Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ağlama kuzucumm dua et minik bie meleğin var cennetin kapısında seni sabırla karşılayacak...

AY BİDE HALA İŞYERİNDEYİM ASABIM BOZULDU İYİCE YORUCU Bİ GUNDU EŞİM AŞAĞIDA BENİ BEKLİYO AMA BEN ÇIKAMIYORUM

amaaa amaaaa amaaaaaa yapma kuzum yaaaa

iyi akşamlar kızlar bende buğün progesteron tahlili verdim bakalım yumurtlayabiliyormuymuşum ,anti ve flrey başka 3 ocakta batı olan arkadaşlar hiç belirti yokmu ya sizlerde küçücükte olsa ,bende yok

iyi akşamlar kızlar bende buğün progesteron tahlili verdim bakalım yumurtlayabiliyormuymuşum ,anti ve flrey başka 3 ocakta batı olan arkadaşlar hiç belirti yokmu ya sizlerde küçücükte olsa ,bende yok
hayırlısı olsun tatlim inşallah güzel haberleri alıcazz

hayırlı sonuçlar al arkadasımmm

belirti derken valla pskljk yaşıyorum herhalde batmam var basım döner miğdem bulanırrrr

Ama dedim ya bu aydan umutsuzum ben ovi.testi kullanıyorum halen gülmedi kendileri bana var bende bi anormallik bu ay bakalım hayırlısııı

kızlar ağlayıp durmayın bugun zaten cok duygusalım .. 1,5 sene önce babamı Atamı kaybettim bugun onun doğum günü ve ben kutlayamıyorum dogum gününü her şeye ağlıyorum zaten sizde böyle yapmayın kuzucuklarım...

başınsağolsun canım mekanı cennet olsun..valla bu ay bende öleyim herşeye ağlıyorumm gece uykusu yok:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…