- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.801
Kızlar biz hastaneden geldik. 2cm acılma varmıs,dr sen doğuruyosun dedi:) suyumuz azalmıs, bu sekilde kalmaz dedi,bugün sancın baslamazsa yarın gel suni sancıyla doğumu baslatalım dedi,en gec yarın doğum olması lazımmış... Yani yarın oğluşum geliyo allahın izniyle nolur dua edin sağ salim atlatalım bu süreci...
Kısacası bugün yada yarın anne olucam insallah.......
günaydın hatunlar ve minnak bebeleri nasılsınız* bizim mesai herzamanki gibi erken başladı neyseki uyuttum bi slm vereyim sonra işlerime döneyim dedim,bugun aramıza 2 minnak daha katılcakmış sanırım malum biraz geriden geliyorum ben artık( allah bir avazda kurtarsın dicem ama sezercik olcak bi kesikte acısız sızısız kurtarsın diyeyim bari,yakın zamanda başka gelecek bebiş varmı takip edemiyorum ama aklım burda heran birileri doğurabilir diye..
günaydın yawrummmmm hoşgeldin bugün iki bebemiz geliyo evetttt rabbim yar ve yardımcıları olsun serabım ve gülücüğümünnnnn
hangisinin ikizi oluyo canım benim ya ne güzel allah sağlıkla tamamına erdirsin,artık yavaş yavaş herkes pırtlatıyo senin ne kadar kaldı bellimi tarih falan ? heee bana bak hele ikiyi ikiz okudum valla uykusuzluk böyle bişey
Canım hoşgeldin. 2 numara iyidir seninkine. Nasıl sıkıyor anlamadım. Benim kız seninkinden zayıf ama bezi bol da sayılmaz. Azcık alttan sarkıyor ama o da iyi, bez popoya yapışmayınca pişik olma ihtimali az oluyor. Sıkacağına bol olsun canım. Hangi bezi kullanıyorsun. Ben molfiksin yenidoğan 2 nosunu kullanıyorum. Zeynep Narin pek uyanık kalmıyor tatlım. En çok yazrım saat. O da ben oyalarsam. Yoksa emer emmez uyuyor. Acıkınca uyanıyor altını değiştirip emzirince tekrar uyuyor. Gaz sancısı çok sık bölüyor uykusunui kıvranıyor ama uyanmıyor genelde. Geceleri daha uzun süre uyanık kalıyor. Ama o süreyi de memede geçirmeyi, memeyle oynamayı tercih ediyor. Sabaha kadar böyleyiz. Günde 3 saat uyanık olması normal canım. Gece uyuyordur seninki. Benimki karnımdayken de saat 3 lerden sonra sabah sekize kadar hareketli olurdu. Doğdu aynen devam ediyor. Ben gece gündüz ayırt etmesi için egzersizlere baladım canım. Bir de hep soracağım unutuyorum, sen ne şekilde sezeryan oldun.
Kızlar biz hastaneden geldik. 2cm acılma varmıs,dr sen doğuruyosun dedi:) suyumuz azalmıs, bu sekilde kalmaz dedi,bugün sancın baslamazsa yarın gel suni sancıyla doğumu baslatalım dedi,en gec yarın doğum olması lazımmış... Yani yarın oğluşum geliyo allahın izniyle nolur dua edin sağ salim atlatalım bu süreci...
Kısacası bugün yada yarın anne olucam insallah.......
Naber kızçeler biz bugün doktora gittik 3 kiloyu gecmiş tombik yanaklım ama bas yukarda büyük ihtimal kesilcem, gelecek hafta son kez bakılcak sezercik icin gün alcaz :18::18:
selammm nasılsın ablaa zeynep narin nasıl? 2 numara bez sıkmıyor abla 1 numara bez sıkıyor. molfiks kullanıyorum bende senin dediğinin aynısı . hasan umut geceleri iyi uyuyor hatta bazen 5-6 saate kadar uyuduğu oluyor karnımdaykende öyleydi aynen devam :) sezeryanın adını bilmiyorum da belden aşağısı uyuşturuldu spinal denilen şey sanırım..
