- Konu Sahibi antidepresif
-
günaydın sessiz topiğim nasılsın
güzelim al baak geldim kimse yook ve ben ne kadar beklersem bekleym akıcı bır muhabbet olmuo işteee sende sabit durmmuysn zaten hıhhh14:
Sevgili kızlar karar verdim benim kocam bebek yapmak için kendisinin de gerekli olduğunun farkında değil:))) Tam bu hafta yumurtlama dönemimiz ve beyefendi gece vardiyasına kaldı 3 gündür:)) Onca ilaç iğne stres boşa gitti yani. Halbuk, bebek isteen de kendisi. Yoksa çocuklarımı büyütmüşüm rahatım yerinde, neme lazımdı bu işler. Puff kendime kızıyorum bazen. Ömrün onu mutlu etmeye çalışmakla geçecek sanırım. İşin kötüsü değiyor da yani...
cnm test yaptırdım acile gttim sonu.1000.00 çıktıdoktorum bana 1.99 gebeliğin var dedi 2 gün sonra kadın doğuma gtmemi önerdi sence hamilemiyim dir şimdiden tş
sana kesinlikle katılıyorum ondan bi tanede bende var malesef,yumurtlama zamanı diyorum çalışmamız lazım diyorum adamın umrunda değil,leylek getirsin diye bekliyo sanırım çok sinir bozucu bi durum en son bende sinirlendim vazgeçtim yapmıyorum dedim sana çocuk falan ne halin varsa gör uğraşanda kabahat çok sinirlendim,bu arada benim şöyle bir durumum da oldu fikri olan varsa umarım yardımcı olabilir,adetimin bitminin 5. gününden beri kasımklarımda ağrı var özellikle o hafta gece sancılarım bile oldu kısa süreli sonra geçti yumurtluyo olabilirim diye düşündüm ama sanırım öyle olmadı çünkü ovulasyon testim var onu adetim bittiği günden beri yapıyorum ama yumurtlama görüntüsü hiç olmadı sanırım inci kistlerim oluştu,adetim gecikirse gidicem doktora bakalım nolcak
uuuffff ppuuffff(
bu arada incir gaz yapar bilgin olsun(
günaydın canlar..çook feci grip oldum nefes alamıyorum öksürmekten kasıklarm fln patlıck hamiş olabılme ihtimalime karsı ılacta kullanamıyorum off off
sudemervecim haftaya yaparım testi net sonuc almak için:18:bu arada sen nasılsn cnm iyimisn
slm bende inş aralıkta yada ocakta bebek istiyorum. benim ilk bebegim olacak ama 2 tane düsük yaptım 2 sini gecen sene ocaka ayında kaybettım ama korunmadıgım halde hamilee kalamadım bu ay 14 gün gecıktım doktora gittim kist varmıs ama patlamıs hamıle kalabılırsın dedı ama esim cok istemeye basladı hızlandırmak için yapabilcegım dogal bisiy varmı ilaç kullanmak istemıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmsınz..
kızzz karuuuuuuu küsmüyüz ha:113:
hee küsüzkızzz delimisin nıye küseyim
Canım hoşgeldin. Doğal kürler var örneğin soğan kürü, incir kürü, hayıt çayı. Diğer kürleri denemedim ama bunlarla ilgili topikleri okursan bir fikir edinebilirsin. Ben hayıt içiyorum. Hayıt sadece doğurganlık için değil, kadınlar için yaratılmış bir mucize. Göğüs büyütmeden kist tedavilerine her alanda etkili. Aktardan aldığın hayıt tohumunu bir fincan kaynamış suda ağzı kapalı bir şekilde dakika demle. Bir fincan sabah bir fincan akşam iç. Düzensziliğe de birebir. Biraz acı ama. Diğer kürleri de mutlaka oku ilgili topikten. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.
Gamyoncu, günaydın canım. Ben her gün ara ara geliyorum ama kimse olmuyor genelde. Başka yerlerdeki yazışmalarınızı okudum geçen gün:) Oralarda sohbet dedikodu gırla. En sakini bizim topik. Sevmiyorum kalabalığı. Hele lakayıtlığı hiç. Şurada merhabalaşsak bile kafi.
Antidepresif haftaya kadar nasıl sabredeceksin. Ben şimdiden heyecan yaptım. Hoş ben olmayacağını biliyorum da. Bir an önce adetim gelsin bari diyorum.
Canım hoşgeldin. Doğal kürler var örneğin soğan kürü, incir kürü, hayıt çayı. Diğer kürleri denemedim ama bunlarla ilgili topikleri okursan bir fikir edinebilirsin. Ben hayıt içiyorum. Hayıt sadece doğurganlık için değil, kadınlar için yaratılmış bir mucize. Göğüs büyütmeden kist tedavilerine her alanda etkili. Aktardan aldığın hayıt tohumunu bir fincan kaynamış suda ağzı kapalı bir şekilde dakika demle. Bir fincan sabah bir fincan akşam iç. Düzensziliğe de birebir. Biraz acı ama. Diğer kürleri de mutlaka oku ilgili topikten. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.
Gamyoncu, günaydın canım. Ben her gün ara ara geliyorum ama kimse olmuyor genelde. Başka yerlerdeki yazışmalarınızı okudum geçen gün:) Oralarda sohbet dedikodu gırla. En sakini bizim topik. Sevmiyorum kalabalığı. Hele lakayıtlığı hiç. Şurada merhabalaşsak bile kafi.
Antidepresif haftaya kadar nasıl sabredeceksin. Ben şimdiden heyecan yaptım. Hoş ben olmayacağını biliyorum da. Bir an önce adetim gelsin bari diyorum.
canımm benim
kızz rahmimin üstünde bişey var beni sıkıştırıyor ya
inşallah iyi birşeydir
benımde afedersn ama vajınadakı kemıklerım sızlıyor gibi acayip agrı var:44:seninde BATın yaklastıı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?