
Canım şu iki gün tartılma ve mümkün olduğunca bol sebze ve ızgara protein Ve yoğurt ye, lütfen karbonhidratlardan uzak dur Bol su iç ve yapabilirsen Biraz yürü 🥰
16/8 dünün menüsü
13.00 patatesli omlet
16.00 zero kola albeni
20.30 nohut+bulgur
Albeni ? 🙈
Patatesli omlet varsa akşama bulgur olmasın bence ağır karbonhidrat ve şeker olmuş miktar olarak çok birsey yemesen de 🥰

Günaydın kızlar nasıl gidiyor if ben bugün karpuz detoksu yapacağım inşallah marankinin bir videosuna denk geldim hicri ayın 13-14-15 yapılması gerekiyormuş ve bugünde hicri 13 dedim ki bu video senin karşına boşuna çıkmadı kilo vermende
yardımcı olacak tarihte tam denk geldi yapmalısın dedim ve başladım pztsi inşallah tartıda yüzümüz güler😊

Eki Görüntüle 2657720
Merhaba canım başarılar detoksta 😊
Yaaa valla bravo .👏👏👏süper gitmiş super... Çok sevindim..🤗💙
Çok teşekkür ederim 🥰
O zaman herkese benden filtre kahve :)
Alırım valla 🥰❤️

Eki Görüntüle 2657694

Kızlar böyle bir görsel gördüm 3 4 5 kesinlikle katılıyorum ama

1 ve 2 den emin olamadım valla ?
1 ve 2 sen bende emin değilim özellikle oruç süresini arttırmak ve sonuçları kişiden kişiye değişir bence
Erken açılış konusuna çok inanmadım bence erken açılıştan çok gece geç yemek sıkıntı

Günaydın kızlar 😍
Herkes iyidir umarım
Mesajlarınızı okumadım bakacağım ama ilk güzel bir haber vereyim 🥰
Bugün benim aralıklı oruç ile 2 ay oldu. O sebeple tartıldım 81.2 kiloyum (pazartesiden itibaren -1.3) 😍
2 AY SONU: 14.8 kilo 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
15 diyebilirim miyim yuvarlak hesap 😍🙈
Çok mutlu oldum hemen paylaşmak istedim
Bu durumda ilk ay -8 ikinci ay yaklaşık -7 gibi oluyor
Pazartesi tekrar tartılacağım grup listesinde değişikliğimi de o zaman yapacağım sizle beraber
Yaaaaaaaa muhteşemsinnnnnnn seni böyle görünce tekrar motive oldum:KK9::KK9::KK9:

Yaaaaaaaa muhteşemsinnnnnnn seni böyle görünce tekrar motive oldum:KK9::KK9::KK9:
Canım çok teşekkürler 🥰😍
Ne olur inanın sizde yapacaksınız sadece biraz biraz sağlıksızlarla sağlıklı gıdaları yer değiştirip biraz da spor başka sırrı yok bu işin
Pazartesi yi merak ediyorum asıl sizler ne yaptınız bakalım 🤩

Canım çok teşekkürler 🥰😍
Ne olur inanın sizde yapacaksınız sadece biraz biraz sağlıksızlarla sağlıklı gıdaları yer değiştirip biraz da spor başka sırrı yok bu işin
Pazartesi yi merak ediyorum asıl sizler ne yaptınız bakalım 🤩
Bu hafta muhtemelen sabitim canım çünkü 3 gündür dikkat edemiyorum😥😥😥

Günaydın kızlar günaydın 🥰

Evet benim için beklenen gün geldi tartıldım ve son tartıdan itibaren 1 kilo vermişim şu an 88 kiloyum. 1 ayda -8 kilo çoook mutluyum devamını getirmek istiyorum inşallah😍😍
İlk postta var ama 1 aylık kilo değişimim şöyle

📌 4 Mayıs: 96
📌 18 Mayıs: 91.5
📌 21 Mayıs: 90
📌 25 Mayıs: 89
📌 4 Haziran: 88 😍🏆

Bu ay için planım

➡️ Ciddi bir menü kontrolü
➡️ Yine bolca yürüyüş
➡️ 18/6 yapamaz isem 16/8 ile ilerlemek
➡️ Haftada bir tartı

Kilo hedefi koymuyorum ama ciddiyetle devam edersem iyi bir değişim olacağını umuyorum 🙏
4 Haziran da yazmışım bunu tam 1 ay sonunda
Hedeflerimi gerçekleştirdim hiç bozmadım ağzıma yazdığım dışında lokma atmadım,18/6 ile devam ettim 1 ay boyunca 2 gün 24 ve 28 saat tutttum.

