- Konu Sahibi antidepresif
-
Canım benim iki kızım var. Kocaman genç kız oldular 4 yıldır bir çocuk daha istiyoruz ama olmuyor. O yüzden her ayki hüsranı anlayabiliyorum az çok. Benim çocuğum olduğu halde böyleysem olmayan kardeşlerim nasıldır acaba diye düşünüyorum hep. Allah onların sizin ardımcınız olsun. Benim yukarıdaki sözüm espri amaçlıydı tabi ama bazen cahilliğimize kızmıor da değilim. Ona bakarsan en kızdığım soru sürtünme yoluyla ilişkiye girdik (nasıl bişeyse bu) hamile miyim sorusu. Yargılamak hiçbir zaman bize düşmez ama cahilliğimize üzülüyüorum.İnşallah senin bebeğin de en kısa zamanda gelir canım.
Canım benim iki kızım var. Kocaman genç kız oldular 4 yıldır bir çocuk daha istiyoruz ama olmuyor. O yüzden her ayki hüsranı anlayabiliyorum az çok. Benim çocuğum olduğu halde böyleysem olmayan kardeşlerim nasıldır acaba diye düşünüyorum hep. Allah onların sizin ardımcınız olsun. Benim yukarıdaki sözüm espri amaçlıydı tabi ama bazen cahilliğimize kızmıor da değilim. Ona bakarsan en kızdığım soru sürtünme yoluyla ilişkiye girdik (nasıl bişeyse bu) hamile miyim sorusu. Yargılamak hiçbir zaman bize düşmez ama cahilliğimize üzülüyüorum.İnşallah senin bebeğin de en kısa zamanda gelir canım.
kızlar kimse yokmu
burdayım canım kendini biraz tanıtır mısın tatlım
canım ben 11 yıllık evliyim 1 erkek 1kız evladım var 5 aydırda 3. istiyoruz bende sizler gibi her ay ümitle bekliyorum ama negatif çıkınca üzülüyo insan elinde deil.. bu arada 30 yaşındayım..canm
SLM arkadaşlar ben aranıza katılmaktan çok mutluyum umarım hepimiz için hayırlısı olur ALLAHIM gönlümüze göre verir....ilk defa böle bi siteye üye oldum:)
maasallah selen, aramizda 3 yas var ama ben daha yolun basindayim. 1.5 yillik evliyim ve henuz cocugum yok. insallah bi dahaki ay olacak. bu ay umutlarimi kaybettim de.
selam arkadaslar bende bu ay sonunda umutla bekliyorum insallah, 1 bucuk yildir evliyim ve 1 yildir bebek istiyorum ..
hoşgeldin cnm hepimiz beklemedeyiz
Hosbulduk canim.. Gercekten beklemek sabir istiyor ..siz ne zamandir bekliyorsunuz?
biz calısmalara yeni basladık diyebilirimcanım doktora fln gittin mi 1 senedir denıyoruz demişsin ya o yüzden sordum:26:
Evet canim gittik esim le zaten yakin zamanda gittik allaha sukur birsey cikmadi yani hersey normal dedi jinekolog.. yumutlama takibi yapalim dedi insallah ocakda baslamayi dusunuyorum bu ay sonunda hamile kalmazsam, ben birde yurtdisinda yasiyorum yani yurtdisinda muane oluyorum .
hmmm herseyin normal olması süper bide kendimizi psikolojik olarak rahat bıraksak şıpp diye hamıle kalıcaz
bu ay bende kırmızıı kartı gördüm napalım hayırlısı olsn
bu ay bende kırmızıı kartı gördüm napalım hayırlısı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?