- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.781
o kadar öxledimki sizleri anlatamam ama hep girdim topiğe baktım sizlere çaktırmadan
hep takibimdeydiniz yani dualarımı üstünüzden hiç eksik etmedim rabbim kabul etsin
ama ne biliyim sadece ben değil hiç hamiş olmayan kalmadı aranızda bende girip rahatsız etmek istemedim
ablammm ALLAH Razı olsun sende bizim dualarımızdasın öyle deme üzme bizi vardır rabbimin bi hikmeti bak bunca hamişiz hepimiz dualar ediyoruz sana rabbim duyacak sesimizi inşallahhh senin yerin bizim yanımız
geldim ablam ama şöyle bi geçmişe bakıyım dedim hepinizi çok özledim burnumda tütüyosunuz
ama aranıza giremiyorum artık hepiniz tosunlarımla uğraşıyosunuz beni neyliceksiniz
o kadar öxledimki sizleri anlatamam ama hep girdim topiğe baktım sizlere çaktırmadan
hep takibimdeydiniz yani dualarımı üstünüzden hiç eksik etmedim rabbim kabul etsin
ama ne biliyim sadece ben değil hiç hamiş olmayan kalmadı aranızda bende girip rahatsız etmek istemedim
canım sakın üzülme bak kızarım sakın benim tosun paşamı rahatsız etme
hem ben vazgeçtim artık olsun napıyım kısmet değilmiş zaten önümüzdeki ay tekrar korunmaya başlamayı düşünüyorum
ablacım hoş geldin.
şu face olmasa hepten karaborsasın.
bi daha böle şeyler duymayalım senden olur mu hiç öyle şey, sen gel yine yanımıza lütfen. sen de bizim dualarımızdasın, rabbim gönlündekini biliyo gönlüne göre versin.
annen nasıl oldu, bu arada kızını sözledin, faceden yazamadım ama maşallahh allah nazarlardan saklasınkızın çok güzeldi. sen de tabiki. allah tamamaına erdirsin.
ablam benimmm vardır rabbimin bi bildiği ummadığın anda verir mucizeni bak hepimiz önünde canlı örneğiz sen kafana takmayı bıraktığın vakit gerçekleşecek ben buna inanıyorum dualarımızla hep senin yanındayız biz
çok sağol ablam annem iyi çok şükür bi yaramazlık yok şimdilik evet kızımı verdim
gerçi baba daha kabullenemedi ama söz yaptık hayırlısı artık gelcem ablam bundan sonra gelcem sık sık
beraber büyütücez tosunlarımı
yok ablam takmıyorum artık herşey olcağına varır diyorum birzda deliliğe vuruyorum
olup bitiyo
OYY KÜBRAMIZ SÖZLENDİMİİİİİ MAŞŞALLAHHH ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNN ÖMRÜ SEVDİCEĞİYLE GÜLÜCÜKLERLE DOLSUNNNNNNN
Kızlar biz hastaneden geldik. 2cm acılma varmıs,dr sen doğuruyosun dedi:) suyumuz azalmıs, bu sekilde kalmaz dedi,bugün sancın baslamazsa yarın gel suni sancıyla doğumu baslatalım dedi,en gec yarın doğum olması lazımmış... Yani yarın oğluşum geliyo allahın izniyle nolur dua edin sağ salim atlatalım bu süreci...
Kısacası bugün yada yarın anne olucam insallah.......
günaydın hatunlar nasılsınızzz.
iş başı yaptım ama bayramı iple çekiyom heaa iyice tembelleştim
size bi şey sorucam kızlar. ben şimdi 33. haftanın içindeyim. akıntımda değişiklik olmaya başladı. biraz rengi sarıya döndü ve yoğunlaştı. hatta bu sabah koyu sarıydı. lekelenme veya kanlanma yok ama. burdaki hemşire arkadaşa sordum, enfeksiyon belirtilerini sayıp var mı dedi yok dedim. o zaman bu aylardan itibaren normal dedi. hatta 8,5 aylık falanken kanlanma da olur panik yapma dedi. sizde durumlar nasıl veya nasıldı...
gizli gebe deil de gizli andropozlu gibi davranıyor daha çokgene iş yerinde arasının en iyi olduğu benim. benden sonra gelicek kadına nedense şimdiden bileniyo, benden sonra odada şenlik var ona, son iyi zamanlarını yaşıyo.
anti en son zannedersem 2 ay önce felan girdi abla foruma. zor zamanlar geçirdim ama artık buralardayım demişti. bi daha ses çıkmadı
Kızlar biz hastaneden geldik. 2cm acılma varmıs,dr sen doğuruyosun dedi:) suyumuz azalmıs, bu sekilde kalmaz dedi,bugün sancın baslamazsa yarın gel suni sancıyla doğumu baslatalım dedi,en gec yarın doğum olması lazımmış... Yani yarın oğluşum geliyo allahın izniyle nolur dua edin sağ salim atlatalım bu süreci...
Canım akıntı kaşıntılı kötü kokulu olmadıkça tehlikeli değilmiş. Ben de dokuz ay beyaz akıntı oldu. Hele son zamanlarda acayip yoğundu. Doktor son zamanlardaki beyaz yoğun akıntının bebeğin verniks tabakasından kaynaklandığını söylemişti. Kan görmediğin sürece korkma.
kızlar biz hastaneden geldik. 2cm acılma varmıs,dr sen doğuruyosun dedi:) suyumuz azalmıs, bu sekilde kalmaz dedi,bugün sancın baslamazsa yarın gel suni sancıyla doğumu baslatalım dedi,en gec yarın doğum olması lazımmış... Yani yarın oğluşum geliyo allahın izniyle nolur dua edin sağ salim atlatalım bu süreci...
fitoş hadi bakalım elini hızlı tut hayırlısıyla kuzunu kucağına al...bak bugün doğurdun doğurdun yoksa yarın beraber pırtlatcaz ona göre...bir avazda kurtulup kuzunu kucağına alırsın inşallah...
kızlar sabah bahsettiğim akıntımın rengi koyulaştı. Açık kahve rengi oldu. Pedimde felan bariz belli oluyo.
Dr.u aradım ameliyattaymış, sekreteri yarım saat sonra ara ama büyük ihtimal gelmeni ister dedi.
Yani bugün dr.a gidicem.inşallah önemli bi şey yoktur. Oğlum ben geliyom diye acele etmez:18::18::18:
Canım benim hayırlısı olsun, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kaşıntı koku ağrı kıramp vb. Yok ablacım. Sadece çok koyu sarı açık kahve bi akıntı. şimdiye kadar hep beyaz yoğundu ama bugün farklı geldi. Tırstım açıkçası :18::18::18:
ay ben yarın sizi düşünmekten dokuz doğururummmmmmmm
kendime geldim mi haber uçururum size kuzum...
Naber kızçeler biz bugün doktora gittik 3 kiloyu gecmiş tombik yanaklım ama bas yukarda büyük ihtimal kesilcem, gelecek hafta son kez bakılcak sezercik icin gün alcaz :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?