❗️Temmuz Ayı Hedefim

📌Yürüyüş süre ve kilometresini uzatmak
📌Ciddi menü kontrolü
📌18/6
📌Haftada bir tartı
📌İkinci hedef 75 e ulaşmak

Selam canlar

Saat 13:00 brokoli detox çorba
15:00 9km yürüyüş
Saat 19:00 rumstek, bolll ızgara sebze, 2yaprak marul
19:30 iki kaysı ile kapattım bugünü
Bugün eşim restorana görürdü, biz bir roze ile başlayalım dedi garsona.. yok dedim ben su alayım.. sen? Roseye hayır diosun? İmkansız dedi.. yok cnm almıycam dedim
Yemeği yedik, ee tatlı ne alıosun dedi.. saol almıcam..
iyimisin sen yaaa??Rozeye hayır diosun tatlıya hayır diosun küstürdümde haberimmi yok hastamısın anlamadımki dedi..PAZARTESİ TARTI GÜNÜ! Dedim vallahi bşr kahkaha koptu ikimizdede.. doktorumdan korkmadım şu tartıdan korktuğum kadar 😂😂😂
Benimde tatlı yediğim günler gelecek yani 🤣
Harikasın yaa ben geçen hafta karadut şarabına hayır diyememiştim🙈 Eşin de süper bazıları diyeti sabote etmeye çalışır da 😅😅

4 Haziran da yazmışım bunu tam 1 ay sonunda
Hedeflerimi gerçekleştirdim hiç bozmadım ağzıma yazdığım dışında lokma atmadım,18/6 ile devam ettim 1 ay boyunca 2 gün 24 ve 28 saat tutttum.

❗Temmuz Ayı Hedefim

📌Yürüyüş süre ve kilometresini uzatmak
📌Ciddi menü kontrolü
📌18/6
📌Haftada bir tartı
📌İkinci hedef 75 e ulaşmak
Harikasın yaaa darısı başımıza iradene hayranım yemin ederim👏🏻👏🏻👏🏻🤗🤗💐

Günaydın kızlar 😍
Herkes iyidir umarım
Bugün benim aralıklı oruç ile 2 ay oldu. O sebeple tartıldım 81.2 kiloyum (pazartesiden itibaren -1.3) 😍
Pazartesi tekrar tartılacağım grup listesinde değişikliğimi de o zaman yapacağım sizle beraber
Maşallah canım çok güzel veriyorsun 🤩 çok çok tebrikler :sampiyon:senin adına çok sevindim

Günaydın kızlar 😍
Herkes iyidir umarım
Hepimizin hayalini yaşıyorsunnnn.. Nasıl mutlu oldum ❤️ İnşallah aynen böyle devam ederde birlikte şahit oluruz tırtılın kelebeğe dönüşüşüne 😍
Yanlız şu yazın ilaç gibi geldi, hepimiz bu aralar neden takıldı kilom neden girmiyor of derken.. ohh dedik olacak olacak bizimkide olacak 😍

Hepimizin hayalini yaşıyorsunnnn.. Nasıl mutlu oldum ❤️ İnşallah aynen böyle devam ederde birlikte şahit oluruz tırtılın kelebeğe dönüşüşüne 😍
Yanlız şu yazın ilaç gibi geldi, hepimiz bu aralar neden takıldı kilom neden girmiyor of derken.. ohh dedik olacak olacak bizimkide olacak 😍
Ay canım benim ya ❤️
Çok teşekkür ediyorum 🙏😍
Umuyorum öyle olur hepimiz için gerçekten bunu diliyorum tıkır tıkır gitsin
Olacak azimle devam eden herkesin olacak eminim ben 🏆🤩🥳

blondeaddict blondeaddict bugün dediğini denemek istedim ve denedim tabiki.. aç karnına spor yaptım ki beni yerle bir ediyor.. öncesinde temzlik de yaptım sadece çok geç yatıp erken kalkmanın verdiği bi sersemlik ve baş ağrısı var, yoksa hala sağlamım :KK70: spor sonrası kahvaltımı ettim 11.30-12 gibiydi.. resmen iştahım kapandı :KK70: ama yedim tabiki.. artık sabahları işe başlamadan önce az biraz erken kalkıp aç karnıma sporumu yapmayı deniycem.. yarın da aynen bu şekil devam edicem..

Günaydın kızlar 😍
Herkes iyidir umarım
ayy valla hayran kaldım azminee ve tbrk ediyorum canı gönülden...

X