Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar spor konusunda bende pek hızlı zor olanları yapamayanlardanım bende gilbert isminde bir karaciğer rahatsızlığı var geçmiyor zaten tesadüf öğrendim hızlı spor yaptırtmıyor hemen soluğum kesilir ama

yavaşta olsa hareket çok önemli tai chi videolarını açıp yapıyorum Blank yapıyorum yüzüyorum ve birazcık tempolu yürüyorum squat güzel kalça toparlıyor arada tv izlerken mekik güzle gidiyor evdede bir çok hareket rahatlıkla yapılabiliyor tavsiye ederim

Öyle bir merkezi senden duyuyorum bizim evin oradaki aile sağlık merkezi çok büyük ama öyle bir hizmetleri yok merak ettim ne gibi kolaylık sağlıyorlar

Ben de bilmiyorum açıkçası. Egzersiz ve diyet yardımı mi var acaba diye düşündüm. Araştıracağım. Bulamazsam da gidip sormayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar

Pazartesiden. Bu yana sadece 100 grm gitmiş yaaa nerde hata yapıyorum acaba
Cnm ben hiç kaçamak yapmadım menüleri paylaşıyorum 200 grm almışım görünüyor
Neyse ayda 4 kilo versem yeter bana biranda fazlada vermek istemiyorum 3 haftada 4 kilo oldu
Vücudu çok da zorlamamak lazım

Günaydın kızlar gece 4 de oruç bozdum sıcak bir yandan uyuyamadım moral bozukluğu bir yandan
Kavun yedim
Pişmanım ama bugun telafi edicem inşallah
Geçmiş olsun dün bende kıyısından döndüm
Uzundur olmamıştı bu şaşırdım
Bugün halledersin
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum bu rahatsızlığı
Ve 18 saatlik orucumu açtım arkadaşlar

2 yumurta
Peynir

Ara öğün
1 incir
2 ceviz olacak

Akşamı bilmiyorum evde değiliz
Afiyet olsun umarım akşamda sana uyan güzel seçimler olur masada
Cnm ben hiç kaçamak yapmadım menüleri paylaşıyorum 200 grm almışım görünüyor
Neyse ayda 4 kilo versem yeter bana biranda fazlada vermek istemiyorum 3 haftada 4 kilo oldu
Vücudu çok da zorlamamak lazım
herkesin bünyesi farklı Ayda 3-4 kilo süper
Ay inşallah bende 69 yazarım bu hafta gene kilitlendi sanki kilo kaybı , gene direnişe geçti.. neyse olsun, kilo gitmesede diğer yararları var.. zamanla kırılır bakalım o inatta
Ay bende bi 65 yazsam

Eşim bilet almış, kapılar açıldı ya :) 2 hafta sonra Türkiye yolcusuyuz, inşallah bende görürüm o 65 i de birilerine al tee shirt ümü giy derim , sığarsa

Eşim bilet almış, kapılar açıldı ya :) 2 hafta sonra Türkiye yolcusuyuz, inşallah bende görürüm o 65 i de birilerine al tee shirt ümü giy derim , sığarsa
sığmaz sığmaz o değilde de şok olacaklar bence anlattığın kadarı ile çatır çatır çatlayacaklar
hadi hoşgelin inşallah

Benim hipo troidim var acaba haftada 5:2 sistemini uygulasam kac kilo verebilirim 5 gun yiyorsun 2 gun aralikli oruc 165 boy 78 kilo 15 kilo fazlam var ben bunu 3 aya bolerek zayiflamaya calisacam boyle yaparak verebilir miyim bilginiz var mi

Selam kızlar,
Dün akşam yemeğim biraz gece kaldı.kaynanamdaydik.meshur sarmalarından yapmış.dayanamadim yedim yaaaa.cok pişmanım.zaten tartıda pek oynama yok.bir ay oldu oruca başlayalı 3.5 kilo gitti 3 haftada ama son bir haftadır tik yok.biseyleri yanlış mı yapiyorum diye düşünüyorum.suyu arttırmaya gayret ediyorum.bu hafta 3 kez birer saatlik yürüyüşte yaptim ama duraksadım yinede.bide dün gece tartılmak gibi bi hata yaptim 1 kilo fazla çıktı iyice moralim bozuldu.sizler bu tip duraklamalarda neler yapıyorsunuz.biraz tavsiyeye ihtiyacım var.

