- Konu Sahibi antidepresif
-
Bende siteye yeni uye oldum .Uzun zamandir sitede yazilanlari okuyup her defasinda hamilelik payi cikaranlardanim. 1 senedir cocuk istiyoruz ama malesef her seferinde husranla sonuclaniyor. Normalde bugun regl olmam gerekiyordu ama olmadi ilk defa gunumde olmadim belki stresten diye dusunuyorum .Insallah Rabbim sesimizi duyar ve bu sefer bizleri sevindirir...
ben sudemervecim diye hitap ediyordumbenden büyüksünüz galiba özür dilerim
thb83 sen de hoşgeldin insallah güzel haberi alırsın en kısa zamanda....
Bende siteye yeni uye oldum .Uzun zamandir sitede yazilanlari okuyup her defasinda hamilelik payi cikaranlardanim. 1 senedir cocuk istiyoruz ama malesef her seferinde husranla sonuclaniyor. Normalde bugun regl olmam gerekiyordu ama olmadi ilk defa gunumde olmadim belki stresten diye dusunuyorum .Insallah Rabbim sesimizi duyar ve bu sefer bizleri sevindirir...
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım bu ilk mesajım. Bende yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve artık bebeğimiz olsun istiyoruz:)) ama sanırım bu ay olmayacak reglime 6 gün falan var dayanamayıp test yaptım negatif çıktı((
Hoşgeldin canım. İnşallah ilk haırlı haberi senden duyarız.
SLM arkadaşlar ben aranıza katılmaktan çok mutluyum umarım hepimiz için hayırlısı olur ALLAHIM gönlümüze göre verir....ilk defa böle bi siteye üye oldum:)
Tesekkurler Sudemerve , insallah böyle söylemis olman bile bana bir umut verdi Hayirli haber evet gercekten son 1 sene icerisinde benimde alacagim en hayirli haber bu olacak Rabbim butun kucagi bos olan anne adaylarinin kucagini en kisa zamanda doldurur insallah...
merhaba bayanlar bende sitede yeniyim bu ay başladık çalışmalara 12 aralık adet gunum beklıyorum heycanla kasıklarımda batma şeklinde giren sancılar var
eşim çok umutlu bende var gibi hissediyorum genede folik plus kullanmaya başladım Allah herkese gönlündekini versin çok istiyorum sürekli ilgili yazıları takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?