Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzucuk beni gidiklarsn küfür etme ihtimalim çok yüksek :26::26::26::26:

AHAHAHAHAHAAHAHAHAHH VALLA SESLİ GÜLDÜM MİLLET BAKIYO SURATIMA DELİRDİ DİE

noldu tatlım neyin var gıı senin bat nezaman varmı bi haber:26::26:

inş canım tutar ALLAHIM nelere kadirinş hepimiz o güzel haberleri alırız

AMİNNN CANMM İNAŞALLAAAHHHH

bende yengecimaşırı duygusalım çok kırılganım

ANAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENDE YENGECİM YA GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

selam kızlar.. ben geldimm.. yorgun olaraktan..aksam yemeğini de yiyince, smdi oturdum mtfaktan çıkdım..
oturunca anladımm.. bi uyku bastı ..yumamak için zor tutyom kendimi..

YAWRUM SEN O SATTEN BERİ TEMİZLİK Mİ YAPIYOSUNNNN KIYAMAM DİNLEN YAWRUCUMMM YORMA KENDİNİ BU KADAR

anticğim ne oldu kuzucum sanaaa ,

bu arada umut bizi aşağıdan gizli gizli izliyo dikkat edin spor yapıyo gibi görünün :124::124::124::124::124:

EVET EVET BİR Kİİ ÜÇÇÇ BİR Kİİİ ÜÇÇÇÇÇÇ :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Allahım hep güldürsün yüzünü canım

Ben kaçıyorum kızlar bu saate kadar tuttu zaten patron kocam aşağıda köpürüyo sinirdennn toplanıyımda kaçıyımmmmmm öpüyorum siziiiii

anticğim ne oldu kuzucum sanaaa ,

bu arada umut bizi aşağıdan gizli gizli izliyo dikkat edin spor yapıyo gibi görünün :124::124::124::124::124:

hahahah suan umut yorgunluktan kendine bakamıo
ama siz sporunuzu ihmal etmeyin tabi, benm her halim size yeter
waşşş ne asıp kestim ha

ya yapmıyorum da, iste mtfak bilirsiniz , bi girdiniz mi, dağılıyo, topluyosun fln, en son aksam yemeği iste esim geldi. o yedi derken mtfak topla, makine çalıstır, bu zaman oldu..oturuncada yorgunulğumu hissettim ..
bide gündüz islerimi bitirince yemek isine gireyim dedim, bi arkds geldi..o da basımda iki dırdır, bi vız vız.. mtfakat is yaparken kendim olmayı tercih ediyorum..oda sıkıldım fln deyince, kapıda isin varsa gelmiyeyim dedi.. e şimdi gelme mi diyeyim..yoo gel olsun isim var ama olsun dedim.. ve girdii..çok gönülden çağırmamıstımm.. ahada burda söyledimm, ona diyemediğimii

haydii kızlar sporaa :124::124::124:
buda haydi kızlar okula ...der gibi olduu

Son düzenleme:
bende iş yaparken evde biri oldumu cok sinir oluyorum işimi yapamıyorum oturamıyprum böleee kalıyorum orta yerdeee

hade spor yapalım

öle komşuya bende gıcık oluyomgörüyon işim var bende sevmem mutfakta iş yaparken yemek yaparken yanımda kimse olmayakdök içini canım

çok havalısın bebegimm benim kalmaya halim yok valla iyice miskin oldum bugun

e biraz öyle olmus, valla bu yorgun halimle bile bu kadar havaysa.. gerisi uuuuu
öle oluyo yaw, pc basına oturmak adamı miskin ediyo, hele birde sayfalar hemen açılmazsa, adamı deli ediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…