Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba. Dünün ganimetlerini yazacağım
16/8
13.30 2 haşlanmış yumurta
16.00 dibek kahvesi+cezerye
20.00 kuru fasulye bulgur pilavı
22.00 (üzücü kaçamak) bir tane baklava 😅
22de yediğim için bugün 15.00da yedim kahvaltıyı.
Bugün———
15.00- 2 yumurtayla omlet.
birazdan kahve+ bir baklava ( yemezsem bozulacak sözlüm almış 🥺)
Akşam- 21.00 bir kase çorba+Yoğurt

öyle tatlı anlatmıısnı zki hepsini okudum ama tebrik ediyorum sizi en güzelini yapmısınız hak etmişler saygısızlık bu yaptıkları... kendinizi toplayıp hayata yeniden tutunmanızda harika olmuş tebrik ediyorum sizi ve bir kadın olarak gurur duydum:KK200::KK200:
Çok teşekkür ederimmm 😍 ben tek değilim bunkarı yaşayan ,ve maalesef utanıyoruz anlatmaya, sonra gelsin içine kapanma , özgüven kaybı, kendini kaybetme.. ben gibi olanlarada diyorumki , istersen yazma yaşadığını ama yanlız değilsin.. utanma, kendinide bırakma 😍

Son düzenleme:
Merhaba. Dünün ganimetlerini yazacağım
16/8
13.30 2 haşlanmış yumurta
16.00 dibek kahvesi+cezerye
20.00 kuru fasulye bulgur pilavı
22.00 (üzücü kaçamak) bir tane baklava 😅
22de yediğim için bugün 15.00da yedim kahvaltıyı.
Bugün———
15.00- 2 yumurtayla omlet.
birazdan kahve+ bir baklava ( yemezsem bozulacak sözlüm almış 🥺)
Akşam- 21.00 bir kase çorba+Yoğurt
Canım sen yeşillik vs. yemiyor musun kahvaltı ile ? Çiğ veya pişmiş sebzen de hiç yok.Ayrıca gün içinde neredeyse hiç protein almıyorsun başka dikkatimi çekti.(kuru fasulye yarı protein yarı karbonhidrattır ) ayrıca bulgur pilavı cezerye var, hadi baklavaya mecbursan bunlara dikkat et bir daha . çok şeker ve aşırı karbonhidrat ağırlıklı olmuş 😊
karbonhidrat ve şeker dengesini tutturmak bu işin en önemli kısmı. Yoksa sadece saat olarak aç kalmak değil 😉
Daha iyisini yapacaksın zaten zamanla 🥰👍

böyle bir yağ mı varmış işe yararsa söylermiisn :)

Aktara gittim böyle inceltici selülit giderici vücut şekillendirici bi şeyler var mı dedim

2 tane yağ çıkardı birinde selülit yazıyor diğerinde inceltici

Inceltici olanını aldım bugün ilk günün gelişmeleri yazarım

Trendyolda falan da var bu arada kızlar

Kızlar tartıldım 63.4 dum 1 gr bile gitmemiş 3 gün olmuştu :KK61: .ama bu kadar kısa sürede beklemiyordum zaten.
Sabah bol su içtim.leslie 3 mile
Öğlen domates slaatalik 3 yesil zeytin küçücük parca ekmek
Akşam 5 de 10 tane lahana sarması yarim kase çorba ve yarim kase yoğurt yiyip bitiricem.

Ben de yAzayım menüyü
Kahvaltı evde değildim

Kahvaltı 9.00
Işaret parmak uzunluğunda simit
Yumurta
2 tane sucuk
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
1 incir
Sayiyla ceviz ve fistik

Ara
Türk kahvesi

17.00 kapanış
Kabak rendeleme soteleme yoğurt ile yeme

orucun 20. saatindeyim
2 litre su
1 nescafe
1 sade soda
hadi inşallah
akşam sadece salata ve haşlanmış tavuk duruma göre yine 24 yaparım belki alıştım iyi oluyo ama 24 sıkıntımı sürekli yapan oldu mu hızlı vermekte istiyorum ama vucudu komple korumaya aldıır mıyım diye korkuyorum bide fikri olan var mı

