Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

arkadaşlar hazır bazılarnz burdayken birşy sorcan dğer yerler yazdm dönülmedi.yumurtlama olupolmadığını dr nasl muayene edyo?bana adetinle beraber say 16.günü gel dedi de

bizde dün akşam çok kötü bi kavga ettik nedeni bile yoktu ben ne oluyo bize

arkadaşlar hazır bazılarnz burdayken birşy sorcan dğer yerler yazdm dönülmedi.yumurtlama olupolmadığını dr nasl muayene edyo?bana adetinle beraber say 16.günü gel dedi de

canım bana 22. gün bir test verdi. kanda progesteron bakacakmış yumurtanın sağlıklı olup olmadığını görmek için ama sana 16. gün dediyse muhtemelen ultrosonla bakacaktır.

bizde dün akşam çok kötü bi kavga ettik nedeni bile yoktu ben ne oluyo bize

ay ne olacak hiçbişe olmuyooo,,, ilişkiniz dengeye oturuyor. Evliliğin tadı tuzu kavgasız ilişki olur mu hiç...
Önemli olan uslup ve iletişim... Eğer saygızıslık, hakaret, terbiyesizlik, aşağılama tabi ki en kabul edilmezi şiddet yoksa,,, kavga etmek de güzeldir en güzeli de barışmalardır : Tabi sonrasında kavganın altındaki nedeni konuşabilmek, biribirinizi anlamanız lazım....
Ooo biz ne kavgalar ettik, hala da arada ediyoruz... ama hiç biri içimizde kalmaz aynı gün ya da ertesi gün mutlaka konuşup çözeriz,, üstüne bi de güler dalga geçerizzzz... ama benim kötü huyum çok fena surat asarım elimde diil...

bende ağlarım manasızca adamı daha fazla deli ederim

doğru diyosun dün akşam ben başlattım biraz abarttım neyseki o alttan aldı ve barıştık dün gece ben fazla gururluyum barışma adımını atamam çok kötü bu huyum

ya evet bende de var o ağlama çok sulugözüm zaten ben herşeye ağlarım... çizgi filmde bile ağlarım... deiştirmeye çalışıyorum onu ama beceremiyorum....

ben de öyleyim tatlim reklamlara filmlere yüksek sese hatta hababam sınıfına bile aglıyorum çok kötü birşey ama elde değil yapım bu bide hamile kalırsam ne olacak bilmiyourm :S

ben de öyleyim tatlim reklamlara filmlere yüksek sese hatta hababam sınıfına bile aglıyorum çok kötü birşey ama elde değil yapım bu bide hamile kalırsam ne olacak bilmiyourm :S

belki hormonlar yer deiştirir o zaman bu huy da gider kendiliğinden...
Gerçi Allahım ağlayacak dert vermesin,,, gereksiz hassasiyet bizdeki...

belki hormonlar yer deiştirir o zaman bu huy da gider kendiliğinden...
Gerçi Allahım ağlayacak dert vermesin,,, gereksiz hassasiyet bizdeki...

şu forumda bile başka başlıklara girmeye korkuyorum insanların hikayelerini okudukca çatlıyorum aglamaktan ama şükür ediyorum halmimize binlerce keree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…