- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.261
ağlama kuzucumm dua et minik bie meleğin var cennetin kapısında seni sabırla karşılayacak...bitanemmm bana kalp atışı duymak nasip oldu ama eve geldim elime düştü bebeğim rabbim bu kadarını nasip etmiş diye diye teselli oldum ağlama nöbetlerimi böyle atlattım hee unuttummu asla tek denilen kucağına sağlıklı bi bebek almadan geçmeyeceği bu acının
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizler minnacık bir kalp atısını kaybedince kahroluyoruz neler var kanlı canlı evlatlarımız şehit oluyor kim vurduya gidiyor rabbimmm kimseye bu acıyı yaşatmasınnn
Ay akşam akşam benide ağlattınız sonunda
ağlama kuzucumm dua et minik bie meleğin var cennetin kapısında seni sabırla karşılayacak...
Amin canım inşallah bu topik hepimize hayrlı gelecek butün kalbimle inanıyorum buna..kurban olurum ben o meleğe de onu veren rabbimede hayırlısıyla versin çok bekletmeden sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin nerde varsa
Amin canım inşallah bu topik hepimize hayrlı gelecek butün kalbimle inanıyorum buna..
niye kine çıkamıyon kocam geldi birakın ülennn beni deBENDE İNANIYORUM BİTANEMMM HEPBERABER ÜZÜLÜYORUZ HEPBİRLİKTE SEVİNİCEZ İNŞALLAHHHH
niye kine çıkamıyon kocam geldi birakın ülennn beni de
bitanemmm bana kalp atışı duymak nasip oldu ama eve geldim elime düştü bebeğim rabbim bu kadarını nasip etmiş diye diye teselli oldum ağlama nöbetlerimi böyle atlattım hee unuttummu asla tek denilen kucağına sağlıklı bi bebek almadan geçmeyeceği bu acının
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizler minnacık bir kalp atısını kaybedince kahroluyoruz neler var kanlı canlı evlatlarımız şehit oluyor kim vurduya gidiyor rabbimmm kimseye bu acıyı yaşatmasınnn
Ay akşam akşam benide ağlattınız sonunda
amaaa amaaaa amaaaaaa yapma kuzum yaaaa
slm kızlar:26:çok üzüldüm arkadaşımıza..rabbim tekrarını nasip etsin inş
hayırlısı olsun tatlim inşallah güzel haberleri alıcazziyi akşamlar kızlar bende buğün progesteron tahlili verdim bakalım yumurtlayabiliyormuymuşum ,anti ve flrey başka 3 ocakta batı olan arkadaşlar hiç belirti yokmu ya sizlerde küçücükte olsa ,bende yok
iyi akşamlar kızlar bende buğün progesteron tahlili verdim bakalım yumurtlayabiliyormuymuşum ,anti ve flrey başka 3 ocakta batı olan arkadaşlar hiç belirti yokmu ya sizlerde küçücükte olsa ,bende yok
:26:canım sana yanlış okumadıysamkuzum hangimize üzüldün :26::26::26: Ben hepimiz yerine teşekküredeyim
Hepimizin evlat sevgisi kabardı bugun iyice şimdi daha iyiyiz değil mi kızlar ???
başınsağolsun canım mekanı cennet olsun..valla bu ay bende öleyim herşeye ağlıyorumm gece uykusu yok:26::26:kızlar ağlayıp durmayın bugun zaten cok duygusalım .. 1,5 sene önce babamı Atamı kaybettim bugun onun doğum günü ve ben kutlayamıyorum dogum gününü her şeye ağlıyorum zaten sizde böyle yapmayın kuzucuklarım...
sağol bitanem sizler sağolun..başınsağolsun canım mekanı cennet olsun..valla bu ay bende öleyim herşeye ağlıyorumm gece uykusu yok:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?