Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyyyyyy aminnn bitanemmmm çok bekletmeden gelsinler inşallah sağlıkla gelsinler birde bi daha aynı acıyı yasatmasın rabbiimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım zor bi süreçteng eçiyoruz işte kendimizi rahatlatabilsek belki başaracağız ama imkansız düşünmemek elde değil... Bide 50 tl kan testimi olurmuş yahuuu ben 10 tl ye yaptırıyorummm :ssz::ssz::ssz: Birde ne kadar zamandır deniyosunuz cnm

7 aydır deniyoruz bu ay bir kanama yaşadım canım ona herkes üstüne gördün diyo 3 gün sürdü böyle çamur gibi kan değildi zaten adete benzemiyordu ama ben gidip test bile yapmıyorum gittim küçük idrar testi aldım yine negatif valla yoruldum yaa milelt ceket atsa hamile kalıyor bide bana bak uğraş yok yataktan kalkma yok nar suyu iç yok şöyle yok böyle çok üzülüyorum inan ki 28 yaşındayım arkadaslarımın hepsinin var özeniyorum

7 aydır deniyoruz bu ay bir kanama yaşadım canım ona herkes üstüne gördün diyo 3 gün sürdü böyle çamur gibi kan değildi zaten adete benzemiyordu ama ben gidip test bile yapmıyorum gittim küçük idrar testi aldım yine negatif valla yoruldum yaa milelt ceket atsa hamile kalıyor bide bana bak uğraş yok yataktan kalkma yok nar suyu iç yok şöyle yok böyle çok üzülüyorum inan ki 28 yaşındayım arkadaslarımın hepsinin var özeniyorum
10 lira mı ben 50 veriyorum yaa sen nerde oturuyorsun ki bende orada yaptırayım

uyurum bence bu arlaar kafamı koydugum yerde uyuyp kalıyorum eşim dalga geçiyo hatta :26:

kııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebeiş olmasınnnnnnn uyyyyy :16::16::16::16::16::16::16:

canım bebek zamanını bekler der büyükler (yani bana öyle diyolar) hayırlısıyla gelicekler inşallah üzme bu kadar kendini benimde yasım 28 bende üzülüyorum ama rabbimden sual olmaz düşükten sonra uzun bi süre ben hamile görünce içim acırdı çiğerim yanardı hala içim buruk ama rabbimden hayırlısını sağlıklısını diliyorum bizim bebişlerimizde hayırlısıyla gelicek yüreğini ferah tutmaya çalış canım benimmm

:43: bizde nmerden baksan 1 buçuksenedir deniyoruz benimle evlenenlerin benden sonra evlenenlerin hatta 3 ay önce evlenini bile gebeliği çocuğu var ama benim yok maalesef dernilen herşeyi yapıyorz ama olmuyo bi türlü kafanızı rahat tutun diolar ama kolay bişeyde değilki bu ya senin demen gibi millet ceket atsa tutar...bizde sansmı yok dertmi çok anlamadım ben :43:

yok tatlım 1 ocak bat sanmıyprum hamile oldugumu progesteron düşük çıkmıştı salak doktorda bişe demedi zaten pko da var :D Allaha emanet bakalım bekliyoruzzz

bata az kalmış oyy bakalım inş hamilesindir ya allah yardımcın olsun

gögüslerimde batma var acaba benim yumurtlama bugün mü ki ama dün çalışmıştık bugün çok mu sık olur

kııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebeiş olmasınnnnnnn uyyyyy :16::16::16::16::16::16::16:

canım bebek zamanını bekler der büyükler (yani bana öyle diyolar) hayırlısıyla gelicekler inşallah üzme bu kadar kendini benimde yasım 28 bende üzülüyorum ama rabbimden sual olmaz düşükten sonra uzun bi süre ben hamile görünce içim acırdı çiğerim yanardı hala içim buruk ama rabbimden hayırlısını sağlıklısını diliyorum bizim bebişlerimizde hayırlısıyla gelicek yüreğini ferah tutmaya çalış canım benimmm

Ne kadar güzel konuşuyorsun ben senin gibi olsam keşke psikolojim berbat arkadasım yaa üzülme üzülme diyorum kendime ama korkuyorum ya hiç olmazsa diye

selam hanımlar bikaç gündür bakamadım foruma var mı aranızda yeni hamişler?ben de gün sayıyorum erken erken başladım çalışmalara. ilk deneme olucak bu ay son adetim 15 aralıktı düşünün bugün 9. gün ama bazıları da erken yumurtluyomuş nolur nolmaz diye erken start verdik hadi hayırlısı :)) isteyen herkes için birer birer gelsin hamilelik müjdeleri.. :)

