- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.261
benim kocacuuuk gelir birazdan bana müsade hanımlar siz devam edin yarın sabah görüşürüz rabbim nasip ederse iyi geceleeer
canım doktor da bana biraz benim zorlamamla verdi açıkcası vermek istemedi ama 6 aydır olmuyor ve çok istiyorum deyince verdi bu klomenin tedavisi nasıl oluyor
yumurtlama sağlıyor canım
aslında kolay bir ilaç değil
dikkatli kullanılması lazım
bende normalde yumurta oluyordu ancak kaliteizdi bide çatlama sorunu var
ovitrelle diye bi iğne var 80 lira civarı onu yazmıştı ancak eczanede başka bi çatlatma iğnesi varmı diye sordum 10 liraya vardı aynı işlevi görüyomuş
doktorunda uzmanlığı uymadığı için yazamamış 10 liralık olanı ismi aklıma gelmedi şimdi pregny gibi bişeydi
ki bende çatlatma iğnesini kendim istedim o yazmayacaktı hiç
benim kocacuuuk gelir birazdan bana müsade hanımlar siz devam edin yarın sabah görüşürüz rabbim nasip ederse iyi geceleeer
herkese günaydıııııın
nasılsın canım nasıl gidiyor
iyiyim cok şükür sen nasılsn canım dün adetim bitmişti bugün kahverengi akıntı gelıo anlamadm gitti bu ay ne oluo
iyiyim ya kasıklarım çok ağrıyor adet yaklaştıkca adetin nasıldı normalmiydi yoksa az mı geldi
normaldi canım ya sanırım içimdeki son kalanları atıyorum
olabilir hepsi atılsın yenilerine yer açılsın :)
günaydın kızlar
herkese günaydıııııın
Günaydın kızlarNasılsiniz bugün ?
İyilik güzellik okulun yolunu tuttum gidiyorum , sürüklene sürükleneiyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok
İyilik güzellik okulun yolunu tuttum gidiyorum , sürüklene sürüklene
anaaaaam allah zihin acıklığı versin canım
yine bir sürü işim gücüm var da benim hiiç yapasım yook
cnm benide eklermiisn listeye:))
bat veremiycenm çünkü 2,5 aydır adet görmüorum(pco luyum..
gliforu bugün kesiorum ve bu akşam soğan suyuna başlıorum inşallah ocakta güzel haberleri alır sizlerle paylaşmak nasip olur:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?