Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bilmiyorum canım ya valal çok yoruluyorum bazen isteyen herkesin olduğunu görürürken rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama gelsin arıtk bizimde bebişlerimiz ne olur sanki

off yaa nolacak halimiz kız inanır mısın komşunun kızı evlendi 19 yaşında 2. Ay hamile kaldı anlamamış bile biz neler yapıyoruz yok bana mısın demez

bilmiyorum canım ya valal çok yoruluyorum bazen isteyen herkesin olduğunu görürürken rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama gelsin arıtk bizimde bebişlerimiz ne olur sanki

CANIM ÇEKEN BİLİR ACISINI RABBİM SABIR VERSİN VARDIR ZAMANI HAYIRLISIYLA İSTE NE OLURSA OLSUN İSYAN ETME BİLİYORUM ÇOK ZOR AMA DUALARLA AYAKTAYIZ DUALARLA GELİCEK MUCİZELERİMİZ

kist bende de oluştu ama eridi gitti adet düzenim de bozuldu yumurta takibi de yapamıyorum valla kahroluyorum 6 kilo verdim üzüntüden hep kafamda yaa

İŞTE HEP TUTTUMU ETTİMİ GELMDİMİ OLDUMU OLMADIMI OLDUYSA DÜŞECEKMİ DERKEN KENDİ BASIMIZI YİYORUZ SELAMETLE GELSİN BEBİŞLERİMİZZZ İNŞALLAHHH RABBİM İSTEYEN KİM VARSA NEREDE VARSA DUYSUN DUALARIMIZI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞALLAHHHH

hımmm ssklı fiyatımı o acaba varmı sende ssk gitme o vakit oraya baska bi polikliniğe fln git dediğin gibi sonuç pozitif olsa 50 değil 150 verilirde olmayınca verdiğin 50 tl ile kalıyorsun

Millet varya ceket ats hamile kalıyorlar yaa napıcaz biz böyle 7 ay oldu benim hiç yok belki hiç olmayacak bile senin yine bir ümit biliyorsun yani olduğunu

haklısın kuzu ben gider öpüyrum siziz hoşçakalınnnn

aminnn geçen mevlüt vardı gittim orda dua ettim kendi kendime çok dua ediyorum inşallah kabul olur belki bu ay olur he belki adet değildir o kanama

millet varya ceket ats hamile kalıyorlar yaa napıcaz biz böyle 7 ay oldu benim hiç yok belki hiç olmayacak bile senin yine bir ümit biliyorsun yani olduğunu

milletede çok fazla takılmamak lazım canım onların bebeklerinin yiğecek ekmekları varmış gelmişler bizlerinkininde vakti var die rahatlatmaya çalış biraz kendini

ya bide akşam ugoza o arkadaşa cevap verdi sandım ben ayrıca benimde kafam karışıktı o arkadaşa cevap verip kafasını karıştırmak istemedim akşam sen ben ugoza vardı zaten anticim

kızlar ben cepten giriyorum,oyüzden bazı yorumları kaçırabiliyorum,bazende cevaplayamıyorum,cvp bekleyen arkadaş kusura bakmasın

bata az kalmış oyy bakalım inş hamilesindir ya allah yardımcın olsun

gögüslerimde batma var acaba benim yumurtlama bugün mü ki ama dün çalışmıştık bugün çok mu sık olur
valla kuzum gerekiysa bugun yarın öbür gün iki kere üç kere yumurta bu şakası yok valla

ağlamak istiyorum dayanamıyorum katlanamıyorum kimsenin bişeyinde gözüm yok ama zor geliyo artık arkadaşım geçen ay evlendi bi kaç saat önce konuştum hamileymiş allahım deliricem yaaaa daha gelemedim kendime diyorum ne günah işledim cezamı bu bana offfffffffffffff

