- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.201
tatlım sen ne zamandir ugraşıyorsun :26:napım yawrum yaaaa kendimi eyliyom işteeeeebiz zaten bir arada hep bi muzurluk
eşimde der hep yaramaz bi çocuk gibisin cinnn gibi bakıyosunnn fln der hayattan tat almaya çalışıyorum işte ama kafamda hep aynı düşünce "bebek" geleydi iyiydi ya la :)
valla canım benim eşimde bilgisayara cook düşkün ama bizim anlaşmamız var işten gelince bir saat dokunmuyorum ben ona ondan sonraa benim bir saat istedigini yapıyor bende sizde öyle bir anlaşma yapın bir şekilde kaldırmaya çalış .. baktın konuşmakla olmuyor pcyi eline aldıgında gidip sırnaş sende öp gıdıkla sarıl dikkatini dağıt yaniöle tabi tatlım. ama bu akşam karşıma alıp konuşacam adam gibi. hayır işin peşini bıraksam aman ne yaparsa yapsın desem bu sefer iyice kopucaz diye korkuyorum. iyice ilgisizleşcek diye.
yarın öbür gün allah nasip ederde bebişimiz olsa yine aynı şeyi yapçak bu. bebişin tüm stresi bana kalcak. çünkü yeni evliyken de böleydi, cicim aylarında bile yanımızda hep bilg. vardı.
bende geldimmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:
iyiyim kuzucum koçişi işe yolladım bakim size bir dedim sen nasılsın tatlimmmhoşgeldin canıımmnasılsn
ben geldiiim
bende geldimmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:
tatlım sen ne zamandir ugraşıyorsun :26:
Allah iyiligini versin öyle bir konuyon ki bende yıllardır uğraşıyorsun sandımhoşgeldin kuzummmm
hoşgeldin çileğimmmm
canım bu 2. ayımız
iyiyim kuzucum koçişi işe yolladım bakim size bir dedim sen nasılsın tatlimmm
allah iyiligini versin öyle bir konuyon ki bende yıllardır uğraşıyorsun sandımallahım tez zamansa dualarını kabul etsinnn inşallahhhhh
hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyorofff nasıl olacak bu iş yaaa geçen hafta bir kanama yaşadım ama adet gibi değildi korkuyorum yine negatif sonuç görmekten
Geçmiş olsun canım.. hiç üzme kendini elbet olur tekrar en azından hamile kalabiiliyorsun bunu biliyorsn.. düşükten sonra hormonların yerine oturması vücüdun alışması zaman alabiliyor.. normalde doktorlar 6 ay korunun diyor ama size üç ay demişler yine şükür et Rabbim en hayırlı buldugu zamanda yollayacak bize meleklerimiziinapım be kuzum 8. Ayda düşük yaptım ben 6 haftalık mucizem korunduğum zamanda geldi d.gunu hediyemdi o benim ama yaşamadı malesef 3 ay korunduk geçen ay bıraktım korunmayı ocak 3 te 2. Batımolacak yani şimdide çok istiyorum ya olmıycak die korkuyorum işte :2::2::2::2:
benim çok uykum geldi uyusammı uyumasam mı karar veremiyorumnapıyosunuz nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrr hayattt
napcaz biz yaa nolcak bu halimiz inannır mısın artık o kadar eminim ki gidip test bile almıyorum kan bile vermiyorum yazık her seferinde boşu boşuna 50 lira kan testine veriyorum üzülüyorum yaaacanım nedir ne değildir pek bilmiyorum ama belki yerleşme kanamasıdır belki üstüne görmedir bilemedim şimdi şüphen varsa baktırman en iyisi hakkında hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım.. hiç üzme kendini elbet olur tekrar en azından hamile kalabiiliyorsun bunu biliyorsn.. düşükten sonra hormonların yerine oturması vücüdun alışması zaman alabiliyor.. normalde doktorlar 6 ay korunun diyor ama size üç ay demişler yine şükür et Rabbim en hayırlı buldugu zamanda yollayacak bize meleklerimizii
napcaz biz yaa nolcak bu halimiz inannır mısın artık o kadar eminim ki gidip test bile almıyorum kan bile vermiyorum yazık her seferinde boşu boşuna 50 lira kan testine veriyorum üzülüyorum yaaa
benim çok uykum geldi uyusammı uyumasam mı karar veremiyorum
AYYYYYYY AMİNNN BİTANEMMMM ÇOK BEKLETMEDEN GELSİNLER İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİNLER BİRDE Bİ DAHA AYNI ACIYI YASATMASIN RABBİİMMMMMM
amin canımm en kısa zamanda gelsin minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?