Kızlar tartıldım 63.4 dum 1 gr bile gitmemiş 3 gün olmuştu :KK61: .ama bu kadar kısa sürede beklemiyordum zaten.
Akşam 5 de 10 tane lahana sarması yarim kase çorba ve yarim kase yoğurt yiyip bitiricem.
Sabah kalkınca aç karına tartılıosun dimi? Çümkü spor sonrası yada bol su sonrası kilo değişir ama akşama geri düzelir.. en iyisi sabah kalkınca aç karına

orucun 20. saatindeyim
2 litre su
1 nescafe
1 sade soda
hadi inşallah
akşam sadece salata ve haşlanmış tavuk duruma göre yine 24 yaparım belki alıştım iyi oluyo ama 24 sıkıntımı sürekli yapan oldu mu hızlı vermekte istiyorum ama vucudu komple korumaya aldıır mıyım diye korkuyorum bide fikri olan var mı

Ben bildiğimden değil ama uzun süre ac kalınca vücut kendini korumaya alıp kıtlık alarmı verip kilo verme zorlasacakmis gibi geliyor

Nedense 16 saat yağ yakımı için ideal gibi geliyor

Tabii daha bilgili arkadaşlar yazarlar :)

Canım biraz bekle daha 3 gün olmuş 😊
Sabah sadece zeytin mi yiyorsun peynir yumurta vs yok mu ?
Ben de yAzayım menüyü
Kahvaltı evde değildim

Kahvaltı 9.00
Işaret parmak uzunluğunda simit
Yumurta
2 tane sucuk
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
1 incir
Sayiyla ceviz ve fistik

Ara
Türk kahvesi

17.00 kapanış
Kabak rendeleme soteleme yoğurt ile yeme
1/4 simit 1 dilim ekmektir hiç sorun yok 👍
orucun 20. saatindeyim
2 litre su
1 nescafe
1 sade soda
hadi inşallah
Sürekli yapan bilmiyorum varsa yazar ben 2 gün yaptım. Sürekli iyi bir şey mi emin değilim 😊

Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum ama evimde tartı yok. Tartı olmayanlar nerde tartiliyorlar? Ayrıca aile sağlığı merkezlerinde kas kilo ölçümü vs yapiliyor mu? Bir de benim kayıtlı olduğum asm'ye bağlı olduğunu düşündüğüm bir obeziteyle mücadele birimi var sanırım. Yani asm'nin hemen yanında diye oraya bağlı olduğunu düşündüm. Kilom fazla değil. 5-6 kilo fazlam var sadece. Yine de oraya gidebilir miyim? Daha önce gidip tecrübe eden var mı?

Şimdi kızlar bir uyarıda daha bulunayım şu mantıkta olmayalım, nasılsa 16/18/24 saattir oruçtayım bir sürü kalori almadım açınca istediğimi yiyeyim demeyin. İnsan evladı haklı olarak eski alışkanlıklarına veya canının çektiklerine yönelmek istiyor ama yapmayalım
Kalori açığı çıkartırken sadece kalori olarak bakmayalım içeriğe odaklanalım, yağ kütlemizi azaltacak besinleri verelim vucüda

Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum ama evimde tartı yok. Tartı olmayanlar nerde tartiliyorlar? Ayrıca aile sağlığı merkezlerinde kas kilo ölçümü vs yapiliyor mu? Bir de benim kayıtlı olduğum asm'ye bağlı olduğunu düşündüğüm bir obeziteyle mücadele birimi var sanırım. Yani asm'nin hemen yanında diye oraya bağlı olduğunu düşündüm. Kilom fazla değil. 5-6 kilo fazlam var sadece. Yine de oraya gidebilir miyim? Daha önce gidip tecrübe eden var mı?
hoşgeldin..
Evde tartı yoksa eczanelerde ücretsiz tartılabiliyorsun. ben önceden öyle yapardım. her eczanede girişe yakın yerde tartı oluyor genelde.. orada tartılabilirsin.. :KK39:

Canım biraz bekle daha 3 gün olmuş 😊
Sabah sadece zeytin mi yiyorsun peynir yumurta vs yok mu ?