dur bakalım belki bir ihtimal bu ay olur çok istiyorum çoookkk

rabbim gönlüne göre versin kuzum inşallah seninledir bebiş

ahh bitanemm ahhhh kıyamam yapma böyle hepimiz aynı durumdayız yanlız değilsin ki bizim de bebişlerimiz olucak rabbim zamanını bekliyordur kısmetiyle hayırlısıyla bizlerde olacağız anne

uy uy kızlar bi yoğunluk çöktü işyerinde bi daha dönemedim gün içinde.
akşamda tiyatro var iş yerinde yemeği yedim bekliyorum şimdi. iyi oldu aslında eve gidesim yoktu :44: kociş ben yokken oynasın rahat rahat bilgisayarını.
siz neler yaptınız var yeni güzel haberler okuyacam geçmişi şimdi. ama protokol falan basarsa erkenden çıkmak zorunda kalabilirim.

canım benim ne olur sakin ol, üzme canını, bak böle üzüldükçe stres yaptıkça hormonlar da ters tepiyo.
benim de çok zor zamanlarım oluyo. bak hafta sonu bi arkadaşıma bebek görmeye gittim. inan bebeği kucağıma alamadım. o da beni anlıyo zaten israr etmedi. eve geldim ağladım durdum.
ama sakın isyan etme. vardır bebişlerimizin de bi zamanı. geç olsun güç olmasın, sağlıklı olsunlar
NO STRES YES BEBEK

meraba arkadaslar adetim geldi öglen vakti. sabah doktora gttim klomen verdi.artıkdoktr gözetmnde olcam.birde folik asit kullan dedi. paslaşmalı olarak 2 doktra gidiyrum bi önceki doktr duphaston vermişti simdi onu bırakıcam. doktorun yanında agladım sıkma kendini dedi ama ceken bilirmiş gercekten.

şimdi komşum aradı üst komşum doğum yapmış.
onunla birlikte apartmandaki bebk sayısı 6 oldu. düşünün yani nasıl bir potansiyelin içinde yaşıyorum. azcıkın bana da bulaşsa yaw bu arada iş yerinde de 4 hamile var. her yerde bebek ve hamilelik muhabbeti. kaççak yerim yok yanii..

aynı korku bende de var. ben de kalp atışlarını hiç duyamadım. sırf o kürtaj olduğum masaya oturmamak için doktor kontrolümü bile erteleyip duruyorum hep. allahım o acıları bi daha yaşatmasın bize.

cipcileğim ah ah sen bilsen. kaç anlaşma yaptık biz. 1 saat oluyo 1,15 dk. sonra hırsını alamıyo bi kez yeneyim öle diyo 1 saat oluyo 2.5 saat. evin içinde ilgisini çekmek için konsimatrislik yapıyom sürekli ama ilgiyi sürekli canlı tutamıyorum... ya saat geç oluyo gidip uyuyorum ya da yorulup puzzle başına geçiyorum.
puff ne bileyim çok karamsarım şu an. ama evde boykot var haberi olsun kocişinnn.

Allah yardımcın olsun canım ne desek boş o zaman tek duamız var Allah kurtarsın oyunlardan :

Canım isyan etmek yok.. Güzel Allahım ne zaman verecegini biliyordur tek dilegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar kucagımıza alabilmek Allah korusun ya şimdi olupda sağlıksız olsalar ilerde hayırsız olsalar o zaman cok mu güzel olacak herşey o yüzden sabırla beklemliyiz..

bitanemmm bana kalp atışı duymak nasip oldu ama eve geldim elime düştü bebeğim rabbim bu kadarını nasip etmiş diye diye teselli oldum ağlama nöbetlerimi böyle atlattım hee unuttummu asla tek denilen kucağına sağlıklı bi bebek almadan geçmeyeceği bu acının

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizler minnacık bir kalp atısını kaybedince kahroluyoruz neler var kanlı canlı evlatlarımız şehit oluyor kim vurduya gidiyor rabbimmm kimseye bu acıyı yaşatmasınnn

Ay akşam akşam benide ağlattınız sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…