:43: bizde nmerden baksan 1 buçuksenedir deniyoruz benimle evlenenlerin benden sonra evlenenlerin hatta 3 ay önce evlenini bile gebeliği çocuğu var ama benim yok maalesef dernilen herşeyi yapıyorz ama olmuyo bi türlü kafanızı rahat tutun diolar ama kolay bişeyde değilki bu ya senin demen gibi millet ceket atsa tutar...bizde sansmı yok dertmi çok anlamadım ben :43:

elçin yaa kıyamam ağlama yaa üzülme kız olur belki bizim de off yaa offf valla çok ümitleniyordum eskiden şimdi gidip kan bile vermiyorum yazık bana yaaa

Ne kadar güzel konuşuyorsun ben senin gibi olsam keşke psikolojim berbat arkadasım yaa üzülme üzülme diyorum kendime ama korkuyorum ya hiç olmazsa diye

KUZUM BENİMMM ELDEN BİŞEY GELMEZ Kİ HEPİMİZ KENDİMİ PARALIYORUZ FARKINDA OLMADAN DR GİTTİMİZ Mİ HİÇ MESELA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA KİST OLUŞTU 2 AY O YUZDEN KORUNDUK 1 AYDA BİZDEN OLSUN DEDİK 3 AY KORUNDUK TOPLAMDA ŞÜKÜR ŞİMDİ SAĞLIĞIMIZ YERİNDE BİRDE RABBİM OL DERSE GELİR MUCİZELERİMİZ İNŞALLAHHH

bata az kalmış oyy bakalım inş hamilesindir ya allah yardımcın olsun

gögüslerimde batma var acaba benim yumurtlama bugün mü ki ama dün çalışmıştık bugün çok mu sık olur

SEN KAÇIRMA BUGUNLER SIK FLN DEME BUGUN YARIN ÇALIŞ BENCE KUZUMMM

selam hanımlar bikaç gündür bakamadım foruma var mı aranızda yeni hamişler?ben de gün sayıyorum erken erken başladım çalışmalara. ilk deneme olucak bu ay son adetim 15 aralıktı düşünün bugün 9. gün ama bazıları da erken yumurtluyomuş nolur nolmaz diye erken start verdik hadi hayırlısı :)) isteyen herkes için birer birer gelsin hamilelik müjdeleri.. :)

AMİNNN KUZUUMMMMM İNŞALLAH Bİ KAÇ GUNE PATIR PATIR PATLATICAZ MÜJDELERİİİ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ist. Avcılarda yaptırıyorum ben sen nerede yaptırıyosun gerçi hastaneden hastaneye değişiyo özel bi plklnkte yaptırıyorum ben gerçi 2 kere kısmet oldu yaptırma ama nasip işteee

canım ben rami de oturuyorum da medikal park da yaptırıyorum kan tahlili yemin olsun 50 lira ver ver gına geldi sonuş pozitif olsa can kurban yaaa ama yok yok deli olcam

elçin yaa kıyamam ağlama yaa üzülme kız olur belki bizim de off yaa offf valla çok ümitleniyordum eskiden şimdi gidip kan bile vermiyorum yazık bana yaaa

bilmiyorum canım ya valal çok yoruluyorum bazen isteyen herkesin olduğunu görürürken rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama gelsin arıtk bizimde bebişlerimiz ne olur sanki:(

kuzum benimmm elden bişey gelmez ki hepimiz kendimi paralıyoruz farkında olmadan dr gittimiz mi hiç mesela benim düşükten sonra kist oluştu 2 ay o yuzden korunduk 1 ayda bizden olsun dedik 3 ay korunduk toplamda şükür şimdi sağlığımız yerinde birde rabbim ol derse gelir mucizelerimiz inşallahhh

sen kaçırma bugunler sık fln deme bugun yarın çalış bence kuzummm

aminnn kuzuummmmm inşallah bi kaç gune patır patır patlatıcaz müjdeleriii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kist bende de oluştu ama eridi gitti adet düzenim de bozuldu yumurta takibi de yapamıyorum valla kahroluyorum 6 kilo verdim üzüntüden hep kafamda yaa

canım ben rami de oturuyorum da medikal park da yaptırıyorum kan tahlili yemin olsun 50 lira ver ver gına geldi sonuş pozitif olsa can kurban yaaa ama yok yok deli olcam

hımmm ssklı fiyatımı o acaba varmı sende ssk gitme o vakit oraya baska bi polikliniğe fln git dediğin gibi sonuç pozitif olsa 50 değil 150 verilirde olmayınca verdiğin 50 tl ile kalıyorsun

Back