Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canlar..çook feci grip oldum nefes alamıyorum öksürmekten kasıklarm fln patlıck hamiş olabılme ihtimalime karsı ılacta kullanamıyorum off off

sana kesinlikle katılıyorum ondan bi tanede bende var malesef,yumurtlama zamanı diyorum çalışmamız lazım diyorum adamın umrunda değil,leylek getirsin diye bekliyo sanırım çok sinir bozucu bi durum en son bende sinirlendim vazgeçtim yapmıyorum dedim sana çocuk falan ne halin varsa gör uğraşanda kabahat çok sinirlendim,bu arada benim şöyle bir durumum da oldu fikri olan varsa umarım yardımcı olabilir,adetimin bitminin 5. gününden beri kasımklarımda ağrı var özellikle o hafta gece sancılarım bile oldu kısa süreli sonra geçti yumurtluyo olabilirim diye düşündüm ama sanırım öyle olmadı çünkü ovulasyon testim var onu adetim bittiği günden beri yapıyorum ama yumurtlama görüntüsü hiç olmadı sanırım inci kistlerim oluştu,adetim gecikirse gidicem doktora bakalım nolcak

uuuffff ppuuffff (

bu arada incir gaz yapar bilgin olsun (

Son düzenleme:
cnm test yaptırdım acile gttim sonu.1000.00 çıktıdoktorum bana 1.99 gebeliğin var dedi 2 gün sonra kadın doğuma gtmemi önerdi sence hamilemiyim dir şimdiden tş

Tam tahmin ettiğim gibi gebesin canım. Hadi hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Böylece topiğimizde ilk hamileyi gördük. Çok sevindim senin adına canım. 1000 çok güzel bir değer. Haftaya keseyi bile görürsün Allahın izniyle.

Seni çok iyi anlıyorum. Bizim kocişler pandaya benziyorlar sanırım:)))Onların da bu yüzden nesli tükenmek üzere:))) Biz istemesek peşimizde koşarlar yahu:))) Lazım oldu mu kıymete biniyorlar. Gerçekten kabahat bizde. Ben de çok kızdım iki gündür. Bu ay oldu oldu. Olmadı bir daha doktora gidip o kadar iğneyi ilcı vücuduma doldurmayacağım. Şu bir ayda ilaç ve iğnelerden altı kilo aldım. Hayat erkeklere güzel valla.

Gelelim sancılarına canım. Aynısı bana da oldu. Doktoruma da sordum yoksa nur topu gibi kistlerim mi oldu diye hayır dedi. Yumurta oluşumudur dedi. Sen ne zaman adet olmuştun. Sanırım geç yumurtlayacaksın. Benin göbeğimin altında hala o kasılmalar ve sancılar var. Çok hafif ama. Batma şeklinde. İncir işini bırakalı 3 gün oldu şişkinlik hala gitmedi. Demek olabiliyormuş böyle şeyler. Benim yumurtam da çok iyi gelişmemişti. Amannn hayırlısı, olmazsa olmasın.

günaydın canlar..çook feci grip oldum nefes alamıyorum öksürmekten kasıklarm fln patlıck hamiş olabılme ihtimalime karsı ılacta kullanamıyorum off off

Geçmiş olsun CANIM. Günaydın. Öksürünce kasıklarda ağrı bende de var. Üşütmeden galiba. Senin gününe de birşey kalmadı. Ne zaman test yapacaksın.

slm bende inş aralıkta yada ocakta bebek istiyorum. benim ilk bebegim olacak ama 2 tane düsük yaptım 2 sini gecen sene ocaka ayında kaybettım ama korunmadıgım halde hamilee kalamadım bu ay 14 gün gecıktım doktora gittim kist varmıs ama patlamıs hamıle kalabılırsın dedı ama esim cok istemeye basladı hızlandırmak için yapabilcegım dogal bisiy varmı ilaç kullanmak istemıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmsınz..

Canım hoşgeldin. Doğal kürler var örneğin soğan kürü, incir kürü, hayıt çayı. Diğer kürleri denemedim ama bunlarla ilgili topikleri okursan bir fikir edinebilirsin. Ben hayıt içiyorum. Hayıt sadece doğurganlık için değil, kadınlar için yaratılmış bir mucize. Göğüs büyütmeden kist tedavilerine her alanda etkili. Aktardan aldığın hayıt tohumunu bir fincan kaynamış suda ağzı kapalı bir şekilde dakika demle. Bir fincan sabah bir fincan akşam iç. Düzensziliğe de birebir. Biraz acı ama. Diğer kürleri de mutlaka oku ilgili topikten. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.

Gamyoncu, günaydın canım. Ben her gün ara ara geliyorum ama kimse olmuyor genelde. Başka yerlerdeki yazışmalarınızı okudum geçen gün:) Oralarda sohbet dedikodu gırla. En sakini bizim topik. Sevmiyorum kalabalığı. Hele lakayıtlığı hiç. Şurada merhabalaşsak bile kafi.

Antidepresif haftaya kadar nasıl sabredeceksin. Ben şimdiden heyecan yaptım. Hoş ben olmayacağını biliyorum da. Bir an önce adetim gelsin bari diyorum.

canım normalde reglıme 4 gün var bide bir iki günde gecsn dıye beklerım olur 1 hafta ama coook uzun bir zaman gibi gelio bana:18:

anladım canımm
aşk olsun antidepresiften önce benim ki beni niye sormuyosun yaa

benımde afedersn ama vajınadakı kemıklerım sızlıyor gibi acayip agrı var:44:seninde BATın yaklastıı iyice

evet canım ya
içimde garip bir his var bir yanım hamiş olabilirsin diyor:44:
bir yanım da fazla ümitlenme birşey yok diyorr herşeyin hayırlısı olsun canım ya:44:
Yüce Rabbim herşeyin en iyisini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…