• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlarrr nasılsınızzz:16::16:
bizim azcık moralimiz kötü. babamız hastalandı. boğazlar çok kötü. ve ateşi çok yüksek, bütün gece soğuk havlularla düşürmeye çalıştım bi nebze düştü. evde dinleniyo şimdi. dün Dr.a götüremedim inat etti, bugün gidicek galiba. acil bi şey olursa da ben de yanına gidicem.
kızlarr günaydınn ben cmtesi doktora gittim kesemizi gördük hatta kalp atışı hayalk meyal görünüyo dedi doktor ama haftaya gel dinleyelim dedi dinlemedik yani.. kan testi verdim tiroide falan bakacak.. durumlar böyle iştee
gözün aydın canım, zten çok küçükken dinletmiyolar, önemli olan atışının görülmesi:34:

bence birincisi. benim arkadaşta 2. var. kız için pembe renkli. cibinliği ile çok kazulet gibi duruyo.

canlarım ben geldim sabahtan beri anca müsait oldum muhtemelen kimsecikler görmücek yazdıklarımı ama size haber vermeden duramadım doktor teyzemize gittik bugün oğlum sabah uykusundan uyanmıştı esniyodu ilk kez ondan böyle bir tepki görmek çok hoşuma gitti 300 gram olmuş paşacık boyuda sanırım 18 cm doktor teyze boyunu söylemiyor bize nedense

nefes nefese kalıyorum diye kan testi yaptırdık ama sonuç güzel çıktı değerim 12iymiş

ayrıntılı tarihini konuştuk 24-25 haziranda yaptırabilirsin dedi sonrada şeker yüklemesi için gelirsin dedi foto yüklemiyorum çünkü artık boy pos fotosu veremiyor doktor yüzü ve elinin olduğu bir foto var sadece

magnezyum ve kan ilacı verdi artık içmeye başlıcam

bu arada 2 kilo almışım doktorcuğum yürüyüş tavsiye etti hamur işi yeme dedi:19:
hoşgelmiş fatmam ve oğluşuuu.. maşallahh canım :nazar::nazar::nazar::nazar: ohhh uyuşunda büyüsün annesinin karnında.
bana da 13-14. haftalardan sonra boydan poz yok bu son gidişinde iyi izle bebişini demişlerdi.

çokkkk kötüyüm hemen hamile kaldım deli gibi sevindim 12. haftadaydım 3 ayım doldu diye artık onunla konuşarak uyumuştum en son kontrolümde 10 haftalıktı kalbi atıyordu orada yatıyordu onu görünce çok mutluydum alışmıştım kanama oldu aklıma hiç gelmedi doktora koştum en son kontrol günümdeki ölçülerde kalmış 2 hafta olmuş öleli ben onunla konuşup severken meğer o beni terkedeli çok olmuş :((((( gördüm onu düşünce kulağı bile vardı minicik parmakları tek tek sayılıyordu gözleri ayakları kürtaj oldum kalan parçaları temizledi doktor şimdi evde dinleniyorum......

canım söylenecek teselli edecek bi şey yok senin için biliyorum, hepimizin başından zamanında böle acılar geçti, ruh halini tahmin edebiliyorum :14::14::14::14: allahım sabırlar versin,bundan sonra dikkat et kendine, lohusa gibi itinayla. allahım inşallah en kısa zamanda yeniden bi bebiş müjdelesin sana..

günaydın kızlarrr nasılsınızzz:16::16:
bizim azcık moralimiz kötü. babamız hastalandı. boğazlar çok kötü. ve ateşi çok yüksek, bütün gece soğuk havlularla düşürmeye çalıştım bi nebze düştü. evde dinleniyo şimdi. dün Dr.a götüremedim inat etti, bugün gidicek galiba. acil bi şey olursa da ben de yanına gidicem.

gözün aydın canım, zten çok küçükken dinletmiyolar, önemli olan atışının görülmesi:34:

bence birincisi. benim arkadaşta 2. var. kız için pembe renkli. cibinliği ile çok kazulet gibi duruyo.

hoşgelmiş fatmam ve oğluşuuu.. maşallahh canım :nazar::nazar::nazar::nazar: ohhh uyuşunda büyüsün annesinin karnında.
bana da 13-14. haftalardan sonra boydan poz yok bu son gidişinde iyi izle bebişini demişlerdi.

canım söylenecek teselli edecek bi şey yok senin için biliyorum, hepimizin başından zamanında böle acılar geçti, ruh halini tahmin edebiliyorum :14::14::14::14: allahım sabırlar versin,bundan sonra dikkat et kendine, lohusa gibi itinayla. allahım inşallah en kısa zamanda yeniden bi bebiş müjdelesin sana..

günaydın bebekim geçmiş olsun eşine inş en kısa zamanda iyileşirrr

evet canım tam boy görüntü artık bize doktor teyzesi kaydıra kaydıra gösterdi herşeyini elini kafasını :16::16::16:

günaydın kızlar biz geldikkkkkk....
nasılsınız bakalım?
biz cmts anneanneyle dedeyiz ziyarete gittik,dün geldik.......
veeeeeeeeee yarın 17:00 daaaaaaa bebişimizleyizzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhh:46::46::46::46::46::46::46:

serapcım ben de ilk beşiği beğendim.....:34::34:

nasılsınız bakalım?
veeeeeeeeee yarın 17:00 daaaaaaa bebişimizleyizzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhh:46::46::46::46::46::46::46:

günaydın fitoşum hoşgeldin ayrıntılıya gidiyorsun değil mi hadi bakalım hayırlısı ne güzel ya bizde ay sonunda gidicezzz :1::1:

tamamdır karar kılınmıştır o zaman herkes birinci beşik diyo...

bu arada bizde yarın beşik siparişimizi vereceğiz eşim bugün eğitimde yarın gelsin gidip sipariş vericezzz hatırlatma için tekrar koyiyim fotosunu
$ur26_b1.webp

nasılsınız bakalım?

günaydın canım hoşgeldin...

kız iyi ki hatırlattın bende doktoru arayacaktım...

$78080318015373366.webp$Baby2Go-Oyun-Parki-8407-2013-Mod_33101_1.webp$Baby2Go-8426-Padisah-Oyun-Parki_42189_1.webp$Kraft-Oyun-Parki-Salsa-BA05_41844_1.webp

1. groco 349 tl

2. baby 2 go 249 tl

3.baby 2 go 219 tl

4. kraft 279 tl

peki kızlar ben de cts. bakmıştım. burda kimse olmadığı için fikir alamadım..... bunlardan sizce hangisi?

günaydın fitoşum hoşgeldin ayrıntılıya gidiyorsun değil mi hadi bakalım hayırlısı ne güzel ya bizde ay sonunda gidicezzz :1::1:
evet cnm çok heyecanlıyızzzz.... inşallah güzel güzel pozlar verir oğluşum bize......:16::16::16:
günaydın canım hoşgeldin...

kız iyi ki hatırlattın bende doktoru arayacaktım...

neden arayacaktın ki?randevu almamışmıydın sen?

Back
X