O da bir spor bence okuldan eve dönerken tempolu yürüyüş yaparsın hatta vaktin olursa yolu uzatırsın...

emziren anneler için süt arttırıcı, hafif, serin, az kalorili bir o kadar da doyurucu öğün yerine geçebilecek smoothie tarifi:
1/4 su bardağı yulaf
2 adet badem
1 yemek kaşığı keten tohumu
1/2 su bardağı şekersiz süt (badem sütü, soya sütü de olabilir)
tatlandırmak için istediğiniz meyve ( 2 adet çilek, 1 dilim ananas vb) yada 2 adet hurma kullanabilirsiniz.

hepsini blenderdan geçirin.

tahıllar bağırsak çalıştırmada etkilidir. ayrıca uzun süre tok tutar. sütü de arttırır. öğün yerine kullanılabilir. özellikle metabolizmayı düzenlemesi açısından günün ilk öğünü olarak tercih edebilirsiniz.

merhaba kızlarr çok yoğun işlr bakamıyrum sayfaya çok üzülüyorum sizleri özleöeye başlıyorum artık çok güzel bişi bence bu :
akşamları 2 dilim kepek ekmek yiyorum ben sizce çok mu ?
gündüz aldığınız tahıl oranına göre değişir. ama bence tahılları gün içine yayın. gece hazmı daha kolay olanları tercih edin.

sığmaz sığmaz o değilde de şok olacaklar bence anlattığın kadarı ile çatır çatır çatlayacaklar
hadi hoşgelin inşallah
Ondan emin ol :) bugün çok koşulturma olmadığı için 17 saat sonunda bozdum açlığı.. ne zamandır cnm sıcak sevze suyu istihordu ( çorba , püre ne dersen artık ) iki küçük kabak, iki orta soğan , 2 diş sarımsak doğradım ..bir kahve kaşığı zeytşn yağında kavurdun azıcık , biraz toz bılyon ( geçemiyorum bulyondan yaa) kaynayınca çektim mikserde tüm gün içicem.. hem detox hem bayılıyorum böyle şeylere.. toplam 85 kalori yaptı çorbam.. yani rahatça tüketebilirim akşama kadar :)
Uçağı hiç sevmiyorum ben yaa, dua edin bize hatta tğm yoldakilere, kazasız belasız varsın herkes evine inşallah

Benim hipo troidim var acaba haftada 5:2 sistemini uygulasam kac kilo verebilirim 5 gun yiyorsun 2 gun aralikli oruc 165 boy 78 kilo 15 kilo fazlam var ben bunu 3 aya bolerek zayiflamaya calisacam boyle yaparak verebilir miyim bilginiz var mi
Merhaba tiroid konusunda hiç bir bilgim yok maalesef ama 5:2 rahat yapılabilir zaten deneyebilirsiniz umarım hedefinize kolayca ulaşırsınız
Canım yürüyüşü arttır haftada 3 günü 4 güne çıkart yada bir seferde biraz daha mesafeleri uzat. Ben her gün yürüyorum. Madem yedin niye tartıldın hemen biliyorsun sonucu
İki günden önce bir daha tartıya çıkma
merhaba kızlarr çok yoğun işlr bakamıyrum sayfaya çok üzülüyorum sizleri özleöeye başlıyorum artık çok güzel bişi bence bu :
akşamları 2 dilim kepek ekmek yiyorum ben sizce çok mu ?
Canım kolay gelsin güzel yorumların için
Ben hiç ekmek yemiyorum, görüyorsunuz o sebeple bence çok
Akşam 2 dilim bence hem ağırlık yapar hem de yiyeceksen o yakıtı sabah öğününde kullan ki gün boyu gitsin
Selam kızlar dun aksam yedıklerımı yazmamısım
18.30 19.00
Z.yaglı taze fasulye salata ayran ası corbası 1 kase
20.05 20.35 arası tempolu yuruyus
2.5 lt su
Afiyet olsun yürüyüşü de biraz daha arttırdın mı tam süper olacak
Afiyet olsun canım. Biliyorum bazı insanlarda bulyon alışkanlığı çok birşey diyemiyorum tercih meselesi.
Sağlıkla sıkıntısız ulaşırsınız inşallah yüreğini ferah tut

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…