Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen öyle kuzum
bunları paylaşıyorum ki biraz kafamız dağılsınn

iyi yapıyosun tatlımmmmmm

yan odada ben varım merak etme senhey allahım ya ne hallere düştük

elele gideriz dimi kuzummm biz birbirimizi bırakmayızzzz

kolay gelsin canımmm yorma çok kendinii

tünaydın kızlar ,oku oku sonunda bitirdim yazılarınızı,siz sabahcısınız ben öğlenciyim ,ben artık çalışmayı bıraktım kızlar zaten yumurtlayalıda 10 gün olmuştur, ,amannnnnn olursa olur olmassa gidip tüp bebek yaptıracağım ya valla sinir oluyorum kendime artık

Son düzenleme:
oku oku bitiremedim yahuu ne çok kaynatmışsınız sanırım bu ay bende pas geçicem yumurtlamadım sanırım ağrı sızı çektim ama çatlamadı büyük ihtimalle,bugun doktora gitcektim bakim ne alemdeler diye o da hiç gelmedi içimden sıkıldım galiba gitmicem zaten benim kocada hasta olmuş akıyo burnu murnu ne çalışma kaldı ne sipoş can çekişiyolar

Son düzenleme:
canlar bir iki gün ölçmeyle anlaşılmıyo bir ay boyunca ölçeceksiniz gerçi ben ölçtüğüm halde anlamıyorum
bu arada ben 3 gundur ölçüyorum ateşimi

22/12/12 de 36.0
23/12/12 de 36.4
24/12/12 de 36.3

anlamıyom kiii ölçüyom işteeee

bende ölçtüm bu sabah 36,1 çıktı bende size sorcaktım bu ne demek diye

Kızlar merhaba hepinize... Sohbet muhabbet almış başını gitmiş ben uğramayalı, bayağı gerilerde kalmışım
Şimdi size şuanki durumumdan bahsedicem yorumlarınızı istiyorum...
Yumurtlama günüm 26sı yani çarşamba gösteriyor otomatik hesaplayıcıda.Fakat benim ayın 20sinden beri şeffaf kokusuz kaygan uzayan akıntım var. Hani yumurtlama döneminde olur denilen cinsten. Bu gün de devam ediyor. Sizce bu ne? Erken mi yumurtladım?yumurtladıysam çatlayıp çatlamadığını nasıl bilebilirim? Başına böyle bir şey gelen ya da bana önerisi olan var mı?
Çok heyecanlıyım, haziranda denemelere başlarken daha demiştim ya aralık ya ocakta olur bu iş diye? Yoksa dualarım mı kabul oluyor?
Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...öpüldünüz

taze gelinn ne güzel :) iyi yapmışsın canım beklememekle. ben şahsen beklediğim için pişmanım. 7 ay oldu bizimde isteyeli bu 8. ayımız inşallah gelir bebişlerimiz

cnm bnmde 7 ay oldu aynıyız bende 10 aylık evliyim inşallah daha fazla beklemeyiz hemen gelcek sandm meleğim ama hemen gelmedi anne babasını bekletti nabalım sağlıklı hayırlı olsun da bekleriz... dr gttn mi sen

canım çok net bi bilgim olmamakla birlikte bahsettiğin akıntı çatlama akıntısı bu gunleri mutlaka değerlendir çünkü her zaman doğru gunde çatlayacak die bişey yok mesela ben adetin bitiminden beri ovulasyon testi yapıyorum hala çatlamadı gözüküyo halbuki hesaplayıclara göre geçen hafta perşembe çatlamış olması lazımdı sen bana kalırsa kaçırma bu gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…