- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.761
kız allah iyiliğini versin... çocukcağızı şimdiden bloke etçen o kadınla...
yemeği bırak az ele gelsin bacaklarından tutup silkeleyecem onu. o gelsin deyü az silkelenmedim ben kan beynime az çıkmadı. eşek sıpası
Evet canım, günden güne büyüyorlar, ama anneler farkedemiyor. Ben farkedemiyorum en azından, gelip gidenler çok büyümüş diyor. Ben akşam kıyafetleri olmayınca emin oldum büyüdüğünden. Şekil olarak evet çok değişiyorlar. Bir gün birine ertesi gün başkasına benzetiyorsun bebişi. Ben de doğru dürüst kullanamadım vitaminleri. Bir tek omega 3 ü düzgün kullandım iki ay. Şimdi bebiş güçlü maşallah. Doğduğundan beri kafasını tutabiliyor. Şimdilerde kendini yana dönmek için zorluyor. Velhasıl çabuk büyüyorlar. Benim kızım 13 yaşında, daha dündü gebelik testi yapıp havalara uçtuğum. İlk anne olduğum gün.
selam kızlar nasılsınızz? biz oğluşumuzla iyiyiz ama benim güğüs uçları yara oldu ağlayarak emzirme durumuna geldimmm :2::2::2:
Fitoşun sesi çıkmışşşş nihayet çok merak ettik seni canım oruç alp paşanın da doğumu yakındır benimki gibi temebellik yapmazsa yakında kucağında olur annesi
serapcımm senin tosun paşaa bir günü kaldıı canım benim yaa inşallah ameliyatın güzel geçer sende çabuk toparlarsın..
fulicimm ve fatmişimm ikinizin de eli kulağındaa şu bayramdan sonra pıtır pıtır bebiş dolacak burasıı ay ne güzelll
tubişim anne babayı uğurlamışsın canım sen dediğin gibi şimdi seymen in heyecanından onların gidişine pek üzülmemişsindir bir de zamanla insan alışıyor dediğin gibi ..
aynur abla senin kız ne kadar süre uyanık kalıyor merak ettim. benim oğlan bazen bakıyosun 3 saat uyanık kalıyo bazen de 1 saat ancak uyanık kalıyor... bu arada ben de 2 numara beze geçtim ama biraz büyük gibi 1 numara da sıkıyor gibi 2 ile devam etmek en iyisi olur dimi?
selam kızlar nasılsınızz? biz oğluşumuzla iyiyiz ama benim güğüs uçları yara oldu ağlayarak emzirme durumuna geldimmm :2::2::2:
Fitoşun sesi çıkmışşşş nihayet çok merak ettik seni canım oruç alp paşanın da doğumu yakındır benimki gibi temebellik yapmazsa yakında kucağında olur annesi
serapcımm senin tosun paşaa bir günü kaldıı canım benim yaa inşallah ameliyatın güzel geçer sende çabuk toparlarsın..
fulicimm ve fatmişimm ikinizin de eli kulağındaa şu bayramdan sonra pıtır pıtır bebiş dolacak burasıı ay ne güzelll
tubişim anne babayı uğurlamışsın canım sen dediğin gibi şimdi seymen in heyecanından onların gidişine pek üzülmemişsindir bir de zamanla insan alışıyor dediğin gibi ..
aynur abla senin kız ne kadar süre uyanık kalıyor merak ettim. benim oğlan bazen bakıyosun 3 saat uyanık kalıyo bazen de 1 saat ancak uyanık kalıyor... bu arada ben de 2 numara beze geçtim ama biraz büyük gibi 1 numara da sıkıyor gibi 2 ile devam etmek en iyisi olur dimi?
heyecan artıyo kuzum bakalım yarını nasıl devircez...inşallah kolay geçer ameliyat..
zaman çabuk geçiyo kuzu daha dün gibiydi test vermeye gittim eşime inat ettim söylemiyorum...mide bulantıları ne günlerdi be...
Senin ikizin var diye biliyordum ben ilk başlarda. Evet hatırlıyorum sen de benim gibi kötü geçirdim. Tek fark ben son güne kadar kötü geçirdim :) Hem günde bir öğün bile yemek yiyemezdim. Zorla bir kase çorba, dayanabilirsem yanında bulgur pilavı hepsi bu. Hala bu kız nasıl 3300 doğdu şaşkınım. Demek yiyebilseydim bir topaç da ben doğuracaktım :) Üff sıkıntılı günlerdi, geçti gitti kurtulduk çok şükür. Allah geridekilere yardım etsin dilerim.
