Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Selam canlarım... Sizi sürekli takipteyim okuyorum ama telefondan giriyorum ve bi sorun vardı nette bir türlü cevap yazamadım cok cok özür dilerim...

Bizi merak etmişsiniz,cok şükür biz iyiyiz,ORUÇ ALP hala göbüşümde,bugün 38+3 olduk,2gün önce kontrole gittik,nst de hiç sancım çıkmadı,dr. Sağlık durumumuzun iyi olduğunu söyledi şükür...catı muayenesinde normal doğum görünüyo,hayırlısıyla insallah öyle olur...rahim ağzı yumuşamaya başlamış,her an olabilir de daha bekleyebilirde dedi dr. Yani oğluşum ne zaman gelmek isterse o zaman...
iyice ağırlaştık tabi artık.. Ama annemin ve cevremdekilerin dediğine göre cok hantal bi karnım yokmuş,bunu bende farkettim,kendi işlerimi herşeyimi kendim yapabiliyorum...doğum öncesi bi enerji geldi sanırım:)
başka baskaaaaaaa....
Annemde cok iyi şükür...

Bizde böyle sizlere gelelim şimdi..

Aynur abla,didoş ve roseis doğum yapmış,colk cok mutlu oldum,Rabbim mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah....allah nazarlardan saklasın...

Serapcım senin paşanın masallahı var sen bence onu direk okula yazdır... Saka bi tarafa da Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,önce sana sonra bana ve tüm bu yolda bekleyenlere insallah... Bakalım benimki persembeyi beklicek mi yoksa sıramızı size mi vericez görücez.....

Hepicinizi cok özledim kızlar,olur da yazamazsam bilinki internet yine arızalandı....

şükürler olsun kız senden ses çıktı...neyse ki iyimişsin..aklımıza kırk bin türlü şey geldi...
ben okula yazdırmayacağım canım direk askere göndercem sıpamı...

şükürler olsun kız senden ses çıktı...neyse ki iyimişsin..aklımıza kırk bin türlü şey geldi...
ben okula yazdırmayacağım canım direk askere göndercem sıpamı...

cnm benim aklım hep sizdeydi benim de valla....
Bence de direk askere göndermen lazım,yoksa bu evde asker kaçağı var deyip basarlar valla....

günaydın kızlarrrr. nasılsınız.
ben bizimkileri yolcu ettim geldim direk işe geçince yas tutmaya pek vaktim olmadı ama akşam eve gidince bi boşluğa düşücem sanki. artık eskisi gibi deilim gurbete biraz daha alıştım galiba, eskiden otogarda eşim zor sakinleştirirdi beni. şimdi daha iyyim. biraz da bebişimin telaşına pek anlamadım galiba

Günaydın Millet
günaydın bacımmm. nasılsın.

fitoşşşşşş biz doğurduğunu düşündük ama göbüşün daha doluymuş. bakalım 4. bebiş kimden gelicek annen için de sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun.

heyecanlı....:18::18::18::18::18::18::18:sen bebikine odaklan kuzum..sen üzülürsen bebikinde üzülür..

günaydın annişkolarrrr ve baldan tatlı yiğenlerimmm nasılsınızzzz

biz bu sabah çok yorgun uyandık ki uyandık denilemez gece hiç uyuyamadık bi türlü rahat edemedik masa basında sürünüyorum şuan

gülücükümmm hoşgelmişinnnnnnn seni çok merak ettik paşan hala göbüşündeymiş iyiymişsiniz anneciğinde iyileşmiş çok şükür geçmişler olsunnn

rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin

ballı lokmam Allah kavuştursun göndermişsin annenle babanı takvimine baktımda 60 gün dio

iyi olmana sevindim kuzu...neyse bakalım sen mi önce pırtlatacan ben mi?
bence önce sen pırtlatcan canm. Benimki hiç gelecek gibi durmuyo,keyfi yerinde,yarın tekrar dr a gidicez bakalım ne olcak..

doğuramadım hala cnm ya... Benim paşa da didoşunki kadar bekletmez inşallah...

heyecanlı....:18::18::18::18::18::18::18:sen bebikine odaklan kuzum..sen üzülürsen bebikinde üzülür..

seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp yerim senin etipufunuuuuuuuuu

ben bilem heyecanlıyım tek tek hepiniz için kendi doğumumu düşünemiyorum

seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp yerim senin etipufunuuuuuuuuu

ben bilem heyecanlıyım tek tek hepiniz için kendi doğumumu düşünemiyorum

ye teyzesi ye kuzumu....ay bende öyleydim saatleri sayıyordum kızlar doğuma gidince...şimdi bende daha fena...nete verdim kendimi ki zaman geçsin..

kızlar bende artık mutemadiyen hergün adet sancısı gibi belden ağrı çekiyorum yalancı sancı dedikleri bumu ???

birde kasıklarıma bıcak batıyo sanki ara ara

kızlar bende artık mutemadiyen hergün adet sancısı gibi belden ağrı çekiyorum yalancı sancı dedikleri bumu ???

birde kasıklarıma bıcak batıyo sanki ara ara

evet adet sancısı gibi sancılar başlar sonra bıçak saplanması hissedersin..son zamanlarda bunun şiddeti daha da artıyo...
kasıklarında ki batma ise çatının genişlediğine işaretmiş..bebik aşağı baskı yapıyo..

normal diyolar zaten kime desem kuzumda ben gibi koca kafalı olcak herhalde Ittiri ittiri veriyo habireee diyorum oğlum ayıp annenin oralarıyla oynanmaz az rahat dur çıkıcak bi tarafın dısarı die konuşuyommm

sorma kuzum müge anlıyı izliyorum hiç yapmadığım birşey anla ne kaaaa canımın sıkıldığını...

vahh vahhhh durum vahim valla haklısın zaman bana suan geçmiyo eğer 8 kasım derse bize 1 ay var o geçmiyo bana sana 2 gün nasıl geçsin

ay dur daha üste de baskı yapacak şu an ben ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum ..gögsümün altın da hissediyorum...
kız 2 gün değil sen de uzatma ben bugünü saymıyorum bir yarın kaldı önümde...

bazen nefes alamıyorum bi dikiyo totosunu AVuÇ içime geliyo resmen totosu

Haklısın bacım kusura kalma ne die uzatıyosam günleri şapşikliğime ver sen benimmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…