Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

taze anne nasılsınnn...
Aynur abla gelemedi daha, inşallah kızçesiyle birlikte iyidir.
didoş doğurmadı.
biz aynoyız kaşına şişe devam ediyoz işte

iremm rümüşe dedim ben benden önce doğurma sıranı bekle diye ama onun kız da erkenci çıktı benim oğlan daha neyi bekliyosaa bilmyiorumm..

Sağol tubişim yaa ben artık hamileliği filan unuttum yaa inşallah dediğin gibi kolay olur...

fatmişimmm seninde günün yaklaştı artık ama bak hepimiz oğlan anasıyız benimki çok bekletiyo sizinkiler de bekletir mi bilmiyorum.. Dediğin gibi suyumuz gelse de hemen acele etmeye gerek yok bi duş alırız hazırlanır gideriz

Fulim sonuçlarının iyi çıkması sevindiricii canım ama kaşıntılaırn için dediğin gibi stressel olabilir. bir de acı baharatlı yiyorsan onlar da yapabilir bi dikkat et istersen..

Selam topiğin ilk annesii ben daha doğuramadım bekliyorum benden önce herkes doğuracak bu gidişle Senin bebiş sev sev doyulmaz yaa pek tatlıydı maşallahhh

Kızlar benim oğlan geç döllendiydi ya tabi her ne kadar aradı farkı kapatsa da bu eskilerin 9 ay 10 günlük muhabbeti varya o hesaba göre benimki haftasonu ancak doğacak çok hafif sancılarım oluyo ama genelde rahatım bugünde doğmaz bu çocuk yarın da doğmaz

didoş canım o geleceği zamanı biliyordur , içerden sıkılınca koynunda bil kızlar erken doğar derler işte rümüş geçti seni sezeryan oldu öğleden önce gördük kızçemizi

bugün itbariyle tam 40 günüm var kuzum bakalım benim oğlan bekletecek mi beni yoksa erken mi gelecek meraklardayım ama içimde bir his var erken gelecek yavrukuşumm

benimde geç döllenmem var muhtemelen bakalım

didoş canım o geleceği zamanı biliyordur , içerden sıkılınca koynunda bil kızlar erken doğar derler işte rümüş geçti seni sezeryan oldu öğleden önce gördük kızçemizi

Rümüşe maşallah yaa aldı kızını kollarına valla çok özendim yaa gelsin artık benimki de seveyim ..

bugün itbariyle tam 40 günüm var kuzum bakalım benim oğlan bekletecek mi beni yoksa erken mi gelecek meraklardayım ama içimde bir his var erken gelecek yavrukuşumm

benimde geç döllenmem var muhtemelen bakalım

Hayırlısı bakalım tatlım göreceğiz kiminki erken kiminki geç geliyor. Bende hep ayın 10 unda doğar die düşünyodum ama hislerim doğru çıkmadı

Aynur abla ne yaptı acaba ya çok merak ediyorum

aynur abla facebooktanda dönmedi bana bilmiyorum ne oldu merak ettim bende

rümüş kim kızlar

taze anne nasılsınnn...
Aynur abla gelemedi daha, inşallah kızçesiyle birlikte iyidir.
didoş doğurmadı.
biz aynoyız kaşına şişe devam ediyoz işte

canım biz iyiyiz çok şükür bebiş iyi olunca bizde iyi olduk,sürekli gelemiyorum artık merak ettim sizi bi bakim dedim ne var ne yok :))kaşına şişe devam hee güldüm valla alemsin hee az kaldı sıkın dişinizi kucağınıza alınca onların hepsi unutuluyo merak etme sen :))

saol teyzesi toparladık çok şükür senin yavrunun yeri iyi maşallah gelmeye niyeti yok,ama çok az kaldı artık heran tetikte ol sen yinede gecenin bi yarısı süpriz yapabilir sana sağlıkla gelsinde merak etme nasıl olsa gelecek orda kalcak hali yok :))

aynur abla facebooktanda dönmedi bana bilmiyorum ne oldu merak ettim bende

rümüş kim kızlar

Hamile kalmadan önce takıldığımız bi topikten arkadaş bugün doğum yapmış

Herkes senin bebek içerde kaldı manda yoğurdu mu yedin diyolar :)) Artık herkes derdine düştü daha doğurmadın mı diyorlar bende ister istemez takmaya başladım gelsin artık.. Bugün biberonunu da kaynattım kullanmaya gerek duymayabilirim ama her ihtimale karşı kaynattım temizce koydum çantama..

gözü aydın darısı başımızaaa

bende biberon başı almadım daha kova almadım maşrapa almadım alsaydım bi onları içim rahat edicek

