Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende iş yaparken evde biri oldumu cok sinir oluyorum işimi yapamıyorum oturamıyprum böleee kalıyorum orta yerdeee:31:

hade spor yapalım :32::32::32::32:

yok cnm,. dedim yemek yapıcam.. mtfağa geçiom ben.. aradan biraz zaman sonar gelid o da yanıma.. oturud sandalyede, işte biseyler anlattı kendinden fln..
hele ben bsiler yapim, nasıl yapıyom die merak ediyo..bakıyo öle..
yaw dedim içimden.. ben olsam durmam, hadi senin işin varmıs.. ben gidiyomm derim kalkarım.. bu ne yaww ..düsüncesiz insanı sevesim gelmiyorr :47:
yapalım kusum , da ben nasıl yapcem, her yerim ağriirr :9::9:

öle komşuya bende gıcık oluyom:52::52:görüyon işim var bende sevmem mutfakta iş yaparken yemek yaparken yanımda kimse olmayak:6::6::6:dök içini canım:9::9::9:

yaw diyemiyom ki, gelde de .. ya isim var bska zaman gel nasıl denir.. :31:
döküyom cnm.. sen toplaa :9::9::9:

kızlar meraba aranıza yeni katıldım;1 buçuk yıllık evliyim hiç çocuğum yok ben 5 aydan beri bekliyorum inşallah ocak şubat mart nisan demeden hayırlısıyla allahın izniyle hamile kalırım. allah tüm isteyen herkeze nasip etsin yokluğunu hasretliğini çektirmesin amin.benide listenize alırsanız sevinirim :)

kendisi karı değil sanki o olsa istermi insan önce onu düşünür demi amaaa dayak lazım böylelerine merdane gösterseydin :1::1::1:

kızlar meraba aranıza yeni katıldım;1 buçuk yıllık evliyim hiç çocuğum yok ben 5 aydan beri bekliyorum inşallah ocak şubat mart nisan demeden hayırlısıyla allahın izniyle hamile kalırım. allah tüm isteyen herkeze nasip etsin yokluğunu hasretliğini çektirmesin amin.benide listenize alırsanız sevinirim :)
hoş geldin aramıza :21:

yok cnm,. dedim yemek yapıcam.. mtfağa geçiom ben.. aradan biraz zaman sonar gelid o da yanıma.. oturud sandalyede, işte biseyler anlattı kendinden fln..
hele ben bsiler yapim, nasıl yapıyom die merak ediyo..bakıyo öle..
yaw dedim içimden.. ben olsam durmam, hadi senin işin varmıs.. ben gidiyomm derim kalkarım.. bu ne yaww ..düsüncesiz insanı sevesim gelmiyorr :47:
yapalım kusum , da ben nasıl yapcem, her yerim ağriirr :9::9:

yaw diyemiyom ki, gelde de .. ya isim var bska zaman gel nasıl denir.. :31:
döküyom cnm.. sen toplaa :9::9::9:
haklısın canım denmiyo dök dök ben toplarım:9::9::54::54::54::54:

evvrimm.. hsgeldin.. Rabbim yinede hayırlı zamanda nasip etsin de..
şu dediğin dikkatimi çekti..niyeyse, hep böyle şeylere tepki verebiliyorum, sakın beni yalnış anlama..

"" inşallah ocak şubat mart nisan demeden ""

masaAllah ne güzel sıralamışsın ayları..
ama maalesef ben de, evliliğimin ilk yılında, ilk aylarda kalırım heralde diyordum ama öyle olmadığıını anladıım..
Rabbim yardımcın olsun, yine versin sağ-salim de, insaAllah kucağın bos kalmaz..

kendisi karı değil sanki o olsa istermi insan önce onu düşünür demi amaaa dayak lazım böylelerine merdane gösterseydin :1::1::1:

yaww..ben biliyom nasıl karı olduğunu da, ne kadar samimi de olsam, baktım ki işi var..durmam ne durucam..
bizim önceki yerimizde. binada kızlar hep yaşıt gibi biseydik..ama hepimiz anlayışlıydı..
ama iste her yerde denk gelmiyor insana , sinir oluyosun, ama diyemiyosun istee :31::31:
bida gelince seni çağıriim kusum, böylelerine ne lazım biliyon mu de :9:
ama merdane bile göstersem, o ne dicek kıvamda, valla anlamazz :52::52:

evvrimm.. hsgeldin.. Rabbim yinede hayırlı zamanda nasip etsin de..
şu dediğin dikkatimi çekti..niyeyse, hep böyle şeylere tepki verebiliyorum, sakın beni yalnış anlama..

"" inşallah ocak şubat mart nisan demeden ""

masaAllah ne güzel sıralamışsın ayları..
ama maalesef ben de, evliliğimin ilk yılında, ilk aylarda kalırım heralde diyordum ama öyle olmadığıını anladıım..
Rabbim yardımcın olsun, yine versin sağ-salim de, insaAllah kucağın bos kalmaz..

yok canım yanlış anlaşılcak bi durum yok niye yanlış anliyimki yazdıklarımda elbetteki bi hata olcak farkında olmadan. tabiki hayırlı zamanda versin kurban olduğum allah ama kötü bi niyetle söylemedim kesinlikle yanlış anlaşılmasın. allah hiç kimseye yokluğunu yaşatmasın duaların içinde çok saol:)

Son düzenleme:
yaww..ben biliyom nasıl karı olduğunu da, ne kadar samimi de olsam, baktım ki işi var..durmam ne durucam..
bizim önceki yerimizde. binada kızlar hep yaşıt gibi biseydik..ama hepimiz anlayışlıydı..
ama iste her yerde denk gelmiyor insana , sinir oluyosun, ama diyemiyosun istee :31::31:
bida gelince seni çağıriim kusum, böylelerine ne lazım biliyon mu de :9:
ama merdane bile göstersem, o ne dicek kıvamda, valla anlamazz :52::52:
valla o kadar dangalaksa sende dangalaklık yapacaksın tatlım diyeceksin iişim var başka zaman gel hem kahvede içeriz :26:

bu kadar olur kızlar yaaaa... ben de eşim de koç...
yoksa bu koç kadınları koç erkekleri ile mi evleniyor...
lanvincim aslında koçlar ve koçlar sadece yatakta anlaşabilirler :26:eh biz türkler olarakda yatakta anlaştıgımız sürece her yerde anlaşabilirz o yüzden böyle olabiliyor sanırsam :47:

ya bende bebek istiyorum karnımda onu hissetmek istiyorum.ama progestan değerim çok düşük doktor hap verdi başka ne yapabilirim bu sıkıntıyı çeken ve çare bulanlar öneride bulunabilir misiniz?gerçekten çok sevinir ve dua ederim

ya bende bebek istiyorum karnımda onu hissetmek istiyorum.ama progestan değerim çok düşük doktor hap verdi başka ne yapabilirim bu sıkıntıyı çeken ve çare bulanlar öneride bulunabilir misiniz?gerçekten çok sevinir ve dua ederim
rabbim kısa zamanda karnını doldursun canım kaç çıktı degerin ne ilacı verdi doktorunn

Back