• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hosbulduk nasılsın canım:31:
iyiyim tatlım bende temizlik yapıyorum :31: bat dündü hala gelen giden yok pazartesi test yaptım dayanamadım ama ondada bişe cikmadı psikolojik olarka eşimde bende cok cok silik çizgi gördük ablam yok bişe dedi attım bende testi biraz geçsin tekrar yapcam bekliyorum kuzu kuzu :49:
sen nasılsın bu arada

Son düzenleme:
iyiyim tatlım bende temizlik yapıyorum :31: bat dündü hala gelen giden yok pazartesi test yaptım dayanamadım ama ondada bişe cikmadı psikolojik olarka eşimde bende cok cok silik çizgi gördük ablam yok bişe dedi attım bende testi biraz geçsin tekrar yapcam bekliyorum kuzu kuzu :49:
sen nasılsın bu arada

cilekcim bende seni sormuştum ama sanırım görmedin listeden bakmıştım dünmüş seninki hadi bakalım inşallah gelmez

bende de var 1 tane test :18::18::18::18:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bel ağrım vuruyo pant. düğmesini kapatamıyorum akıntım yok migdem yanıyo :18::18::18::18::18::18: göğüslerimde acıyooo

gelecek aya inş allah nasip etsin

aminnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:
sen nasılsın bu arada

canım sen yinede kendini çok yormadan yap işlerini :nazar::nazar::nazar::nazar:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bel ağrım vuruyo pant. düğmesini kapatamıyorum akıntım yok migdem yanıyo :18::18::18::18::18::18: göğüslerimde acıyooo

aminnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım sen yinede kendini çok yormadan yap işlerini :nazar::nazar::nazar::nazar:
yorulmadan iş yapılmıyo ki :33::33::33:

yanlış hatırlamıyosam senin 2 yavrun vardı değil mi öncelikle allah onlara sağlık versin sonrasında da hayırlısı ile yeni bebeğine kavuşursun

inş bizde pıtır pıtır gebe kalır çatır çatır doğururuz ::):):)

Evet tatlım iki kızım var 12 ve 11 yaşlarında. Eşim istediği için kalkıştım bu tedavi işlerine. Kalabalık bir aile istiyoruz ama ben şimdiden yoruldım:)) Hem çatır çatır doğuramıyorum kıtır kıtır kesip alıyorlar bebeği:))

Allah sizi inandırsın 20 dakikadır çalışma masamın üzerinde uyuyorum. Gözlerimi açamıyorum. Lütfen evdeki kuzular benim yerime yatıp uyuyun.

Ahaa bunu yeni gördüm aynı ben:104:

Back
X