- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.121
bi program indirdim 18 il 24 saat arası yağ yakma diyor ama
Benim yaşam şeklim cok düzensiz. Eve sebze vs alınca hemen bozuluyor hem işten hem de şehir dışına cıkmam gereken durumlar olduğu icin. Yani dolabımda su an domates salatalık falan yoktur, onu yerine domates sosu falan konserve biber vsvs. Yarın da şehir dışına cıkmadan makarna yapıcamCanım sen yeşillik vs. yemiyor musun kahvaltı ile ? Çiğ veya pişmiş sebzen de hiç yok.Ayrıca gün içinde neredeyse hiç protein almıyorsun başka dikkatimi çekti.(kuru fasulye yarı protein yarı karbonhidrattır ) ayrıca bulgur pilavı cezerye var, hadi baklavaya mecbursan bunlara dikkat et bir daha . çok şeker ve aşırı karbonhidrat ağırlıklı olmuş
karbonhidrat ve şeker dengesini tutturmak bu işin en önemli kısmı. Yoksa sadece saat olarak aç kalmak değil
Daha iyisini yapacaksın zaten zamanla
Aynen bu canım bunda direk yap yakma deyince bilemedim tabi ah bu kararsızlık beni öldürecekEki Görüntüle 2656718
Sanırım aynı program 12 18 saat icin bunu diyor bana. Yeterli oluyor benim için dediğim gibi ama belki de daha çok daha iyidir bilemedim
Aynen bu canım bunda direk yap yakma deyince bilemedim tabi ah bu kararsızlık beni öldürecek
Tabi hayat şartları herseyi etkiliyor o zaman tavsiyem ufak ufak derin dondurucuda acil durum sebzeleri bulundurmak ( ıspanak bamya fasülye hepsi var) düdüklüde çok koşa sürede pişebilir ve fırsat oldukça gündelik almakBenim yaşam şeklim cok düzensiz. Eve sebze vs alınca hemen bozuluyor hem işten hem de şehir dışına cıkmam gereken durumlar olduğu icin. Yani dolabımda su an domates salatalık falan yoktur, onu yerine domates sosu falan konserve biber vsvs. Yarın da şehir dışına cıkmadan makarna yapıcammeyve almıstım kivi ve muz. Bozulmuş dolabı kokutmuşlardı düzenli yaşamımın olmasını ben de isterdim
haklıısn canım bende kjilo vermede bçyle yapım sonra 16-8 gibi yada 5-2 gibi planlıyorumCanım bi de ben sanırım sürdürülebilir olmasına da dikkat ediyorum
Yanı hayatım boyunca 16 8 yapabilirim çok güzel
Ama hayattım boyunca 20 4 yapamam işte yapmadigim zaman korkarım kilo alır mıyım diye
canım , ısrarla devam et inan bi yerde o zincir kırılyor tıkır tıkır o kilolalar gidiyor ...Kızlar tartıldım 63.4 dum 1 gr bile gitmemiş 3 gün olmuştu.ama bu kadar kısa sürede beklemiyordum zaten.
Sabah bol su içtim.leslie 3 mile
Öğlen domates slaatalik 3 yesil zeytin küçücük parca ekmek
Akşam 5 de 10 tane lahana sarması yarim kase çorba ve yarim kase yoğurt yiyip bitiricem.
Guncel kılonuz harıka ahh ben bı 58 olabılsem
Ben de emziriyorum da o yüzden 9 - 6 gibi yapacağım.
Yaş 33
156 (buçuk) boy
Başlangıç ve güncel 58.8 kilo
Hedef 48
kesinlikle bünye meselesi bu iş herkes aynı veremiyorcanım , ısrarla devam et inan bi yerde o zincir kırılyor tıkır tıkır o kilolalar gidiyor ...
ben deli gibi spor yapıyorum ama öyle böyle değil başkası benim yaptığım sporu yapsa haftalık 2 kilo rahat verir ama inan 1 kilo ancak gidiyor... yarın tam bir hafta olacak başlayalı yarında diyetisyenle randevum var... ama tahminim 1'in biraz üzerinde gitti kilo... yani o spora bu kadar gitmesi başkasını çıldırtır ama biliyorum ki bi yerden sonra tıkır tıkır gidecek)
Aynen öyle, mesala ben yavaş kilo veririm yavaş kilo alırım buda bir avantaj 🖒kesinlikle bünye meselesi bu iş herkes aynı veremiyor
bende hızlı alıp veririm ama yaş ilerledikçede vermek zorlaşıyormuş bunuda naladımAynen öyle, mesala ben yavaş kilo veririm yavaş kilo alırım buda bir avantaj 🖒
Evet , yaş metabolizmayı çok etkiliyor ama sporla diyetle metabolizma yaşımızı gençleştirebilirmişiz... senin yaş kaç ? Benim 39 ... 1 kızım var 7 yaşındabende hızlı alıp veririm ama yaş ilerledikçede vermek zorlaşıyormuş bunuda naladım