1/4 simit 1 dilim ekmektir hiç sorun yok 👍

Sürekli yapan bilmiyorum varsa yazar ben 2 gün yaptım. Sürekli iyi bir şey mi emin değilim 😊
Peynir yemiyorum sadece üçgen peynir severim o da çok yağlı geliyor şimdi.yumurta yiyorum sadece beyazını bugün yemedim ama

Keşke daha önceleri tanısaydım burayı , hoş o vakitler bu grup yoktu :) 30 yaşında sigarayı bıraktım bir kaç kilo aldım, günde 3 paket sigarayı bırakmam kimseye şaşırtıcı gelmedi de Aldığım kilolar dillere dolandı.. biz, görümcemler, kayınvalidemler ayrı ülkelerdeyiz.. görümceme gittim, ay “ annenle kardeşin gelmiş gözün aydın dediler” çok güldüm , gelinimiz diemedim utandım vs vs.. dahada yedim ağlaya ağlaya.. kayınvalidemlere gittik, yaa capo herkes dioki şu oğlunda şu kardeşinmi önce sen sandık ,yanındaki kadın kim oğlunun dediler, ama nasıl kahkaha atıyor derken.yemin ederimki bunlar söylenirken 36 beden değildim artık ama 40 olmamıştım bile.. yani 60/65 lerdr idim.. derken eşimlede soğukluk girdi, o nedese zoduma gitti, açıkçası o kadar etki ettiki bana o sözler, kendimi eşime yakıştıramadım.. eşim evlendiğimizdede aynı kilodaydı :) genetik olarak genç ve dinçtir.. Yinede biraz destekle düzeltebilirdim kendimi, dahada gömmeye gerek yoktu..ben bu şiddete senelerce maruz kaldım veee ibre 75 gösteri :) en son yaz tatili KVlerdeydik, yaşım 36 ! Kız üstün ıslanmış Git bnm tee shirt giy dedi , teras tıklım tıklım, zaten aynı giyiyoruz diyede kahkaha attı.. ay anne allah aşkına aramızda en az 20 kilo var bilmem kaç beden var ne aynı giyicez sende küçülde cebime gir dedim ( ama bacaklar falan titriyor ilk kez cvp veriyorum) ben kaç yaşındayım sen benimlemş yarışıyosun dedi, ne yarışıcam sende gençtin ben gelin geldiğimde o zaman bile şu en kilolu halimden daha kiloluydun, ben hamileyken bile senin en zayıf halinden daha zayıfım dedim.. kahkaha koptu.. akşam kıyamet koptu.. eşim dediki : nasıl oluyormuş anne?
Görümceme gittik bayramda, bayram ya inanın eve sığılmıyor.. eşim elini belime koydu, görümcem dediki yaa baksanıza vallahi Birden annem sandım hahahaa ay ana oğul gibisiniz yemin ederim dedi.. ortam buz kimse gülmüyor.. zaten göze almışım herşeyi.. canım sen o göğüslerini pantalonundan çıkartıp sütyenine koysana artık oraya sıkıştırınca fark edilmio zannediosun ama 🤣 dedim.. karı koca çalışıosunuz ne o etek gibi göbeği düzelttin ne o yoğurt keselerini ben olsam banyoda kendime bakamam dedim, vee kahkaha koptu.. Nasıl oluyormuş ?!? Kimsenin göğsü karnı ilgilendirmez beni ama bende kimseyi ilgilendirmeyeyim demem senelerimi aldı.. şimdi tekrar 38 e düştüm.. boyumdan büyük iki kızım birde küçük kızım var.. yanlarına düşüp butik gezmek çok eğlenceli.. kendime yaptığım en büyük iyilik, sustur ! Ve kendine gel! Oldu
azimle her şeyi yapabilirsin bravo :KK9:şimdi hiç bir şey diyemez kimse herkes böyle şeylere maruz kalıyor tek değilsin benimce bacaklar tontiş 170 boy 33 yaş 70 kilo (42 beden) kısa şort giyemiyorum hemen tombiş tombiş çıkıyor ama azim ettim inşallah giyicem. Buradaki hepimizin derdi aynı

Öyle bir yağ varsa bende alıp kollatıma süreyim :) işe yararsa söylermisin ?
merhaba aslında ben bu konuyla ilgili hem incelme hem selülit için bir konu açmıştım forumda Selülitlerden Kurtuluyoruz burada tarifler ve yöntemler var ben uygulamaya devam ediyorum hatta kremleri sürüp terleten tart şortları giyip yürüyüşe çıkıyorum

Ben bildiğimden değil ama uzun süre ac kalınca vücut kendini korumaya alıp kıtlık alarmı verip kilo verme zorlasacakmis gibi geliyor

Nedense 16 saat yağ yakımı için ideal gibi geliyor

Tabii daha bilgili arkadaşlar yazarlar :)
bi program indirdim 18 il 24 saat arası yağ yakma diyor ama

X