Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oyy kolay gelsin o zaman sana :) umarım verimli bir yumurtlama geçirirsin :)

saol canım bakalım bende 6 ay olacak korunmayı bırakalı 3. bebegimi istiyorum 11 yaşında bir kızım 9 yaşında oğlum var bakalım kısmet olursa 3. 9 yıllık korunmadan sonra nezaman tutturursak

saol canım bakalım bende 6 ay olacak korunmayı bırakalı 3. bebegimi istiyorum 11 yaşında bir kızım 9 yaşında oğlum var bakalım kısmet olursa 3. 9 yıllık korunmadan sonra nezaman tutturursak

oomaşallah allah çocuklarına uzun ömür versin kocaman olmuşlar 3.nün zamanı gelmiş zaten :)

çok acele ediyosun bence bende aynı senin gibiydim oldu mu olucak mı derken 5 haftalık olmuş :) bence adetinin geçmesini bekle senin için daha sağlıklı olur. ben geçtiği gün yapmıştım gördüm 2. çizgiyi birraz sabır :)

kız sen hamilemisin?:) yanlışmı anladım yoksa

ben kullanmadim ama duydum kullananlardan öyle adet olacakmis gibi hissedip hamile olanlar cok insallah senin agrilarda hamilelik agrilaridir canim

ins ikinizde ve diger butun anne adaylari ve tabiiii bende biran önce ilk bebek heyecanimizi tadariz ( ikinci yada ucuncu anne adaylari ins. sizlerde cok cocuklu anne kervanina katilirsiniz ...)

inş canım ne güzel söledin::)anne olmak süper bi duygu anneni daha iyi anlıyorsun anne oluncaALLAHIM herkeze tattırsın bu duyguyu..AMİNNN...

Amin insallah canim , artik bende tatmak istiyorum bu duyguyu

bende bendee aralik ayindada husran oldu nasip Ocak ayinadir diye dusunuyorum insallah hepimiz birbirimize mujdeli haberi veririz dua edelim birbirimize valla hic yapmadim ama bu ay su sogan kurunu dusunmuyor degilim deneyen varmi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…