- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.741
bazen nefes alamıyorum bi dikiyo totosunuAVuÇ içime geliyo resmen totosu
Haklısın bacım kusura kalma ne die uzatıyosam günleri şapşikliğime ver sen benimmmm
ben bazen ayağını yakalıyorum öyle bir geriliyo ki...
Günaydın kızlar, teyselerr.
Zaman çok çabuk geçiyor canlarım. Aha da biz 23 günlük olduk :)) 17 gün sonra kırkımız çıkıyor Allah izin verirse. Şimdi gaz sancılarıyla uğraşıyoruz. Dün gece oturdum çömez çömez ağladım kuzuma. Kıvranıyor kıpkırmızı oluyor gazı çıkmıyor elimden de bir şey gelmiyor. İlaç faydasız olunca ben de vermekten vazgeçtim. Zaten ilaçlar bebeğin bağırsak faaliyetlerini felç ediyormuş, kasılma olmadığı için bebek sancılanmıyormuş. Biz de bunu iyi bir halt sanıyoruz. Bunu duyunca ilaç vermekten vaz geçtim ama kuzum çok kıvranıyor yaa...Çaresiz iki üç ay çekeceğiz bu sancıları.
Akşam bebişime hastaneden çıktığı takımı giydireyim dedim olmadı teyzeleri. Benim Haydar Berkim fevkalade büyümüş maşallah :)) Çok seviliyorlar yaa. Doğurun bakın, asıl o zaman iyi ki yapmışım diyeceksiniz. Benim büyük kızlarım biraz ikinci planda kaldılar. Denge kurmaya çalışsam da olmuyor, bebek bütün zamanımı alıyor. Onlar da artık kendilerini "güzel öpmediğimi" söylüyorlar. Geçiştiriyormuşum. Aman bu zamane veledleri de bi acayip :))) Serabım, ben de Müge Anlıyı izliyorum, iyice ev hanımı moduna girdim ben. Bebişimi emzirdim, uyuttum. Evimi topladım, çayımı yaptım şimdi tv izliyorum. Ayy ne güzelmiş ev hanımı olmak...
Fitoş hoşgeldin canım. İyi olmana çok sevindim. Az kaldı seninde. Hayırlısıyla doğur inşallah tatlım.
YERİM O AYAKLARIIIIII
annem hep der doğan büyür merak etme diye...gerçektende öyle..yeni doğan çocuk her gün farklı bir şekle girermiş doğru mu?benoldum olası ilaca karşıydım..kendim hiç kullanmadım ki ne magnormu ne eleviti düzgün bir şekilde bile içmedim...bir kutu bile bitirmişliğim bile yoktur belki de en son kan ilacını yazmıştı dr ondan da 7 tane içmişim gerisi öylece duruyo..inşallah kuzuma da gerek kalmaz ilaç kullanmaz...
kuzuların arasında ki dengeyi iyi kurman lazım canım...anne olmak gerçekten zormuş...bende zaplayıp duruyorum kanalları..müge anlıyı açtımizliyom gerçi şu an reklama girdi ....
ama ev hanımlığı bana göre değilmiş ben bunu anladım..Çok şükür ki annem geldi de evde tek değilim şu an yoksa tek kalsyadım iyice sarmıştım birşeylere kendimi..
teşekkür ederim fulim. takvim 60 gün diyo ama aslen 50 gün. 10 gün ilerden gidiyo benim SEYMEN'im. dün şöle bi düşündük eşimle de 33 haftalık oldukgünaydın annişkolarrrr ve baldan tatlı yiğenlerimmm nasılsınızzzz
biz bu sabah çok yorgun uyandık ki uyandık denilemez gece hiç uyuyamadık bi türlü rahat edemedikmasa basında sürünüyorum şuan
gülücükümmm hoşgelmişinnnnnnn seni çok merak ettik paşan hala göbüşündeymiş iyiymişsiniz anneciğinde iyileşmiş çok şükür geçmişler olsunnn
rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin
ballı lokmam Allah kavuştursun göndermişsin annenle babanı takvimine baktımda 60 gün dio
yalancı sancıların başlamış olabilir canım artık, zaman yaklaşıyooooooooookızlar bende artık mutemadiyen hergün adet sancısı gibi belden ağrı çekiyorum yalancı sancı dedikleri bumu ???
birde kasıklarıma bıcak batıyo sanki ara ara
sorma kuzum müge anlıyı izliyorum hiç yapmadığım birşey anla ne kaaaa canımın sıkıldığını...
yemeği bırak az ele gelsin bacaklarından tutup silkeleyecem onu. o gelsin deyü az silkelenmedim ben kan beynime az çıkmadı. eşek sıpasıbir doğsalar varya yiyilecek çok yerleri var da...
nabıonuz kızlar ben çok yoruluyom yaaaa bugünde geçmek bilmedi sabahtan beri onca iş geçti elimden saat takılmış gibi geçmiyo gün
teşekkür ederim fulim. takvim 60 gün diyo ama aslen 50 gün. 10 gün ilerden gidiyo benim SEYMEN'im. dün şöle bi düşündük eşimle de 33 haftalık olduk
son 10 gündür artık inanılmaz hareketli. o kadar bariz ki tekmeleri bazen canımı acıtıyo. eşim deli oluyo oğluyla beraber o da coşuyor. varlığını iyice belli ettiriyo babasına
yalancı sancıların başlamış olabilir canım artık, zaman yaklaşıyoooooooooo
kız allah iyiliğini versin... çocukcağızı şimdiden bloke etçen o kadınla...
