- Konu Sahibi antidepresif
- #4.401
bebeğim aslen selanikliyim bennnn eşim sebebiylen bandırmalı oldum
Ben çok çabuk şive kaparım dilim çok yatkın belki ondan öle gelmiştir![]()
belkide ....
Selanikten mi gelin geldinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim aslen selanikliyim bennnn eşim sebebiylen bandırmalı oldum
Ben çok çabuk şive kaparım dilim çok yatkın belki ondan öle gelmiştir![]()
ben bu çocuğun oynamasın bayılıyorummmmmm
kocamda sinir oluyo haliyle izlemem yasak çaktırmayınnnnnnnnnnnn![]()
6 gün sonra test yap bakalım :))) olmassa 6 hafta yani bi soraki ayda umudumuz![]()
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm biz senlen akrabada çıkarık bu gidişleeeee![]()
belkide ....
Selanikten mi gelin geldinnYok mu kızım türkiye il sınırlarında bir yer anan baban selanikte mi :44::44:
anam sizde bir kadın bir erkek varya onlara çok benziyosunuz kocişinleevetttt izlemeye doyamıyorummm
Laf aramızda benim abimde böyle oynar ondan alışkınım ben çocukluğumdan beri böyle oynayan erkeğe hasta olurummm (dünya ahiret kardeşim olsun ) izlemey bayılırımmm
kocişi test etmemiştim düğüne kadar ama o böyle çıktı ona bakma ben oynarım sana dio![]()
anammm seninkiside sanatçıdan bilem kıskanıyoGerçi benimkininde ondan aşa kalır yanı yok ya benimkide çalıştırmıyo evde takılıyom hehe
dayanamam ki ama ben ya da bu ay değişiklik olsun pazartesi günü adet olmazsam eğer çarşamba sabahı yaparım yani 6. günn![]()
valla hiç şaşırmaaaam![]()
anam sizde bir kadın bir erkek varya onlara çok benziyosunuz kocişinle![]()
Eve bi kamera koysak en çok tıklanan olursunuz hehehe
![]()
hepsi aynı canımmm benimki biliyo eve tıkılırsam huzursuzluk çıkıcak ondan ses etmiyo nasıl olsa bebiş gelince kırcan dizini oturcan dio
evet kuzum bende öyle yap totem gibi olsun o gün alırız müjdeli haberiii
bende sanmam hem olmasada kan bağı illa gerekli değiilllll![]()
[sıze=3]​evet kızlar karar verdik pazartesi olmazsam eğer çarşamba sabah test yapıyom oy birliğiyle kabul edildi mi patron senin kararın da önemliii[/sıze]
hehehehe öyle olur kesinlikleee Rabbim korusun gülüşme eksik olmaz didişme iki dakikada komediye döner ben cabuk parlarımda eşim sakin sağolsun yoksa çok kavga ederdikpissss sırnaşıyo hemen olay komediye dönüyo
bende zaten fırlamalık hat safhada![]()
​evet kızlar karar verdik pazartesi olmazsam eğer çarşamba sabah test yapıyom oy birliğiyle kabul edildi mi patron senin kararın da önemliii
bizim kocişler ne kadan benziyor yawwww birbirlerineeee![]()
ehehehehe dememkki bizde benziyoruz birbirimizeeeeekurban olduğum rabbim nasıl denk getiriyo işte kişiyi kişiyeee
![]()
[sıze=3]kızlar ben geldim diyetisyene gittim bırakma kararı aldım hamiş kalırsam yine gelicem dedim vedalaştık ayrıldık
siz neler yaptınız bebişler ben yokken[/sıze]
[sıze=3]kızlar ben geldim diyetisyene gittim bırakma kararı aldım hamiş kalırsam yine gelicem dedim vedalaştık ayrıldık
siz neler yaptınız bebişler ben yokken[/sıze]