• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Maşallah sana canım. Genelde kadınlar doğumdan uzun bir süre onra bile korkar ve ikinciyi istemezler. Sen hepsini bir arada çıkartayım diyorsun sanırım. Doğrusu en iyisi de bu. İki çocuk arasında fazla ara vermemek.

Ben bu ay klomene başladım. PKO luyum. Bu arada üçüncü bebeği istiyoruz:) O yüzden hep dua ediyorum Allahım önce hiç anne olamamış olan kardeşlerime sonra bana versin hayırlısıyla.

Sen de inşallah aralıkta müjde alanlardan olursun canım.

içime su serptin arkadasım bnde PKO luyum ve 1,5 yıldır evliyim, bu ay progestorana başlıycam inş. hayırlı bi bebiş nasip eder rabbim... hepimizin iyi haberleri alması dua sıyle...

slm kızlarrr nasılsınız bakalım.....

ben bugün totem yaptımm, çarşıya çıkmıştım , tabiki kız olsun erkek olsun önemli değil ama biliyosunuz ki kız kıyafetleri daha albenili baktım bebişi bekliyom alışveriş için gelmeyince yapamıyom, belki alışveriş yaparsam bebiş gelir dedim doğacak kızıma alışveriş yaptım , ama dayanamadım çok güzeldiiii :60::60::60:
Eki Görüntüle 589995 gel bebeğim gel artıkkkk :16::16::16:

Son düzenleme:

ben bugün totem yaptımm, çarşıya çıkmıştım , tabiki kız olsun erkek olsun önemli değil ama biliyosunuz ki kız kıyafetleri daha albenili baktım bebişi bekliyom alışveriş için gelmeyince yapamıyom, belki alışveriş yaparsam bebiş gelir dedim doğacak kızıma alışveriş yaptım , ama dayanamadım çok güzeldiiii :60::60::60:

ahh canım inşallah bır kızın olurda bu güzel cicileri giydirmek nasip olur:16::16:

525610_494528307236029_704044352_n.jpg

Çaresizliği'de Yaradan O...
Çareyi'de Yaradan O...
Mutluluğu'da Yaradan O...Mutsuzluğu'da Yaradan O...
Kalk , silkelen , kendine gel !...
Umutsuzluğa sarılma , umutsuzluk şeytandandır !...

Ümit etmek Allah'tandır !...
Ümitvar ol - hayrı iste - Korkma , Yürü !..

Şems-i Tebrizi

canım çok güzelmiş iyi yapmışsın bide bu şekilde deneyelim bakalım :16:

günaydın kızlar... ben de yeni katıldım aranıza... nisan ayında kalbi durduğu için kaybettim bebeğimi ve eylülden itibaren yeniden bebek sahibi olmak istiyoruz.bu ay da umudum kalmadı malesef.inşallah 2013 uğurlı gelir hepimize:)

günaydın kızlar... ben de yeni katıldım aranıza... nisan ayında kalbi durduğu için kaybettim bebeğimi ve eylülden itibaren yeniden bebek sahibi olmak istiyoruz.bu ay da umudum kalmadı malesef.inşallah 2013 uğurlı gelir hepimize:)

hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

bu arada batını yazarsan anticim listeye ekler

Back