Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben sudemervecim diye hitap ediyordum benden büyüksünüz galiba özür dilerim

ben sudemervecim diye hitap ediyordum benden biraz büyüksünüz galiba özürdilerim

ben sudemervecim diye hitap ediyordum benden biraz büyüksünüz galiba özürdilerim

SLM arkadaşlar ben aranıza katılmaktan çok mutluyum umarım hepimiz için hayırlısı olur ALLAHIM gönlümüze göre verir....ilk defa böle bi siteye üye oldum:)

canım ben 11 yıllık evliyim 1 erkek 1kız evladım var 5 aydırda 3. istiyoruz bende sizler gibi her ay ümitle bekliyorum ama negatif çıkınca üzülüyo insan elinde deil.. bu arada 30 yaşındayım..canm

maasallah selen, aramizda 3 yas var ama ben daha yolun basindayim. 1.5 yillik evliyim ve henuz cocugum yok. insallah bi dahaki ay olacak. bu ay umutlarimi kaybettim de.

Evet canim gittik esim le zaten yakin zamanda gittik allaha sukur birsey cikmadi yani hersey normal dedi jinekolog.. yumutlama takibi yapalim dedi insallah ocakda baslamayi dusunuyorum bu ay sonunda hamile kalmazsam, ben birde yurtdisinda yasiyorum yani yurtdisinda muane oluyorum .

biz calısmalara yeni basladık diyebilirim canım doktora fln gittin mi 1 senedir denıyoruz demişsin ya o yüzden sordum:26:

Son düzenleme:

hmmm herseyin normal olması süper bide kendimizi psikolojik olarak rahat bıraksak şıpp diye hamıle kalıcaz

Evet allaha sükür hersey normalde , ya dedigin gibi birde ben okuyorum ve yaninda calisiyorum yani hayatim cok hizli be yogun geciyor pek dusunmemeye calisiyorum ama adetim geldiginde yikiliyorum Cevremdeki arkadaslarim hamile kalinca insan ne kadar da olsada hevesleniyor ve daha cok istekleniyor.

hmmm herseyin normal olması süper bide kendimizi psikolojik olarak rahat bıraksak şıpp diye hamıle kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…