Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm kizlar bende bu siteye yeni uye oldum bende 3 yildir bekleyen anne adylarindanim bu ay klomen kullandim catlama ignesi yapildi simdi beklemedeyiz aralik 20 bekliyorum allahim hepimize hayirli saglikli bebeisler versin

slm kizlar bende bu siteye yeni uye oldum bende 3 yildir bekleyen anne adylarindanim bu ay klomen kullandim catlama ignesi yapildi simdi beklemedeyiz aralik 20 bekliyorum allahim hepimize hayirli saglikli bebeisler versin

hoşgeldin aramıza cnm inş o bekledigin güzel haberini alırız:)

İnsallah canım bu sefer olur :) hepimizi bekliyoruz yeni yılın anneleri olacakmıyiz diye inşallah hepimiz oluruz hayırlısıylan :)

arkadaşlar adetime 5-6 gün var 100%100 sonuç veren erken gebelik testi aldım ama sonuç negatiff sonra bişi değişr mi acaba:)) yada nasip başka zamanamıı

Yok canlarım, güzel haber umudum da yok. Öksürünce bile kasıklarım acıyor. Bu bence bir hastalık belirtisi. Ya da kist. Pazartesi doktor randevum var. Doktor bana progestan da vermişti. On gündür kullanıyorum. Bebek tutarsa tutunsun diye, tutmazsa adet olayım diye vermişti. O ilacı kullanınca adetimin çok gecikmesi çok fazla mümkün değil. Bakalım, sabredebilirsem belki cuma günü giderim. Bu arada yaptığım testler negatif çıkmıştı hep. Ama benim yumurtlamam 29 kasımda oldu. Daha sonuç için çok erken değil mi kızlar. 5 gün önce kan testim de negatif çıkmıştı. Amannn pufff. Hamile değilsem bir an önce adet olmak istiyorum. Bu ay ilaçla daha çok yumurtlama şansım var en azından. Klomen ikinci ay etkisini gösteriyormuş. Beni merak eden herkese teşekkür ederim. Bugün sizi güldüremedim:)) Zira midem felaket kendim bile gülemiyorum.

Gecmis olsun canim kendine dikkat et.

Hosgeldin gulpamuk insallah uzun bekleyisin sonunda Rabbim yuzunu guldurur

günaydıın yenı gelen arkadaslarım hepiniz hoşgeldiniz..malum haftasonu giremıyorum ev işi eş misafir acayip yogunum :))p.tesiden itibaren kaynatırız burda muhabbeti ..sudemerve hala regl olmamıssın sanırım acaba benım düşündüğüm şeymi oluo herseyin hayırlısını versin rabbım ..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inş güzel haberler alırız ....ben oğluma spiralinle kalmıştım bide üzerine adet gördüm öğrendigimde 2 aylık olmuş.. yani tatlım inş hamilesindir inş vardırda belki zamanını bekliyodur hayırlısı olsun tatlım..

mrb bende 1 aralıktan beri gebe kalmaya çalışıyorum gebelik bellirtileri var sanki doktora gitsem bhcg kan testi ile hemen belli olurmu daha regli dönemime var ondan önce öğrenmek istiyorum çünkü heyecandan uyuyamıyorum artık yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…