Fitoşşş ay canım benim yaaa hayırlı doğumlar olsun inşallahhh habersiz bırakma biziii.. ne güzel oruç alp paşa kucağında olacak tatlımmm.
İremm tatlım önümüzdeki hafta 37. hafta oluyosun bak benim özeldeki doktorum 38 den sonra çatı muayenesi vs yapıyodu son zamana kadar ne olacağı belli olmaz diyordu belki senin kız da o zamana kadar dönerr belli mi olurr:44::44:
Bugün serap ve fitoşştan iki güzel bebek gelecek yaa ne güzel ne kadar heyecanlııı
hülya abla gelmişşşşş hoşgeldin ablaaa nasılsın?? kızını sözlemişsin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinn damat ne çabuk geldi askerdennn o kadar uzun zaman oldu mu ya sen aramızdan ayrılalıı.. neyse artık bundan sonra bizimle ol abla senin sohbetin muhabbetin lazım bizee..
kızlarr nasılsınızz?? fulicimmm fatmişşş ve tubişş bambuu..
Tubişş akıntı sormuşsun yaa tatlım bak benim son haftalarımda akıntım yoğunlaşmıştı ve size de sormuştum hatta sarı sarı gelmeye başladı diyee.. bir hafta filan öyle devam etmişti sonra kahverengi leke gelmiştii sonrasında da sancılarım başlamıştı ..3-4 gün içinde de suyum geldiydi... inşallah seninki benimki gibi olmaz tatlımm daha erken senin için..
Fulicimm sende sona yaklaştın canım artık allttan alttan ittirilmen çok normal
Sıra geldi bize... biz iyiyiz çok şükür ama oğlum kucakcı olmaya başladıı yanımda uyuyacak ya da kucakta uyuyacak illa... iki dk uslu dururken yazayım dedimmm ağlıyorrr hadii hoşçakalın kızlarrr
hoşgeldin didoşummmmmmm bugün yeni bebeişlerimizzzz geliyoooo belkide analarının kucaklarındadır şimdiii oyyyyyyyyyyy
bana gelince altım çok zorlanıyo otururken ayak uzatırken yürürken eşim Eren bize süpriz yapıcak içime öyle doğuyo diyi duruyo iyice telaşa kapılıyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:
canım zaten 36 hafta görünüyosun sezeryanda da 37 bitince alıyolar 15 bilemedin taş çatlasın 20 günün var senin bebeem tepiklemesi normal su kaçağına dikkat et kanamaya falan bişey olmaz zaten sezeryan olcaksın zamanında gelsin tabi ama 1 hafta sonra gelse bile sorun yaşamazsın herbişeyi tamamlanmış oluyo zaten bebikonun,bize bak maşallahımız var haftada 500 gr alıyoruz kgsuna çok takılma bende çok üzülmüştüm minicik bişeydi ilk elime aldığımda biyerine bişe olcak diye korkuyodum 35 günlük olduk 4 kgya yaklaştık şükür,inş sorunsuz az acılı bi doğumun olur canım..
ay gelen giden yok dahaaaaa 9 doğurucam ben burda
kızlar merhaba nasılınız..
sabah beri Dr.dayım canlarım. dün öğlen gitmedim. ama akşam ve sabah akıntı yoğunlaşınca tırstım :18: gittim.
evet tahminler doğru, erken doğum riskim var. Seymenim biraz aceleciaşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş. karnımda gerilme toplanma ve hafif ağrıların sebebi buymuş.
akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. müdürüm yanıma yardımcı birini verdi. in çık, gitme gelme sayma işlerini o yapacak. şu iki günü atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
4 kasıma kadar izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem
kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz.
oğluşum çok kilo almamış bu ay. geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.
Didoşummmm yazdığını okudum canım. umarım sendeki gibi olmaz bendegerçi dr.um müdahale etti de
Serapla Gülücük ne yaptılar ki. allahım yardımcıları olsun, sağlıkla suhhatle bebişlerini alsınlar kollarına
Fitoş ve Serap Allah yardımcınız olsun canlarım. Serap büyük ihtimalle doğurmuştur. Ayy bir ay öncem geldi aklıma :)) Çok heyecanlıymış doğuracakları beklemek yahu :))
Tuğbacım, kahverengi akıntı benim pek hoşuma gitmedi ama en iyisini doktor söyler. Bazılarında dokuz ay öyle renk akıntı oluyor birşey olmuyor. İnşallah hayırlı haberler verirsin bize tatlım.
