Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım bu ilk mesajım. Bende yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve artık bebeğimiz olsun istiyoruz:)) ama sanırım bu ay olmayacak reglime 6 gün falan var dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ((

Teşekkürler Canocann, sankı hemen olacakmıs gibi geliyor aslında... test için adet dönemi gecıkmesini bekleyin deniliyor ama ben dayanamadım : ((

Bende siteye yeni uye oldum .Uzun zamandir sitede yazilanlari okuyup her defasinda hamilelik payi cikaranlardanim. 1 senedir cocuk istiyoruz ama malesef her seferinde husranla sonuclaniyor. Normalde bugun regl olmam gerekiyordu ama olmadi ilk defa gunumde olmadim belki stresten diye dusunuyorum .Insallah Rabbim sesimizi duyar ve bu sefer bizleri sevindirir...

hadi insallah, guzel haberlerini bekliyoruz :))

Hoşgeldin canım. İnşallah ilk haırlı haberi senden duyarız.

merhaba bayanlar bende sitede yeniyim bu ay başladık çalışmalara 12 aralık adet gunum beklıyorum heycanla kasıklarımda batma şeklinde giren sancılar var
eşim çok umutlu bende var gibi hissediyorum genede folik plus kullanmaya başladım Allah herkese gönlündekini versin çok istiyorum sürekli ilgili yazıları takip ediyorum

regline 6 gun kala test yaparsan negatif cikabilir. regl olmazsan gecince yap. idrar testi o zaman daha net sonuc verir

Hoşgeldin canım. İnşallah ilk haırlı haberi senden duyarız.

Tesekkurler Sudemerve , insallah böyle söylemis olman bile bana bir umut verdi Hayirli haber evet gercekten son 1 sene icerisinde benimde alacagim en hayirli haber bu olacak Rabbim butun kucagi bos olan anne adaylarinin kucagini en kisa zamanda doldurur insallah...

Söylemesi kolay biliyorum ama, inan telaş etmeye gerek yok canım. Allah haırlı zamanı bilir ve gönderir kulunu. Burada yıllarca benim bebeğim olmayacak diye ağlayan arkadaşlar oldu ama şimdi en az iki çocuklular. Ya sabır diyelim. İnşallah Allahım bu mübarek Cuma gecesi hürmetine dualarımızı kabul eder ve isteyen bütün annelere ve sana hayırlı evlatlar nasip eder.

bende sana hosgeldin diyeyim cunku bende sitede yeniyim insallah Allah gönlune göre verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…