Canlarım ben geldim. Eve girip bebeği uyutur uyutmaz size yazıyorum. Ben daha iyileşemedim. Bu mesajı inanın çok zor yazıyorum. Ama çok şükür herşey yolunda gitti Zeynep Narin 3300 gr 49 cm olarak sapasağlıklı doğdu :))) Benim şekerimden eser yok. Onda da çıkmadı. Sütümü< ikinci gün çok ama çok az geldi. Mama takviyesine devam. Hafif sarılık aldı kuzum. Yenidoğan sarılığı, endişe edilecek bir şey yok dedi doktor. Sürekli emzirme ve alt değiştirme derdindeyiz anlayacağınız. Geçmişe kısaca göz attım, didoş daha doğurmamış, inşallah hayırlısıyla darısı önce onun sonra diğerlerinin başına olsun. Spinal anastezi oldum. Daha sonra doğum hikayemi anlatacağım ama kısaca spinal yaptırdığıma çok pişman oldum. Çünkü panikledim. İlk on dakika öleceğimi zannettim. Oysa hiç acım ağrım yoktu. Korkudan tansiyonum düştü. Nefes alamadım :))) Çaylak ben :))) Allahtan tansiyon düşüklüğü başta herkeste olurmuş, düzelecek dediler ve beş dakika sürdü sadece o panik anı. Hele bir beş dakika sonra kuzumu gösterdiklerinde artık süpsüperdim:))) toplam 35 dakika sürdü doğum. Sizlere hastane tecrübelerimi de anlatacağım. Bir kaç gün kendime geleyim. Buraya foto ekleyemiyorum. Facedeki gruba atarım akşama inşallah. Oradan fatmikim kopyalaıp buraya yapıştırırsan sevinirim canım. Bu arada bebişin göbek adı Tuğba oldu birden bire. Hemşirenin biri Tuğba olsun deyince kıramadım :) Babası kimliğini çıkartmaya gitti...Çok güzel duygular Allah hepinize sağsalim yavrucuğunuzu kucaklamayı nasip etsin.

He bu arada ben lohusa depresonunun dibine vurmuş durumdayım. Ben etkilenmem diyerek büyük konuşmuşum. Biri köpeğe hoşt dese ben alınıp ağlıyorum, öfkeleniyorum. Hastanede ağlama krizlerine girdim, çıkmak istedim ilk gün. Ruhum daraldı. Kendimden başka herkesi keyfinde ve mutlu görünce sinirlendim :))) Zavallı kocama yapmadığımı bırakmadım...Adama bebeği vermedim düşünebiliyor musunuz? Ben zorla doğurdum dedim :)))

Neyse görüşürüz inşallah kızlar. Çirkinim uyuyorken azıcık yatayım, hala ağrım çok...Allah herkese normal doğum nasip etsin. Yok olmuyorsa sezeryanın da en kolayını nasip etsin. Öpüyorum hepinizi...

gelmiş geçmiş olsun ablacım, allah uzun ömürler versin Zeynep Narin'imize. sen toparlar yine kaynatırız bol bol
bu arada kızçenin göbek adıyla adaş oldum ben de , yesin tuğba teyzesi onu emiiiiii

gözün aydın abla sevsinler senin çirkinini rabbim nazrlardan saklasın onu

Aynur ablaa hoşgeldinnn .. KEndine de bebişe de iyi bak fotosunu merakla bekliyoruz . Sen de kendini toparlayınca bol bol kaynatmak için aramıza bekliyoruzz

allah zeynep narinimize analı babalı sağlıklı bi ömür versin ablacımm.. sen de kısa zamanda toparlanırsın inşaallahh

Kızlar günaydınnnn...
Gece hafif sabah da baya belirgin olmak üzere kahverengi leke geldi sanırım nişan oluyor bu:44: Heyecan bastı benii eğer devam ederse ya da sancım vs artarsa dr yolu görünüyor banaa.... Geleemezsem merak etmeyin ama evde olursam gelişmelerden haberdar etmeye çalışacğaım sizleriii

A canım, hayırlısıyla gelecek inşallah bugün bebeğin. Hiç bekleme doktora git tatlım haftan baya ileri senin. Allah yardımcın olsun, ay ağlayasım geldi yine :))) Hadi hayırlısı senin için...

günaydın kızlar

hadi hayırlısıyla al gel paşanı inşallah

günaydınnn hatunlar nasılsınızzz..

didoşummmm. hadi hayırlısı bebeğim. az kaldı paşa alttan yolu açıyo artık allahım kolaycacık doğumlar nasip etsin, dualarım seninle

Hadi hayirlisi didemcim Allah yardimcin olsun sag salim.kavus yavruna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…