Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anam sorma evde oturmak bize göre değilmiş...evde de olunca sarıyon kendini demekki tv.ye...
aynen az silkelenmedik sıpalar yüzünden..eşim görev bellemişti artık hadi silkeleyeyim diyodu...

zaman çabuk geçiyo kuzu daha dün gibiydi test vermeye gittim eşime inat ettim söylemiyorum...mide bulantıları ne günlerdi be...

heyecan artıyo kuzum bakalım yarını nasıl devircez...inşallah kolay geçer ameliyat..

Canım hoşgeldin. 2 numara iyidir seninkine. Nasıl sıkıyor anlamadım. Benim kız seninkinden zayıf ama bezi bol da sayılmaz. Azcık alttan sarkıyor ama o da iyi, bez popoya yapışmayınca pişik olma ihtimali az oluyor. Sıkacağına bol olsun canım. Hangi bezi kullanıyorsun. Ben molfiksin yenidoğan 2 nosunu kullanıyorum. Zeynep Narin pek uyanık kalmıyor tatlım. En çok yazrım saat. O da ben oyalarsam. Yoksa emer emmez uyuyor. Acıkınca uyanıyor altını değiştirip emzirince tekrar uyuyor. Gaz sancısı çok sık bölüyor uykusunui kıvranıyor ama uyanmıyor genelde. Geceleri daha uzun süre uyanık kalıyor. Ama o süreyi de memede geçirmeyi, memeyle oynamayı tercih ediyor. Sabaha kadar böyleyiz. Günde 3 saat uyanık olması normal canım. Gece uyuyordur seninki. Benimki karnımdayken de saat 3 lerden sonra sabah sekize kadar hareketli olurdu. Doğdu aynen devam ediyor. Ben gece gündüz ayırt etmesi için egzersizlere baladım canım. Bir de hep soracağım unutuyorum, sen ne şekilde sezeryan oldun.

zaman çabuk geçiyo kuzu daha dün gibiydi test vermeye gittim eşime inat ettim söylemiyorum...mide bulantıları ne günlerdi be...

Senin ikizin var diye biliyordum ben ilk başlarda. Evet hatırlıyorum sen de benim gibi kötü geçirdim. Tek fark ben son güne kadar kötü geçirdim :) Hem günde bir öğün bile yemek yiyemezdim. Zorla bir kase çorba, dayanabilirsem yanında bulgur pilavı hepsi bu. Hala bu kız nasıl 3300 doğdu şaşkınım. Demek yiyebilseydim bir topaç da ben doğuracaktım :) Üff sıkıntılı günlerdi, geçti gitti kurtulduk çok şükür. Allah geridekilere yardım etsin dilerim.

Kızlar ya, antiden haberi olan var mı? Hakkat anti çıktı bu kız hee :)))

Son düzenleme:

aynen canım ne günlerdi be...ikizdi teke düştü...mide bulantılarından ben çok çektim...aman neyse sağlıklı bir şekilde gitti ya hamişlikte napalım çekeriz anne olmak kolay değil...

günaydın hatunlar nasılsınızzz.
iş başı yaptım ama bayramı iple çekiyom heaa iyice tembelleştim
size bi şey sorucam kızlar. ben şimdi 33. haftanın içindeyim. akıntımda değişiklik olmaya başladı. biraz rengi sarıya döndü ve yoğunlaştı. hatta bu sabah koyu sarıydı. lekelenme veya kanlanma yok ama. burdaki hemşire arkadaşa sordum, enfeksiyon belirtilerini sayıp var mı dedi yok dedim. o zaman bu aylardan itibaren normal dedi. hatta 8,5 aylık falanken kanlanma da olur panik yapma dedi. sizde durumlar nasıl veya nasıldı...

Kalbimiz senle canımmm.Allah yardımcın olsun.

Tuğbacım ya, senin şu iş arkadışına da uyuz oldum hee. Acaba gizli gebe midir nedir? İnsan azıcık düşünceli olur ya.
gizli gebe deil de gizli andropozlu gibi davranıyor daha çok gene iş yerinde arasının en iyi olduğu benim. benden sonra gelicek kadına nedense şimdiden bileniyo, benden sonra odada şenlik var ona, son iyi zamanlarını yaşıyo.

anti en son zannedersem 2 ay önce felan girdi abla foruma. zor zamanlar geçirdim ama artık buralardayım demişti. bi daha ses çıkmadı

günaydın bacılarrrrr nasılsınızzzzz

serabımmmm yarın kaçta giriceksin sezeryana bilmiyorum ama belki bu saatlerde oğlun kucağında olucakkk

hergün rüyamda doğum yapıyorum

dün gece rüyamda yengen doğum yapmıştı tosun gibi bi bebek ilk doğumu sezeryandı bunu bide normal doğurmuş ula diyorum 9 ay nerde sakladın çocuğu

ay ben doğurana kadar kimleri kimleri doğurtcam acabaaaa

allah iyiliğini versin.
daha ben rüyalarımda film yazmalara devam ediyom da doğurduğumu görmedim hiç. ama doğurttuklarım benim de oldu.
geçen gün babamın kuzenini (altını çiziyom babamın KUZENİ) hamiş gördüm doğurmaya gidiyodu
fulim bi önceki sayfada bi şey sormuştum, günaydın mesajımla. sendeki durum ne bi cevap yazsana...

canım baktım az önce akıntıdan bahsetmişsin bende akıntı çok az oluyo nadir haftada 1 falan oluyor ama ayıptır söylemesi bende daha çok ıslaklık oluyo diyorum kasıklarıma çok baskı yaptığı için herhalde farkınd aolmadan kaçırıyomuyum :18::18::18::18: c.tesi sorcam bende doktora günde 3-4 kere çamaşır değiştiriyorum ben

kaçırmadan ziyade akıntı olmasın kız o. çok şeffafsa idrarla karıştırıyor olabilirsin.
bizim küçük tubişe kalsa ben de çok çamaşır değiştiririm de ben günlük ped kullanıyom, kokusuz ve pamuklu olanlardan allaha şükür onlarla rahat ettim.
pazartesi benim de randevum var ben de sorcam Dr.uma.

bu arada hülya abla gelmiş alttan alttan bize bakıyo

kuzu bilmiyom akıntımı bildiğin su benimki kıvamlı bişi değil günlük ped kar etmiyoki bende

gördüm bende ablişkomuuuuuuuu abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geldim ablam ama şöyle bi geçmişe bakıyım dedim hepinizi çok özledim burnumda tütüyosunuz
ama aranıza giremiyorum artık hepiniz tosunlarımla uğraşıyosunuz beni neyliceksiniz

geldim ablam ama şöyle bi geçmişe bakıyım dedim hepinizi çok özledim burnumda tütüyosunuz
ama aranıza giremiyorum artık hepiniz tosunlarımla uğraşıyosunuz beni neyliceksiniz

kuzuuummmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmm

ablammm hoşgeldinnnn deme öyle şeyler bizlerde seni çok ama çok özledik sakın aramıza katışmamazlık yapma ayrı gayrımız yok bizim olamazda

ablammm hoşgeldinnnn deme öyle şeyler bizlerde seni çok ama çok özledik sakın aramıza katışmamazlık yapma ayrı gayrımız yok bizim olamazda

o kadar öxledimki sizleri anlatamam ama hep girdim topiğe baktım sizlere çaktırmadan
hep takibimdeydiniz yani dualarımı üstünüzden hiç eksik etmedim rabbim kabul etsin
ama ne biliyim sadece ben değil hiç hamiş olmayan kalmadı aranızda bende girip rahatsız etmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…