- Konu Sahibi antidepresif
-
Kızlar isteyenler isimlerini ve bat'larını belirtsinler de yeni liste yapalım:)
ee ne var ne yok bakalım
ne olsun tatlım iyilik senden çalışmaya başlıycam herif yok:))
canım benim kafa gitti valla bu sıralar ehliyet sınavına çalışıyorumya ayyy canım çok saolll kendime gülüyorum şimdi:))) benim aralık 28 batt hala şoktayım gıı...
ahh su kocalaarnerde kız bırakmayaydın herüfüü
ohh az kaldi iste. parmak hesabi yaptim resmen. yumurtlama tarihini kacirma bak :)
ohh az kaldi iste. parmak hesabi yaptim resmen. yumurtlama tarihini kacirma bak :)
şimdi 13 14 15 16 17mi oluyo yumurtlama zaman anam ilk defa öle uygulamayla bebek çalışması yapıcam:) değer çocuklarımda bilmiyodum tabi
valla sana bişi diyimmi benim kocadan bi cacık olmaz bebek dışında herşeyle ilgileniyo bu aralar ancak kötü emellerime alet edebilirsem olur oda şansım varsa yani :)) bu arada bayaa yumurtladın sende hee maşallah hala çift çizgi demek bi dr a gitsene canım benim bol yumurtan olmuş olabilir belki büyütcek çatlatcak bişe verir çokda anlamıyorum bu ilaçlardan ama nacizane tavsiyem belki bi yararı olur diye dedim..inş seninkiler gelmezde sen gülen yüzümüz olursun bu ay canım ..
şimdi 13 14 15 16 17mi oluyo yumurtlama zaman anam ilk defa öle uygulamayla bebek çalışması yapıcam:) değer çocuklarımda bilmiyodum tabi
ne olsun tatlım iyilik senden çalışmaya başlıycam herif yok:))
Roseis, Bak sana bir tiyo. Yumurtlama tarihini iyice öğren. Test mi alırsın ne yaparsın bilemem. Testte çift çizgiyi görene kadar adamı yanına yaklaştırma. Baktın yumurtlama zamanı yaklaşıyor, eh o zaman beyfendinin de sabrı kalmamış olur çalışmalara tüm hızıyla başla. Bence bu çok iyi fikir. Hem depolanan enerji böyle hayırlı bir vesile ile kullanılmış olur, hem de tembel koca sendromunu atlatmış olursun. O beş altı gün önemli:) Sonra ne halin varsa gör diyebilirsin:) Kendimi Haydar Dümen gibi hissettim. Kelin yağı olsa başına sürer:)) Şaka yapıyorum elbette umarım alınmıyorsun canım. Boşver be, gülelim biraz ne zararı var. Stres stres ders çalışamaz oldum. 20 gün sonra sınavım var kitabın üstünde bhcg değerleri ve fetuslar uçuşuyor:)))
Selencelk, anti, petek, mrv, roseis notumu aldım. Yarın listemi yapayım. Maşallah hayırlı haberleri peş peşe alacağız inşallah. Selencim, seni altı ay sonraki ayın 28 ine yazdım tatlım, uygun mudur:)))
Öptüm hepinizi. Gidip biraz Girit saraylarına çalışayım.
canim 13;14;15 yumurtlama tarihlerin 28 gunde oluyorsan
Roseis bak canım yalnız değilmişiz:) Selen de bizden:))
Selen, eşin şehir dışında mı, yoksa PTT partisimi veriyor kendine şekerim:)
canım naptın gıı canım arkadaşım uyandırmasa olurdu ama uyandım artık 28 aralık:))
eşim bana lazım oldugu gün hep böle kaçarbirgün iş yeri ile kavga edecem:) fuar varmışş kitapçı eşim
Canım, ben de ilk söylediğinde defterime kaydederken içimden dedim ki bu kız da benim gibi aybaşı değil, yılbaşı oluyor galiba. Ne kadar uzun döngüsü varmış. Meğersem dalgınlık. Uyanmasaydın 28 ocakta keseyi görmeye gidecektin:)) Oluyor öyle, batlar yaklaştıkça, uzaklaştıkça, oldukça ve olmadıkça tabiri caizse insanlığımızdan bile çıkabiliyoruz. Yedi bizi bu stres.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?