- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
Umut ne zaman test yapıyorsun valla ben senden çok heyecanlıyım. Var mı bari belirti? İncir kürünü 5 gündür yapmaya çalışıyorum. Gaz yapıyor sanırım davul gibi oldum:) Bol bol kuru incir de yedim bu arada. Tekrar doktora gitmediğim için ne alemde bilemiyorum. Keşke tekrar çağırıp çatlaması için iğne yapsaymış. Boşa bekliyorum gibi bir his var içimde. Daha 15 gün de tuttu mu tutmadı mı diye beklemek var. Pufff
günaydın güzel hatunlarrr
günaydıın yewwruum nasılsın bakalım
kuzum senin peşindeyim:86: sende az gezmıosuniyidir yavru
bakıyom da topik topik dolaşıyon heee
kuzum senin peşindeyim:86: sende az gezmıosun
napam kızz
burda kimse sohbet etmiyor ki o yüzden gewziyom bende
eger hamişsek agustos analarında kavusuruz artık kuzum:13:
başlık 2. sayfaya kaymış hiç olur mu aşkolsun size
Hayırlı, uğurlu olsun topiğiniz simdiden ins diyelim
Sizin 1.ci varmıs, kısmetse 2. diyebiliyosunuz ne güzel..
İnsallah Rabbim nasip eder de, 2. yavrunuz daha olur ins..
Ben henüz o mutluluğa eremedimm.. İnsallah Rabbim bu ay reva görürse, bnde tadmak istiyorum o duyguyu..cünkü yılların yorgunluğu var üzerimde..
bende körfezde oturuyorum antidepresif neresindesin bakim sen:)canım ben körfezde oturuyorum ama konak hastanesine gidiyoruz doktor konusunda aklımda bı kac isim var acıbademide düşünmüo degilim aslındasen hangi doktora gidiosun
konu sahibi gezip duruuuuu
bende körfezde oturuyorum antidepresif neresindesin bakim sen:)
Merhaba arkadaşlar. Antidepresifciğim kimse durmuyor diyorsun da herkes aynı senin gibi girip bakıyor kimse yok çıkıyor. En azından gelen birşeyler yazsa, ne durumda olduğunu falan yazsa devamlılık olur.
Umutcum bugün senin için büyük gün. İnşallah adet olmazsın da haırlı haberlerini duyarız canım. Anticiğim gamyoncucuğum, diar vediğer arkadaşlar merak ediyorum sizi. İnşallah bu a umduğunuza kavuşursunuz.
Biraz kendimden söz etmem gerekirse; karnımda değişik bir ağrı var. Göbeğimden aşağısı çok hassas. Ani hareketlerde, zıplayınca falan içim kopacakmış gibi oluyor. umurtanın kiste dönüştüğünü düşünüyorum şahsenHala yumurtlama akıntısı falan yok. Sadece şeffaf ve kremsi akıntı var. Yarın ovulasyon testi alacağım. Bakalım yumurtlama olmuş mu? 21.günde progesteron yaptırmayı düşünüyorum. Bu yüzden doktorun verdiği progesteron hapını kullanmıyorum. Açıkçası kararsızım da. O ilaç bebek tutunması yoksa adet için gerekliymiş. Eğer tutmadıysa adet gecikmesini yaşamak da istemiyorum. Ama pregesteron testi de yumurtanın çatlayıp çatlamadığını da gösteriyormuş. Bunların yanında karnım çatlayacak gibi şiş. İncir gaz yapar mı sizce? 7 gün içtim bıraktım gerçi.
Benden bu kadar kızlar. Hepinizi öpüyorum haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?