- Konu Sahibi antidepresif
-
antidepresifcim sende izmitliymişsin hemiii
eveeet herkese günaydın..umutcum bugün senın BATındı sanırım:26:inşallah kırmızıları görmezsin ve bebeciğinin müjdesini alırsın yakındaAllahım noluur arkadasımın kucagını boş bırakma AMİİİN ..
günaydın canım arkadaşım nasılsın bakalım belirtilr ne alemde
günaydın bacııım valla bugün pek bır degısıklık yok sende durumlar nee
bende burda kime yazıyorsam antidefresif hatun yine çıkmış topikten
Merhaba arkadaşlar. Antidepresifciğim kimse durmuyor diyorsun da herkes aynı senin gibi girip bakıyor kimse yok çıkıyor. En azından gelen birşeyler yazsa, ne durumda olduğunu falan yazsa devamlılık olur.
Umutcum bugün senin için büyük gün. İnşallah adet olmazsın da haırlı haberlerini duyarız canım. Anticiğim gamyoncucuğum, diar vediğer arkadaşlar merak ediyorum sizi. İnşallah bu a umduğunuza kavuşursunuz.
Biraz kendimden söz etmem gerekirse; karnımda değişik bir ağrı var. Göbeğimden aşağısı çok hassas. Ani hareketlerde, zıplayınca falan içim kopacakmış gibi oluyor. umurtanın kiste dönüştüğünü düşünüyorum şahsenHala yumurtlama akıntısı falan yok. Sadece şeffaf ve kremsi akıntı var. Yarın ovulasyon testi alacağım. Bakalım yumurtlama olmuş mu? 21.günde progesteron yaptırmayı düşünüyorum. Bu yüzden doktorun verdiği progesteron hapını kullanmıyorum. Açıkçası kararsızım da. O ilaç bebek tutunması yoksa adet için gerekliymiş. Eğer tutmadıysa adet gecikmesini yaşamak da istemiyorum. Ama pregesteron testi de yumurtanın çatlayıp çatlamadığını da gösteriyormuş. Bunların yanında karnım çatlayacak gibi şiş. İncir gaz yapar mı sizce? 7 gün içtim bıraktım gerçi.
Benden bu kadar kızlar. Hepinizi öpüyorum haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla.
eveeet herkese günaydın..umutcum bugün senın BATındı sanırım:26:inşallah kırmızıları görmezsin ve bebeciğinin müjdesini alırsın yakındaAllahım noluur arkadasımın kucagını boş bırakma AMİİİN ..
geldim cnm ya belirtilerimiz aynı gibi benım kızımdayken gögüslerim 2 bedene yakın büyümüştüneyse az kaldı artık görcz bakalım ne var ne yok kendimden cok sizin hamıle kalmanızı istiyorum en cokta umut'un
Sudemervecim..cnm ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda..Rabbim uygun gördüyse, insaAllah hayırlı haber verebileceğim ama haftasonuna kadar beklemek istiyorum ki günümün geçtiği takdirde o zaman kan testi yapabilicem :)
cnm senin içinde hayırlısı olsun ..şuanda ilaç türü birsey kullanmadığımdan, biraz yabancı kaldım onlara..hani eskiden profestren, çatlatma iğnsi fln kullanmıstım ama, bikaç sene geçtiği için hatırlamıyorum çok fazla.. incir gaz yapar mı bilmiyorum cnm, bska bisey gaz yapmıs olabilir mi, yada neden olduysa ?şuan benimde çok berbat gazım var..insaAllah geçer..
öpüyorum bnde cnm, sevgilerle..
evt cnm bat ımdı ama haftasonuna kadar beklicem, olmadığım takdirde haftasonu kan testi yaptırmayı isityorum..hayırlısı olsun..amin cnm.
saol cnm Allah razı olsun...
aaa izmitli misin ben de ... ama sakaryaya evlendim annemler orda hemserimmmmmm
DLBR cnm merkez civarıı
slm arkadaslar benim gecen ay 17 sinde regl grdüm bu ay gelmedi ve 4 gündür gazım var kendimi ii hidssetmiyorum yaklasık 1 haftadırda bel agrılarıyla uyanıyorum sanki regl olcakmısım gbi kasık ve bel agrısı cekiyorum ama hiç bi belirti yok gaz sançılarınında hamilelikte oldugunu duydum bu konuda bana yardım ederseniz cok sevinrim lütfen şimdiden tş edrim saygılar
Canım 10 gün geçmiş, test yapmadın mı? Bence hemen arın bir test al bak. Benim test yapmama daha 12 günvar, şimdiden nasıl geçecek diyorum, sen nasıl sabretin bu kadar kuzum ya:)) Gaz hamilelikte olabiliyor ama şimdi sana ne desek ki canım, en iyisi test yapman. Daha önce düzensizliğin var mıydı, ne kadardır korunmuyorsunuz, başka belirtin var mı. Belki bunları bilebilsek daha iyi yorum yapabilirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?