Kızlar ya, antiden haberi olan var mı? Hakkat anti çıktı bu kız hee :)))
gizli gebe deil de gizli andropozlu gibi davranıyor daha çokKalbimiz senle canımmm.Allah yardımcın olsun.
Tuğbacım ya, senin şu iş arkadışına da uyuz oldum hee. Acaba gizli gebe midir nedir? İnsan azıcık düşünceli olur ya.
Senin ikizin var diye biliyordum ben ilk başlarda. Evet hatırlıyorum sen de benim gibi kötü geçirdim. Tek fark ben son güne kadar kötü geçirdim :) Hem günde bir öğün bile yemek yiyemezdim. Zorla bir kase çorba, dayanabilirsem yanında bulgur pilavı hepsi bu. Hala bu kız nasıl 3300 doğdu şaşkınım. Demek yiyebilseydim bir topaç da ben doğuracaktım :) Üff sıkıntılı günlerdi, geçti gitti kurtulduk çok şükür. Allah geridekilere yardım etsin dilerim.
Kızlar ya, antiden haberi olan var mı? Hakkat anti çıktı bu kız hee :)))
günaydın bacılarrrrr nasılsınızzzzz
serabımmmm yarın kaçta giriceksin sezeryana bilmiyorum ama belki bu saatlerde oğlun kucağında olucakkk
günaydınnn fulimmmmm.
biz iyyizzz sen napıyosunnn.
ayyyy serap arkasından siz, arkanızdan bennayyy ateş bastıııı
hergün rüyamda doğum yapıyorum
dün gece rüyamda yengen doğum yapmıştı tosun gibi bi bebek ilk doğumu sezeryandı bunu bide normal doğurmuşula diyorum 9 ay nerde sakladın çocuğu
ay ben doğurana kadar kimleri kimleri doğurtcam acabaaaa
allah iyiliğini versin.
daha ben rüyalarımda film yazmalara devam ediyom da doğurduğumu görmedim hiç. ama doğurttuklarım benim de oldu.
geçen gün babamın kuzenini (altını çiziyom babamın KUZENİ) hamiş gördüm doğurmaya gidiyodu
fulim bi önceki sayfada bi şey sormuştum, günaydın mesajımla. sendeki durum ne bi cevap yazsana...
canım baktım az önce akıntıdan bahsetmişsin bende akıntı çok az oluyo nadir haftada 1 falan oluyor ama ayıptır söylemesi bende daha çok ıslaklık oluyo diyorum kasıklarıma çok baskı yaptığı için herhalde farkınd aolmadan kaçırıyomuyum :18::18::18::18: c.tesi sorcam bende doktora günde 3-4 kere çamaşır değiştiriyorum ben
kaçırmadan ziyade akıntı olmasın kız o. çok şeffafsa idrarla karıştırıyor olabilirsin.
bizim küçük tubişe kalsa ben de çok çamaşır değiştiririm de ben günlük ped kullanıyom, kokusuz ve pamuklu olanlardan allaha şükür onlarla rahat ettim.
pazartesi benim de randevum var ben de sorcam Dr.uma.
bu arada hülya abla gelmiş alttan alttan bize bakıyo
kaçırmadan ziyade akıntı olmasın kız o. çok şeffafsa idrarla karıştırıyor olabilirsin.
bizim küçük tubişe kalsa ben de çok çamaşır değiştiririm de ben günlük ped kullanıyom, kokusuz ve pamuklu olanlardan allaha şükür onlarla rahat ettim.
pazartesi benim de randevum var ben de sorcam Dr.uma.
bu arada hülya abla gelmiş alttan alttan bize bakıyo
kuzu bilmiyom akıntımı bildiğin su benimki kıvamlı bişi değil günlük ped kar etmiyoki bende
gördüm bende ablişkomuuuuuuuu abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geldim ablam ama şöyle bi geçmişe bakıyım dedim hepinizi çok özledim burnumda tütüyosunuz
ama aranıza giremiyorum artık hepiniz tosunlarımla uğraşıyosunuz beni neyliceksiniz
kuzuuummmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmm
ablammm hoşgeldinnnn deme öyle şeyler bizlerde seni çok ama çok özledik sakın aramıza katışmamazlık yapma ayrı gayrımız yok bizim olamazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?