Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Roseis, Bak sana bir tiyo. Yumurtlama tarihini iyice öğren. Test mi alırsın ne yaparsın bilemem. Testte çift çizgiyi görene kadar adamı yanına yaklaştırma. Baktın yumurtlama zamanı yaklaşıyor, eh o zaman beyfendinin de sabrı kalmamış olur çalışmalara tüm hızıyla başla. Bence bu çok iyi fikir. Hem depolanan enerji böyle hayırlı bir vesile ile kullanılmış olur, hem de tembel koca sendromunu atlatmış olursun. O beş altı gün önemli:) Sonra ne halin varsa gör diyebilirsin:) Kendimi Haydar Dümen gibi hissettim. Kelin yağı olsa başına sürer:)) Şaka yapıyorum elbette umarım alınmıyorsun canım. Boşver be, gülelim biraz ne zararı var. Stres stres ders çalışamaz oldum. 20 gün sonra sınavım var kitabın üstünde bhcg değerleri ve fetuslar uçuşuyor:)))

Selencelk, anti, petek, mrv, roseis notumu aldım. Yarın listemi yapayım. Maşallah hayırlı haberleri peş peşe alacağız inşallah. Selencim, seni altı ay sonraki ayın 28 ine yazdım tatlım, uygun mudur:)))

Öptüm hepinizi. Gidip biraz Girit saraylarına çalışayım.

canım naptın gıı canım arkadaşım uyandırmasa olurdu ama uyandım artık 28 aralık:))

canım naptın gıı canım arkadaşım uyandırmasa olurdu ama uyandım artık 28 aralık:))

Canım, ben de ilk söylediğinde defterime kaydederken içimden dedim ki bu kız da benim gibi aybaşı değil, yılbaşı oluyor galiba. Ne kadar uzun döngüsü varmış. Meğersem dalgınlık. Uyanmasaydın 28 ocakta keseyi görmeye gidecektin:)) Oluyor öyle, batlar yaklaştıkça, uzaklaştıkça, oldukça ve olmadıkça tabiri caizse insanlığımızdan bile çıkabiliyoruz. Yedi bizi bu stres.

haklısın valla stres stres Allahım yardımcımız olsun inş .. benide bu ehliyet sınavı gerdi bebek derdi hepsi karıştı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…