Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın bacııım valla bugün pek bır degısıklık yok sende durumlar nee

dün belim çok ağrıyordu akıntım da vardı hatta adet olacam sandımm
bir yorgunluk bir halsizlik var bacım
bıraksan akşama kadar yatarım heralde o kadar uykum var ya
ara ara batmalarım ve kasıklarım devam ediyor
iştahım açıldı biraz gecenin 2 sinde kalktım reçel yedimm
acaipte tatlı istiyorrr bilmiyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum ama
batmaları ve kasıkları soğuktanda olabilir diyorum ama bilmiyorum artık
herşeyin hayırlısı olsun
ha birde göğüslerime dokunamıyorum tatlım sızlıyorlar sanki birazda büyümüşler
Allahım sen bize yardım et Yarabbimm

bende burda kime yazıyorsam antidefresif hatun yine çıkmış topikten

geldim cnm ya belirtilerimiz aynı gibi benım kızımdayken gögüslerim 2 bedene yakın büyümüştü neyse az kaldı artık görcz bakalım ne var ne yok kendimden cok sizin hamıle kalmanızı istiyorumen cokta umut'un

Sudemervecim..cnm ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda..Rabbim uygun gördüyse, insaAllah hayırlı haber verebileceğim ama haftasonuna kadar beklemek istiyorum ki günümün geçtiği takdirde o zaman kan testi yapabilicem :)
cnm senin içinde hayırlısı olsun ..şuanda ilaç türü birsey kullanmadığımdan, biraz yabancı kaldım onlara..hani eskiden profestren, çatlatma iğnsi fln kullanmıstım ama, bikaç sene geçtiği için hatırlamıyorum çok fazla.. incir gaz yapar mı bilmiyorum cnm, bska bisey gaz yapmıs olabilir mi, yada neden olduysa ?şuan benimde çok berbat gazım var..insaAllah geçer..
öpüyorum bnde cnm, sevgilerle..

evt cnm bat ımdı ama haftasonuna kadar beklicem, olmadığım takdirde haftasonu kan testi yaptırmayı isityorum..hayırlısı olsun..amin cnm.

saol cnm Allah razı olsun...

bu arada günaydınlar , Rabbim hayırlı sonuçlar versin insaAllah hepimize
böyle bir zamanda, herkes umutla dolu bir haber beklerken ve adetine yakın zamanında olanlar için diyorum, herkes gergin günler geçiriyo..
ve bu yüzden de kırılabiliyoruz ve bilmeden sözler edebiliyoruz.. ona doru gelen kelime , karsındakinin hassasiyetine bağlı, olaylar farklı yerlere gelebiliyo..
acaba söylenilse, ben böyle böyle düsündüm de, sen bana bska türlü hissetdirdin denilse ne olurdu bilimyorum..
Rabbim yinede herkesin gnölünden geçeni, Kucağına verir isnaAllah , öpüyorum

Son düzenleme:

anladım canım tabı beklemek lazım bırkac gün daha gercı kandan baktırsan artık net sonuc alırsn ama sen yinede bekle haftasonuna kadar

slm arkadaslar benim gecen ay 17 sinde regl grdüm bu ay gelmedi ve 4 gündür gazım var kendimi ii hidssetmiyorum yaklasık 1 haftadırda bel agrılarıyla uyanıyorum sanki regl olcakmısım gbi kasık ve bel agrısı cekiyorum ama hiç bi belirti yok gaz sançılarınında hamilelikte oldugunu duydum bu konuda bana yardım ederseniz cok sevinrim lütfen şimdiden tş edrim saygılar

Canım 10 gün geçmiş, test yapmadın mı? Bence hemen arın bir test al bak. Benim test yapmama daha 12 günvar, şimdiden nasıl geçecek diyorum, sen nasıl sabretin bu kadar kuzum ya:)) Gaz hamilelikte olabiliyor ama şimdi sana ne desek ki canım, en iyisi test yapman. Daha önce düzensizliğin var mıydı, ne kadardır korunmuyorsunuz, başka belirtin var mı. Belki bunları bilebilsek daha iyi yorum yapabilirdik.

Sevgili kızlar karar verdim benim kocam bebek yapmak için kendisinin de gerekli olduğunun farkında değil:))) Tam bu hafta yumurtlama dönemimiz ve beyefendi gece vardiyasına kaldı 3 gündür:)) Onca ilaç iğne stres boşa gitti yani. Halbuk, bebek isteen de kendisi. Yoksa çocuklarımı büyütmüşüm rahatım yerinde, neme lazımdı bu işler. Puff kendime kızıyorum bazen. Ömrün onu mutlu etmeye çalışmakla geçecek sanırım. İşin kötüsü değiyor da yani...

daha önce düzensizliğim var dı ama 2günü geçmiyor du yaklasık br senedir korun muyoruz braz evvel yemekteyken çorba içiyordum ve birden miğdem bulandı ve istif ra ettim suan sanki gribe yakalanmıs gbi halim kalmadı şimdiden tş edrim

cnm test yaptırdım acile gttim sonu.1000.00 çıktıdoktorum bana 1.99 gebeliğin var dedi 2 gün sonra kadın doğuma gtmemi önerdi sence hamilemiyim dir şimdiden tş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…