- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.281
kızlar ağlayıp durmayın bugun zaten cok duygusalım .. 1,5 sene önce babamı atamı kaybettim bugun onun doğum günü ve ben kutlayamıyorum dogum gününü her şeye ağlıyorum zaten sizde böyle yapmayın kuzucuklarım...
:26:canım sana yanlış okumadıysam
başınsağolsun canım mekanı cennet olsun..valla bu ay bende öleyim herşeye ağlıyorumm gece uykusu yok:26::26:
nedemek canım hepimiz burda birbirimizi görmesekte sevnçli haline bizde seviniyoruz üzüntülü haline bizde üzülüyoruzahhh kuzucuuummmmm bugun topiğimizde nazar var ben anladımmm hepimiz duygusalızzzz kıızzzzzzzzzzzzzzz toplucenek hamile olmayalımmmmmmmm
teşekkürederim bitanem doğru okumussundur arkadaşlarla bugun çok dolduk herhalde salıverdik kendimizi 8. Ayda yaşadım ben o okuduklarını rabbim kimseye yaşatmasın tekrar teşekkürederim duyarlılığın için
yok canım ya benim genel halim zırlak zatenahhh kuzucuuummmmm bugun topiğimizde nazar var ben anladımmm hepimiz duygusalızzzz kıızzzzzzzzzzzzzzz toplucenek hamile olmayalımmmmmmmm
teşekkürederim bitanem doğru okumussundur arkadaşlarla bugun çok dolduk herhalde salıverdik kendimizi 8. Ayda yaşadım ben o okuduklarını rabbim kimseye yaşatmasın tekrar teşekkürederim duyarlılığın için
kızlar ağlayıp durmayın bugun zaten cok duygusalım .. 1,5 sene önce babamı atamı kaybettim bugun onun doğum günü ve ben kutlayamıyorum dogum gününü her şeye ağlıyorum zaten sizde böyle yapmayın kuzucuklarım...
benim bat 28 aralık canım valla şüpe ediyorum gece uykularım yok 10 gündürcanım bat ne zaman senin hamişmisin yoksa
ayyy sağol canım benim ama sarılınca biri bana daha bir ağlıyorumm kocacıgım sarılmaya korkuyo adam ağlıcam diyeebebeğim bu arada basın sağolsun allah sabır versin gel bi sarılayım sana
benim bat 28 aralık canım valla şüpe ediyorum gece uykularım yok 10 gündürama nebilim fazla çalışma olmadı benim kociş pek yogun çalışıo
burcun ne gııyok canım ya benim genel halim zırlak zatenreklamlara bile ağlıyorum
sol kasığım patlamak üzere
koç burcuyum tatalım sen onu bırak ben hababm sınıfını izlerken ağladımburcun ne gııbende sölimde gülün ben bilmem eşim biliri izlerken kadın acıbiber yedi gözünden yaş geldi oturdum ona ağladım
ayyy sağol canım benim ama sarılınca biri bana daha bir ağlıyorumm kocacıgım sarılmaya korkuyo adam ağlıcam diyee
burcun ne gııBende sölimde gülün ben bilmem eşim biliri izlerken kadın acıbiber yedi gözünden yaş geldi oturdum ona ağladım
koç burcuyum tatalım sen onu bırak ben hababm sınıfını izlerken ağladım :d geçen günde eşim kurtlar vadisi izliyodu ona bile ağladım
noldu tatlım neyin var gıı senin bat nezaman varmı bi haber:26::26:sol kasığım patlamak üzere
inş canım tutar ALLAHIM nelere kadirolsun bitanemmm tutacak bebiş tutar hertürlü bugun yarın alırız inşallah güzel haberini
allah iyiliğinizi versin emi sizinnn
Güldürdünüz beniii bende kendimi ağlak sanıyodum
Gelin bakim ikinizde yamacıma gıdıklıycammmmmmm siziiii
kuzucuk beni gidiklarsn küfür etme ihtimalim çok yüksek :26::26::26::26:allah iyiliğinizi versin emi sizinnn
Güldürdünüz beniii bende kendimi ağlak sanıyodum
Gelin bakim ikinizde yamacıma gıdıklıycammmmmmm siziiii
bende yengecimkoç burcuyum tatalım sen onu bırak ben hababm sınıfını izlerken ağladımgeçen günde eşim kurtlar vadisi izliyodu ona bile ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?