- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.241
bilmiyorum canım ya valal çok yoruluyorum bazen isteyen herkesin olduğunu görürürken rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama gelsin arıtk bizimde bebişlerimiz ne olur sanki
bilmiyorum canım ya valal çok yoruluyorum bazen isteyen herkesin olduğunu görürürken rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama gelsin arıtk bizimde bebişlerimiz ne olur sanki
kist bende de oluştu ama eridi gitti adet düzenim de bozuldu yumurta takibi de yapamıyorum valla kahroluyorum 6 kilo verdim üzüntüden hep kafamda yaa
hımmm ssklı fiyatımı o acaba varmı sende ssk gitme o vakit oraya baska bi polikliniğe fln git dediğin gibi sonuç pozitif olsa 50 değil 150 verilirde olmayınca verdiğin 50 tl ile kalıyorsun
KUZUM BENİMMM ELDEN BİŞEY GELMEZ Kİ HEPİMİZ KENDİMİ PARALIYORUZ FARKINDA OLMADAN DR GİTTİMİZ Mİ HİÇ MESELA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA KİST OLUŞTU 2 AY O YUZDEN KORUNDUK 1 AYDA BİZDEN OLSUN DEDİK 3 AY KORUNDUK TOPLAMDA ŞÜKÜR ŞİMDİ SAĞLIĞIMIZ YERİNDE BİRDE RABBİM OL DERSE GELİR MUCİZELERİMİZ İNŞALLAHHH
SEN KAÇIRMA BUGUNLER SIK FLN DEME BUGUN YARIN ÇALIŞ BENCE KUZUMMM
AMİNNN KUZUUMMMMM İNŞALLAH Bİ KAÇ GUNE PATIR PATIR PATLATICAZ MÜJDELERİİİ
CANIM ÇEKEN BİLİR ACISINI RABBİM SABIR VERSİN VARDIR ZAMANI HAYIRLISIYLA İSTE NE OLURSA OLSUN İSYAN ETME BİLİYORUM ÇOK ZOR AMA DUALARLA AYAKTAYIZ DUALARLA GELİCEK MUCİZELERİMİZ
İŞTE HEP TUTTUMU ETTİMİ GELMDİMİ OLDUMU OLMADIMI OLDUYSA DÜŞECEKMİ DERKEN KENDİ BASIMIZI YİYORUZ SELAMETLE GELSİN BEBİŞLERİMİZZZ İNŞALLAHHH RABBİM İSTEYEN KİM VARSA NEREDE VARSA DUYSUN DUALARIMIZI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞALLAHHHH
millet varya ceket ats hamile kalıyorlar yaa napıcaz biz böyle 7 ay oldu benim hiç yok belki hiç olmayacak bile senin yine bir ümit biliyorsun yani olduğunu
ya bide akşam ugoza o arkadaşa cevap verdi sandım ben ayrıca benimde kafam karışıktı o arkadaşa cevap verip kafasını karıştırmak istemedim akşam sen ben ugoza vardı zaten anticim
milletede çok fazla takılmamak lazım canım onların bebeklerinin yiğecek ekmekları varmış gelmişler bizlerinkininde vakti var die rahatlatmaya çalış biraz kendini
valla kuzum gerekiysa bugun yarın öbür gün iki kere üç kere yumurta bu şakası yok vallabata az kalmış oyy bakalım inş hamilesindir ya allah yardımcın olsun
gögüslerimde batma var acaba benim yumurtlama bugün mü ki ama dün çalışmıştık bugün çok mu sık olur
dur bakalım belki bir ihtimal bu ay olur çok istiyorum çoookkk
ağlamak istiyorum dayanamıyorum katlanamıyorum kimsenin bişeyinde gözüm yok ama zor geliyo artık arkadaşım geçen ay evlendi bi kaç saat önce konuştum hamileymiş allahım deliricem yaaaa daha gelemedim kendime diyorum ne günah işledim cezamı bu bana offfffffffffffff
ağlamak istiyorum dayanamıyorum katlanamıyorum kimsenin bişeyinde gözüm yok ama zor geliyo artık arkadaşım geçen ay evlendi bi kaç saat önce konuştum hamileymiş allahım deliricem yaaaa daha gelemedim kendime diyorum ne günah işledim cezamı bu bana offfffffffffffff
napım be kuzum 8. Ayda düşük yaptım ben 6 haftalık mucizem korunduğum zamanda geldi d.gunu hediyemdi o benim ama yaşamadı malesef 3 ay korunduk geçen ay bıraktım korunmayı ocak 3 te 2. Batımolacak yani şimdide çok istiyorum ya olmıycak die korkuyorum işte :2::2::2::2:
valla canım benim eşimde bilgisayara cook düşkün ama bizim anlaşmamız var işten gelince bir saat dokunmuyorum ben ona ondan sonraa benim bir saat istedigini yapıyor bende sizde öyle bir anlaşma yapın bir şekilde kaldırmaya çalış .. baktın konuşmakla olmuyor pcyi eline aldıgında gidip sırnaş sende öp gıdıkla sarıl dikkatini dağıt yani
Allah yardımcın olsun canım ne desek boş o zaman tek duamız var Allah kurtarsın oyunlardan :cipcileğim ah ah sen bilsen. kaç anlaşma yaptık biz. 1 saat oluyo 1,15 dk. sonra hırsını alamıyo bi kez yeneyim öle diyo 1 saat oluyo 2.5 saat. evin içinde ilgisini çekmek için konsimatrislik yapıyom sürekli ama ilgiyi sürekli canlı tutamıyorum... ya saat geç oluyo gidip uyuyorum ya da yorulup puzzle başına geçiyorum.
puff ne bileyim çok karamsarım şu an. ama evde boykot var haberi olsun kocişinnn.
Canım isyan etmek yok.. Güzel Allahım ne zaman verecegini biliyordur tek dilegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar kucagımıza alabilmek Allah korusun ya şimdi olupda sağlıksız olsalar ilerde hayırsız olsalar o zaman cok mu güzel olacak herşey o yüzden sabırla beklemliyiz..ağlamak istiyorum dayanamıyorum katlanamıyorum kimsenin bişeyinde gözüm yok ama zor geliyo artık arkadaşım geçen ay evlendi bi kaç saat önce konuştum hamileymiş allahım deliricem yaaaa daha gelemedim kendime diyorum ne günah işledim cezamı bu bana offfffffffffffff
aynı korku bende de var. Ben de kalp atışlarını hiç duyamadım. Sırf o kürtaj olduğum masaya oturmamak için doktor kontrolümü bile erteleyip duruyorum hep. Allahım o acıları bi daha yaşatmasın bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?