Fulyacım, korkma erken gelmez bebişin. Biz de 34 haftadan sonra hep gelecek diye korktuk. Baskı çoktu. Çıktı çıkacak alttan diyordum ama 38 i bulduk :) Normal yani o baskılar. İçin rahat olsun.
İremcim, sen de mi sezeryan ya :) Ta başta demiştim, bu topiğin çoğu sezeryan olacak diye. Hayırlısı olsun tatlım. Ama döner bebişin belki. 37 haftaya kadar bekliyorlar dönmesi için. Dönmezse de canı sağ olsun kuzucuğunun. Sağlıkla doğsun da.
Didoş, maşallah paşamıza, benim ki gündüz aralıksız uyuyor, emizrmek için gıdıklayarak uyandırıyorum, gece gözler felfecir :)
Aha benimki de ağlıyor, görüşürüz kızlar, süt zamanıııı
kızlar merhaba nasılınız..
sabah beri Dr.dayım canlarım. dün öğlen gitmedim. ama akşam ve sabah akıntı yoğunlaşınca tırstım :18: gittim.
evet tahminler doğru, erken doğum riskim var. Seymenim biraz aceleciaşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş. karnımda gerilme toplanma ve hafif ağrıların sebebi buymuş.
akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. müdürüm yanıma yardımcı birini verdi. in çık, gitme gelme sayma işlerini o yapacak. şu iki günü atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
4 kasıma kadar izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem
kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz.
oğluşum çok kilo almamış bu ay. geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.
Didoşummmm yazdığını okudum canım. umarım sendeki gibi olmaz bendegerçi dr.um müdahale etti de
Serapla Gülücük ne yaptılar ki. allahım yardımcıları olsun, sağlıkla suhhatle bebişlerini alsınlar kollarına
amman diyimm zamanı gelip doğuran benim gibi panik yapan yeteri kadar hatun var bi de sen iş çıkarma bize gözünü seveyim
sen nasılsın fulim, ağrım var diye yazmışsın.
Fitoş ve Serap Allah yardımcınız olsun canlarım. Serap büyük ihtimalle doğurmuştur. Ayy bir ay öncem geldi aklıma :)) Çok heyecanlıymış doğuracakları beklemek yahu :))
Tuğbacım, kahverengi akıntı benim pek hoşuma gitmedi ama en iyisini doktor söyler. Bazılarında dokuz ay öyle renk akıntı oluyor birşey olmuyor. İnşallah hayırlı haberler verirsin bize tatlım.
Fulyacım, korkma erken gelmez bebişin. Biz de 34 haftadan sonra hep gelecek diye korktuk. Baskı çoktu. Çıktı çıkacak alttan diyordum ama 38 i bulduk :) Normal yani o baskılar. İçin rahat olsun.
İremcim, sen de mi sezeryan ya :) Ta başta demiştim, bu topiğin çoğu sezeryan olacak diye. Hayırlısı olsun tatlım. Ama döner bebişin belki. 37 haftaya kadar bekliyorlar dönmesi için. Dönmezse de canı sağ olsun kuzucuğunun. Sağlıkla doğsun da.
Didoş, maşallah paşamıza, benim ki gündüz aralıksız uyuyor, emizrmek için gıdıklayarak uyandırıyorum, gece gözler felfecir :)
Aha benimki de ağlıyor, görüşürüz kızlar, süt zamanıııı
kızlar serap mesaj attı az önce ahmet ziya gelmiş anladığım kadarı ile seroda kendine gelmiş haer geldikçe sizi bilgilendiririm
kız tubiş ben iremle fuliden korkarken sen benden önce doğurucan heralde kızlar sıranızı bilin sıra fitoşla serap gitti sıra bende
ama sanırm benim oğlan gününü beklerse fuli ve irem benden önce kestirebilir
normali ben beklicem abla bebeğimde iri değil inş normal pırtlatcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?