yemeği bırak az ele gelsin bacaklarından tutup silkeleyecem onu. o gelsin deyü az silkelenmedim ben kan beynime az çıkmadı. eşek sıpası
ben de pertim canım ya. ama bana da zaman yetmiyor. geçen hafta izinliydim, bayram dahil önümüzdeki 3 hafta da izinli olucam. geçen haftayı temizleyip, önümüzdeki haftaların planlarını yapıyorum. şaşırmayacaksınız benim oda arkadaşım yine izinli, güya bu hafta ona iş devredecektim. ama artık düşünmüyom valla, ne olursa olsun. derdi olan arar
maşşalllahhh kızzzz peşpeşe doğurucaz Allahın izniyle bu babalar bi başka benimkide öyle daha karnımdaki çocukla bir şımarıyo benim koca bebeğim habire konusuyo oynuyo dokunuyo göbeğime sıpada cvplıyo tekmeleriyle artık neresi neresi iice belli oluyo oynarken
senin oda arkadasın senden çok izin yaptı heeeebence hiiiiçççtee dert etme sen yokken işi düşen arasın boşver yawrucummmmmm
selam kızlar nasılsınızz? biz oğluşumuzla iyiyiz ama benim güğüs uçları yara oldu ağlayarak emzirme durumuna geldimmm :2::2::2:
tubişim anne babayı uğurlamışsın canım sen dediğin gibi şimdi seymen in heyecanından onların gidişine pek üzülmemişsindir bir de zamanla insan alışıyor dediğin gibi ..
teşekkür ederim canım. evet zamanla insan alışıyo, bi de gelişleri yakın, kısmetse doğumda burdalar.
sorma seymenimin heyecanı fena sardı. hatta bu hafta sonu eşyaların bi kısmını yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlamayı düşünüyorum. ne olur ne olmaz :18:
canım benim bi arkadaşım sölemişti. ayva çekirdeklerini az bi ılık suda 1 gece bekletiyosun. mesela bi çay bardağının yarısını çekirdekle doldurup, üzerini su ile tamamlıcan. yapışkanlı merhemsi yoğun bi sıvı oluşuyo onu göğüs uçlarına sürersen çok iyi geliyomuş. bi de zeytinyağı. arkadaşım o şekilde kurtuldu yaralarından.
D yeşilcik sanırım sana didoş diyolar göğüslerinin yara olduğunu okudum canım ben hiç doğum yapmadım hamişte değilim daha ama benim ablam 3 yıl önce doğum yaptı bu konuda biraz bilgim var ablamın göğüs yarası çoktu bebişin pazeni kan oluyodu onun canı yandıkça biz üzülüyorduk ama Bi komşu bize mi krem tavsiye etti ağır yaralarda filan kullanılıyormuş biz ablamda faydasını gördük tek o krem işe yaradı sadece onu sürünce bebeği emzirmeden önce göğsünü yıkaman gerekiyor kesinlikle krem bitkisel değil bebişi emzirmeden hemen önce sabunla iyice yıkaman gerekiyor...kremin adı madeseccol gibi bişeydi ama bu isimle hangi eczacıya sorarsam verdiler :)kendin bilirsin kullanmak istersen öneri vermek istedim...
kızlar bide biz bebiş istiyoruz ama 13 aydır olmuyo dualarınıza benide katın lütfen çok istiyoruz eşimle
bizim aslında ikincei bebeişler geliyor öyle saymak lazım. evdeki koca bebeklerin de maşallahı var
sorma yaaaa hiç bir izin fırsatını kaçırmıyor.
bi de işin kötüsü fulim, ben 1 aydır bu adama işlerimi aktarıyom, öğretmeye çalışıyom, deveye hendek atlatıyom nerdeyse, bilgisayarda exceli falan sıfırdan öğreticem o dereceama emeklerim boşa çıktı. şimdi benim doğum izninden sonra görevim başka olcak ya, benim yerime başka bi kadın görevlendirmeye karar vermişler. o da oda arkadaşım gibi sıkıntılı. al başa bi de ona ,işlerimi öğretmeye aktarmaya çalışıcam inşallah ben doğum iznine çıktıktan sonra onu buraya verirlerde. tekrar öğretme aktarma işinden yırtarım.
selam kızlar nasılsınızz? biz oğluşumuzla iyiyiz ama benim güğüs uçları yara oldu ağlayarak emzirme durumuna geldimmm :2::2::2:
Fitoşun sesi çıkmışşşş nihayet çok merak ettik seni canım oruç alp paşanın da doğumu yakındır benimki gibi temebellik yapmazsa yakında kucağında olur annesi
serapcımm senin tosun paşaa bir günü kaldıı canım benim yaa inşallah ameliyatın güzel geçer sende çabuk toparlarsın..
fulicimm ve fatmişimm ikinizin de eli kulağındaa şu bayramdan sonra pıtır pıtır bebiş dolacak burasıı ay ne güzelll
tubişim anne babayı uğurlamışsın canım sen dediğin gibi şimdi seymen in heyecanından onların gidişine pek üzülmemişsindir bir de zamanla insan alışıyor dediğin gibi ..
aynur abla senin kız ne kadar süre uyanık kalıyor merak ettim. benim oğlan bazen bakıyosun 3 saat uyanık kalıyo bazen de 1 saat ancak uyanık kalıyor... bu arada ben de 2 numara beze geçtim ama biraz büyük gibi 1 numara da sıkıyor gibi 2 ile devam etmek en iyisi olur dimi?
benim mesaim bitti ben çıkıyorum kızlar kendinize bebişlerinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?