Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Selam hatunlar ben geldimm beni merak etmişsinizzz

Sabah dr a gittim nst muayene her zamanki gibiydi. nst de hiç sancım çıkmadııı Bu çocuğun doğmaya niyeti yok ben onu anladımm çok moralim bozuk akşamdan berii dün doğar diye çok heveslenmiştim ama sancı mancı hiç bir şey kalmadı bendee..... Lekelenmeyi söyledim dr a o da 1-2 güne kadar doğabilir dedi.. haftasonu doğmazsa pazartesi tekrar kontrol ve büyük ihtimal yatış yapılacak.. Tahlil vs yapıyolarmış sonra suni sancıı.... doğmazsa yine ve bi sıkıntı olursa da sezeryana alıyorlarmış...
Artık oğluma küstüm ben yaa inanın hiç heves meves kalmadı çok bekletti bizii hastaneye git gel sıkıldımm .. Eşimde beklemekten sıkıldı doğum iznini başlatacakmış yarın sabah geliyor yanımıza..

Eşim buradayken foruma girmem imkansız gibi birşey.. Doğuma gidersem ben ancak fatmaya haber verebilirim kızlar diğer türlü merak etmeyin beni doğurmamışım demektir

maksimum 4 gün sonra koynunda ne küsüyon paşaya anası vardır onunda bir hesabı, sonra öyle bir zamanda doğru ki iyi ki beklemişim diycen

bu arada benim kızım hem 2 büklüm oturan anası yüzünden zorlanmış hemde acıkmış galiba yemeğimizi yedik ayağımızda uzatınca gıkı çıkmadı kuzumun annesi yer onu yaw

yaa 9 ay sıpacık olsun diye uğraştık şimdi bi 9 ay doğsun diye bekledik hala bekletiyo yaa artık son günler insan dayanamıyo doğuran doğurana ama bende tık yokk.. Bi de sürekli herkes daha doğurmuyon mu diyo sanki benim elimdeymiş gibi sinirlerim bozuldu iyice annemlere de birşey belli etmek istemiyorum ama acayip sıkıldım. kilolar aldı başını gittii... artık aynı şeyleri giymekten sıkıldım vs vss....

Sürekli oturursan rahatsız olur kızçen tabi arada kalk dolaş da yeri rahatlasınn

canım bak olsun diye 9 ay bekledim diyosun kuzu atanmanı bekliyomuş , şimdide vardır bekleyişinde bir hayır senle bir haftada olsa fazla zaman geçirmek istiyo demekki diye düşündüm şahsen kiloları kıyafeti boşver hepimiz aynı durumdayız , zaten 41 hafta çok bir süre değil canım olabiliyo öyle bekleme benim arkadaşımda öyle doğum yaptı demiştim ya onda olmaz sa suni sancı vereceklerdi bir gün önce ki randevusunda açılma sancı bişey yoktu bir gecede oldu herşey sabah normal doğurmuştu sunisiz falan ,

bize gelince iş yeri canımıda sıkmaya başladı zaten işten kafamızıda kaldıramıyoz ki kalkıp dolaşsam wc nöbetleri sağolsun

sende doğru diyosun da canım işte bi noktada insanın sabrı kalmıyor duygusallığa bağlıyor böylee benim gbi.. inşallah bende bugün yarın doğururm :)

Az kaldı seninde izne çıkmana canım sık dişini b iraz her ne kadar zor olsada ...........

