- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.601
kızlar çok doluyum ya anlatmazsam deliricm düşünmektendün gece eşimle sıradan basit bir tartışmamız oldu bana cok sert bir şekilde ''yeter cekilmıyorsun artık'' dedi ilk kez agzından böyle bişey cıktı ve bu benim içime işledi belki o anda farkında olmadan agzından kactı böyle bişey yada bılmıyorum sevgisi ,bana katlanabilme gücü mü azaldı sorular sorular beynimi kemiriyor sizide derdimle sıkmak istemiyorum kusura bakmayın birileriyle konusmaya ihtiyacım var
arkadaşlar hazır bazılarnz burdayken birşy sorcan dğer yerler yazdm dönülmedi.yumurtlama olupolmadığını dr nasl muayene edyo?bana adetinle beraber say 16.günü gel dedi de
bizde dün akşam çok kötü bi kavga ettik nedeni bile yoktu ben ne oluyo bize
ay ne olacak hiçbişe olmuyooo,,, ilişkiniz dengeye oturuyor. Evliliğin tadı tuzu kavgasız ilişki olur mu hiç...
Önemli olan uslup ve iletişim... Eğer saygızıslık, hakaret, terbiyesizlik, aşağılama tabi ki en kabul edilmezi şiddet yoksa,,, kavga etmek de güzeldir en güzeli de barışmalardır : Tabi sonrasında kavganın altındaki nedeni konuşabilmek, biribirinizi anlamanız lazım....
Ooo biz ne kavgalar ettik, hala da arada ediyoruz... ama hiç biri içimizde kalmaz aynı gün ya da ertesi gün mutlaka konuşup çözeriz,, üstüne bi de güler dalga geçerizzzz... ama benim kötü huyum çok fena surat asarım elimde diil...
selam kızlarr nabersinizz ?
ay ne olacak hiçbişe olmuyooo,,, ilişkiniz dengeye oturuyor. Evliliğin tadı tuzu kavgasız ilişki olur mu hiç...
Önemli olan uslup ve iletişim... Eğer saygızıslık, hakaret, terbiyesizlik, aşağılama tabi ki en kabul edilmezi şiddet yoksa,,, kavga etmek de güzeldir en güzeli de barışmalardır : Tabi sonrasında kavganın altındaki nedeni konuşabilmek, biribirinizi anlamanız lazım....
Ooo biz ne kavgalar ettik, hala da arada ediyoruz... ama hiç biri içimizde kalmaz aynı gün ya da ertesi gün mutlaka konuşup çözeriz,, üstüne bi de güler dalga geçerizzzz... ama benim kötü huyum çok fena surat asarım elimde diil...
bende ağlarım manasızca adamı daha fazla deli ederim
iidr kuzu sen nasılsın
ya evet bende de var o ağlama çok sulugözüm zaten ben herşeye ağlarım... çizgi filmde bile ağlarım... deiştirmeye çalışıyorum onu ama beceremiyorum....
ben de öyleyim tatlim reklamlara filmlere yüksek sese hatta hababam sınıfına bile aglıyorumçok kötü birşey ama elde değil yapım bu bide hamile kalırsam ne olacak bilmiyourm :S
belki hormonlar yer deiştirir o zaman bu huy da gider kendiliğinden...
Gerçi Allahım ağlayacak dert vermesin,,, gereksiz hassasiyet bizdeki...
iyiyim kuzucum kocamı yolladım işe sıcak cikolata içiyorumkalkp iş yapmam lazım diğer odalar cok soguk gitmek istemiyorum içeriye
şu forumda bile başka başlıklara girmeye korkuyorum insanların hikayelerini okudukca çatlıyorum aglamaktan ama şükür ediyorum halmimize binlerce keree
boşver girme burdada zaman geçiriyoruz bebeği boşverin muhabbet edelim :)
bende ağlarım manasızca adamı daha fazla deli ederim
öyle yapıyorum zaten :d akşam ne yemek yapcaksınız
bende ıspanak var yanına ne yapsm hiiç bilmiyorum
bizde dün akşam çok kötü bi kavga ettik nedeni bile yoktu ben ne oluyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?