Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sudemerve ne yaptın kuzum sen yaw.
ağzına sağlık, ama ben çok fena oldum. en son bayramda gördüm bizimkileri, yaz gelmeden de gidemeyiz, onlarda gelemiyo

Gidemeyip gelememekle geçiyor ömrümüz. Birgün onları kaybettiğimizde keşke diyeceğimiz halde. Ne yapalım, hayat bu. Allah sağlık ve huzur versin anne babalarımıza...

Canım, ağlama sen yine. Okuma boşver. Eşine de sabırlar diliyorum. Bir erkeğin babasını kaybetmesi onun kıyameti gibi birşeydir. İçten içe yalnız kaldıklarını ve sıranın bir şekilde kendilerine geldiğini düşünürler. Aman bunlar tatsız konular...Puff. Kalkacağım bu yyataktan, ağrı da neymiş. Gidip güzel bir tatlı yapacağım kendime. Öpüyorum hepinizi.

22 senedir o kıyamette yaşıyor benim eşim 5 yaşında bi çocukken gitmiş babası
hadi sana kolay gelsin tatlı kendine getirir seni

evt canım hayatında değişik tramvalar yaratmış onda ama kendi bebişi gelsin çok ii bir baba olacak

caaanııımmmm
benim eşimde babasını hiç görmemiş o kadar istiyor ki bebişimiz olmasını
bazen çok üzülüyorum eşime çok ağlıyorum ama elden ne gelir

kesinlikle öyle olur rabbim kimseye sevdiğinin ailesinin acısını göstermesin

amin canım amin

caaanııımmmm
benim eşimde babasını hiç görmemiş o kadar istiyor ki bebişimiz olmasını
Bazen çok üzülüyorum eşime çok ağlıyorum ama elden ne gelir

çok zor valla canım beni en iyi sen anlarsın o zaman amca olcak şimdi benimki deli oluyor iyi bi amca olmak için

antidepresifcim genelde eski filmler benim önerilerim ama en sevdiğim filmlerdir aşğıdakiler,, hepsi de tvde yayınlandı izlemişsindir belki ama

eternal sunshine of the spotless mind Türkçe'ye ne diye çevrilmişti hatırlamıyorum eski bir filmdir ama onlarca kez izlenebilir bir film benim içim... bence aşkın bilnç altını harika anlatır...
bir de çok daha eski Shawshank Redemption var sanırım esaretin bedeli diye çevrildi,,, o da süper filmdir...
Dövüş Klubü (bradd pitt ve edward norton'lu olan) izlemişsinizdir ama çok güzel bir filmdir... maddeye tutsaklığımızı çok güzel anlatır o da
American History X onun da nasıl çevrildiğini hatılamıyorum ama faşizmin ne salakça bişey olduğunu çok güzel anlatmış bir filmdir... (bunun tvde yayınlandığını sanmıyorum)
Seven "yedi" brad pitt filmi.... hafifi gerilimdir ama on numaradır...

yenilerden böyle iz bırakan filmler olmadı hepsi çıtır çerezlik....

Türk filmlerinden çağan ırmak filmleri hep güzeldir,, çok ağlatır ama hepsi çok izlenesidir.... kesin izlemişsindir ama babam ve oğlum ve dedemin insanları özellikle bir de ben ege aşığı olduğum için ayrı bi severim o filmleri...
Bir de bilmiyorum tabi eşcinsellik ile ilgili fikriniz nedir ama "Zenne" diye bir türk filmi var gaylerin toplumsal hayattan nasıl soyutlandıklarını anlatan bir film ama tabi bu konuda yaklaşımmıza göre değişir.... eşim misal nefret eder eşcinsellikten o yüzden bunu onla beraber izleyemem :) ben çok severim ama ibneleri :))

sen ne yaptın canım yaaaa... dağıttınnnn hepimizi....
benim annem de benden uzakta yaşıyor ama ben sık sık giderim her fırsatta bir de yalnız yaşadığı için çok daha fazla yanında olmaya çalışıyorum..... yaşlanınca roller değişiyor annelerimize annelik yapıyoruz.... Kız çocuğu çok farklı zaten annesine karşı... sen de şanslı annelerdensin...

saolasın canım herkese tavsiyeleri için tesekkürler not aldım kızlar esimle ortak bır karar veririz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…