Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tatlım sen ne zamandir ugraşıyorsun :26:

valla canım benim eşimde bilgisayara cook düşkün ama bizim anlaşmamız var işten gelince bir saat dokunmuyorum ben ona ondan sonraa benim bir saat istedigini yapıyor bende sizde öyle bir anlaşma yapın bir şekilde kaldırmaya çalış .. baktın konuşmakla olmuyor pcyi eline aldıgında gidip sırnaş sende öp gıdıkla sarıl dikkatini dağıt yani

hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor offf nasıl olacak bu iş yaaa geçen hafta bir kanama yaşadım ama adet gibi değildi korkuyorum yine negatif sonuç görmekten

allah iyiligini versin öyle bir konuyon ki bende yıllardır uğraşıyorsun sandım allahım tez zamansa dualarını kabul etsinnn inşallahhhhh

napım be kuzum 8. Ayda düşük yaptım ben 6 haftalık mucizem korunduğum zamanda geldi d.gunu hediyemdi o benim ama yaşamadı malesef 3 ay korunduk geçen ay bıraktım korunmayı ocak 3 te 2. Batımolacak yani şimdide çok istiyorum ya olmıycak die korkuyorum işte :2::2::2::2:

hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor offf nasıl olacak bu iş yaaa geçen hafta bir kanama yaşadım ama adet gibi değildi korkuyorum yine negatif sonuç görmekten

canım nedir ne değildir pek bilmiyorum ama belki yerleşme kanamasıdır belki üstüne görmedir bilemedim şimdi şüphen varsa baktırman en iyisi hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım.. hiç üzme kendini elbet olur tekrar en azından hamile kalabiiliyorsun bunu biliyorsn.. düşükten sonra hormonların yerine oturması vücüdun alışması zaman alabiliyor.. normalde doktorlar 6 ay korunun diyor ama size üç ay demişler yine şükür et Rabbim en hayırlı buldugu zamanda yollayacak bize meleklerimizii

canım nedir ne değildir pek bilmiyorum ama belki yerleşme kanamasıdır belki üstüne görmedir bilemedim şimdi şüphen varsa baktırman en iyisi hakkında hayırlısı olsun
napcaz biz yaa nolcak bu halimiz inannır mısın artık o kadar eminim ki gidip test bile almıyorum kan bile vermiyorum yazık her seferinde boşu boşuna 50 lira kan testine veriyorum üzülüyorum yaaa

AYYYYYYY AMİNNN BİTANEMMMM ÇOK BEKLETMEDEN GELSİNLER İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİNLER BİRDE Bİ DAHA AYNI ACIYI YASATMASIN RABBİİMMMMMM

napcaz biz yaa nolcak bu halimiz inannır mısın artık o kadar eminim ki gidip test bile almıyorum kan bile vermiyorum yazık her seferinde boşu boşuna 50 lira kan testine veriyorum üzülüyorum yaaa

CANIM ZOR Bİ SÜREÇTENG EÇİYORUZ İŞTE KENDİMİZİ RAHATLATABİLSEK BELKİ BAŞARACAĞIZ AMA İMKANSIZ DÜŞÜNMEMEK ELDE DEĞİL... BİDE 50 TL KAN TESTİMİ OLURMUŞ YAHUUU BEN 10 TL YE YAPTIRIYORUMMM BİRDE NE KADAR ZAMANDIR DENİYOSUNUZ CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…