- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.761
Günaydın kızlar nasılsınız???
Eylül anneleri topiğinden doğuran doğuranaa ama bizde daha tık yok :)) bi açılışı yapsaydık bebişler birer birer gelecekti
günaydın annişler nasılsınız ben bugün çalışabilir raporumu alıyorum
Eylül anneleri topiğinden doğuran doğuranaa ama bizde daha tık yok :)) bi açılışı yapsaydık bebişler birer birer gelecekti
benimde on gününm kaldıartık evde beklemek istiyorum sabah uykumu alamıyom yaw
günaydın fatmam, ben uykumu alamadım mahmur mahmur bakınıyom. hadi hayırlı olsun raporun, doğum iznine kadar hiç zorlanmadan geçsin günlerin.günaydın annişler nasılsınız ben bugün çalışabilir raporumu alıyorum
32ye başlayınca hemen izne çıkacaksın sanırım benim o 5 haftaya daha sonra ihtiyacım olacak bebişimi kendim büyütmek için şimdi sabretmem lazım
uykusuzluk başa bela ben uyuyamıyorum sağa sola yatamıyorum
günaydınnn hatunlar nasılsınızzz...
anammmm 3 gün tatil sora iş başı hiiiiiiççç mi hiiiççç sarmadııı. bi de gece en az 3ledim tuvalete gidişi, her gidişte oğlumda uyanıyo, bi yarım saat de o tepikliyor, ömrüne kurban olduğum...
yarın da şeker yüklemem var, 8-12 arası sürüyomuş :18:
32ye başlayınca hemen izne çıkacaksın sanırım benim o 5 haftaya daha sonra ihtiyacım olacak bebişimi kendim büyütmek için şimdi sabretmem lazım
uykusuzluk başa bela ben uyuyamıyorum sağa sola yatamıyorum
günaydınnn hatunlar nasılsınızzz...
anammmm 3 gün tatil sora iş başı hiiiiiiççç mi hiiiççç sarmadııı. bi de gece en az 3ledim tuvalete gidişi, her gidişte oğlumda uyanıyo, bi yarım saat de o tepikliyor, ömrüne kurban olduğum...
yarın da şeker yüklemem var, 8-12 arası sürüyomuş :18:
günaydın canm valla bence haftasonları 3 gün olmalı en güzeli böyle
şeker yüklemesi çok kötü değil sadece sabah aç kalmak kötü
günaydın canm valla bence haftasonları 3 gün olmalı en güzeli böyle
şeker yüklemesi çok kötü değil sadece sabah aç kalmak kötü
sen diyince bi hoş oldum. o güzel günler geliyor desene. hakkında hayırlısı olsun canım zamanında doğsun bebişin.
günaydın fatmam, ben uykumu alamadım mahmur mahmur bakınıyom. hadi hayırlı olsun raporun, doğum iznine kadar hiç zorlanmadan geçsin günlerin.
ya ben de sadece sağ veya sola yatmamız gerekiyor ya benim bacaklarım uyuşuyo çok :44: gece uyandığımda hep bacak hareketleri yapıyom rahatlasın diye bacaklarım.
amin canım inşallah
evet en büyük sıkıntı sağa yada sola yatma bide benim belim ağrımaya başladı 3 yastığım var biri göbüşe biri sırta biride kafaya
amin canım inşallah
evet en büyük sıkıntı sağa yada sola yatma bide benim belim ağrımaya başladı 3 yastığım var biri göbüşe biri sırta biride kafaya
ha ha düz hesap hamilelere çalışma günü 3 gün olsa daha bi iyi olurçok abarttım di mi.
en çok aç kalma döneminin uzunluğu gözümü korkutuyo. benim oğlan açım açım diye başlar tepinmeyaama belki şekerli su bi nebze tutar beni
bende önce 50 gr tokluk şekeri baktılar öğleden sonra tok karnına gitmiştim
ben de ikiledim yastıkları. uyuşan ayağımın altına veya iki bacak arama koyuyorum. ayaklarım uyuştuğunda söleniyom bazen ama oğluşum bi kaç tekme attı mı neşem yerine geliyor. gece gece muhabbet ediyoz bebeğimle artık
benim ki bacak aramla göbeğim altına birlikte birde kafaya
zaten şekerli suyu içince dünya varmış diyosun gözün gönlün açılıyorr
senin kaç mglık yapıyolar canım
evet seninki farklı idi konuşmuştuk ben 9 saat açlıktan sonra gitmiştim bide kan aldılar açlık şekeri için bayılmak üzereydim 75lik şekeri içtim gözüm açıldı
canım ben de gece 12den sonra bi şey yemicem içmiycem. 100 lük benim şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?