inş. sağlıkla al kucağına al paşanı saymıyorum saydıkça geçmiyo gibi günü doldurmanın derdine düştüm birde odada tek sayılırım vakit daha zor geçiyo öğleden önce biri var ama sarmıyo , diğer arkadaş izinden dönsün daha güzel geçecek inş. zaten gelecek hafta 2 gün izin alcam perşembe cuma daha kimsenin haberi yok ama , sonraki haftada tam çalışırım son 8 gün kaldı tatilleri saymazsam

canım çalışabilir raporu alınca yıllık izin alınca bişi oluyor ikisi birden işliyor gibi bi arkadaşım onun sıkıntısını çekmişti bi araştır istersen tam hatırlamıyorum

canım çalışabilir raporu alınca yıllık izin alınca bişi oluyor ikisi birden işliyor gibi bi arkadaşım onun sıkıntısını çekmişti bi araştır istersen tam hatırlamıyorum

bizimkiler sıkıntı etmiyo o benim yasal hakkım bu yıl kullanabileceğim ayrıca çok saçma o düşüncede .....

canım sıkma canını ama eltimde senin gibi diyodu son gününe kadar bekledi ya herkes doğurunca sinirleri bozulmuştu inş tez zamanda sağlıkla kavuşursun oğlunaa
senden haber beklicem canım

ben bu arada ofiste magnetlere 20 tane ek yaptım anca bitti 30 tanesi hazırdı ama gözüm kesmedi bi 20 tane daha ilave yaptımmmm

bizimkiler sıkıntı etmiyo o benim yasal hakkım bu yıl kullanabileceğim ayrıca çok saçma o düşüncede .....

düşünce değil ki yavrum kanuni bişeyi vardır ki bizim kurum uyguluyordur kafasına göre iş yapmaz

KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 2)

..Bu hükmün uygulanma şekli;
a) Doğumdan önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir.

Son düzenleme:

kurumunuz kafasına göre uyguluyo anlamında demedim zaten , kanunen saçma geliyo bana , aynı şeyi rapor içinde söylüyolar çalışabilir raporundan sonra rapor alırsan izinden düşüyomuş ki kimi yer kadın doğum dışında alırsa kabul bile ediyomuş , o mantıksız gelmiyoçalışır anında çalışamaz raoru almış oluyosun sonuçta ama izin hakkı mantıksız geliyo bana bizimkiler o kadar detaya girmiyo bildiğim iznimi aldım valla kurban dönüşüde çalışamazı getircem ...

hoşgeldin bebikommmm sen daha ayrılmadın mı izne okulda ne işin var azcık kaldı doğuma hayırlısıyla bi avazda kurtarsın rabbim

ayrılmadım kuzu ama bugün son günümdü okulda..ve bitti gitti..ama iki gündür ayak bileklerim acayip şiş..ayakta kalıyorum sürekli davul gibi olmuş dümdüz olmuş bileklerim...

ben bu arada ofiste magnetlere 20 tane ek yaptım anca bitti 30 tanesi hazırdı ama gözüm kesmedi bi 20 tane daha ilave yaptımmmm

o enerjiden banada lazım fulim , battaniyemin kenarı duruyo altına kumaş almadım minder için kumaşı hazırladım daha dikemedim bende hiç enerji yok bebişim için bile olsa elim kolum kalkmıyo ya

ayrılmadım kuzu ama bugün son günümdü okulda..ve bitti gitti..ama iki gündür ayak bileklerim acayip şiş..ayakta kalıyorum sürekli davul gibi olmuş dümdüz olmuş bileklerim...

benimde şişiyo ayacıklarım bileklerim desen can simidi gibi yuvarlak şiş şiş madem bitti okulun otur evinde totonun üstüne oğluşunu bekle etipufummmmmmmm

o enerjiden banada lazım fulim , battaniyemin kenarı duruyo altına kumaş almadım minder için kumaşı hazırladım daha dikemedim bende hiç enerji yok bebişim için bile olsa elim kolum kalkmıyo ya

kız kendime değil su içmeye takatim wc ye gitmeye takatim yokta şu oğlana herbişeyi yapacak enerji buluyom hayırlısıyla bu haftasonu magnetlerin arkasının süsünü ve mıknatısını takıp bitiricem ıvır zıvır işim kalmıycak birde belki bu akşam başlarım cicilerini yıkamaya bitsinde bende mıymıymıylanıyım oturduğum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…