Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kübracım hoşgeldinnn ama pek hoş gelmedinn. Bu hemoroid başa bela bir şey gerçekten Allah yardımcın olsun canım bu sıcaklarda da enfeksiyon olmamak çok zorr doktor kurtarsın seni acilen.. Yarın doktordan sonra bize de bi haber et topik anasıı topik canlandı hazır anne hasreti çekmeyelim :)

haberlerimi mutlaka bildiririm canım

göbüşlü bebişli yüzerim dıosun cnm yaa valla ben bu yaz eve tıkıldm kaldm

yüzücem valla sıcakladan içim kurudu zaten bi bu bayram yüzebilirim sonrası olmaz kurbandan sonrada tetikte oluruz artık

saol cnm benim son aylara dogru yamulmaya basladm doguma kadar ne olur bilmemson 3 aylık periyot herbakımdan cok daha zor

son 3 aynsıkıntılı dönem diyolar hep hayırlısıyla tamamlayıp sağsalim alalım kucaklarımıza yawrularımı

benim oğlan kafasını sol gögsümn alt tarafına dogru soktu ayaklaryla da mesaneyi tepikliyoo keyfi pasalarda yok kuzumun

yerim o paşanın keyfiniii

kuzum en son bir ay önce 4kg almıs durumdaydım bu +2 ekleyebilirz üzerine ama görcz bakalım durumu

neyse yine iyiymişsin sen canım az kilo ile kapatacak gibisin. Bu arada bende bana en çok kilo aldıran şeyi buldum : PEKMEZ ve dondurma. Bunları azalttıydım hatta çok nadir yiyorum kilo alım hızım normalleşti :)

kızlar benim mesaim bitiyo.
hepinize iyi akşamlar, dikkat edin kendinize.
geçmiş olsun canım, kabızlığı bilirim. bana kivi iyi gelmişti şimdi de evde yapılan erik meyve suyu. bi de sölemesi ayıp büyük abdestini yaptığın yere pamukla bebe yağı sürmeyi dene canın wcde daha az acıyo.

Offf anammm offfff çok yorulduk biz beyaaa bayrama girsek ya biran önce atsam kendimi denize

ben bayramda yine buralardayım. hatta bi de 2. gün 24 saatlik nöbetim var benim yerime de yüz bacımm...

oy kıyamam ben sana hiç en çok senin için yüzcem bebeğimmm

Sudemerve .!.:
Evet canım, az kaldı inşallah. Gün sayıyorum artık. Hesapta Eylül 19 ameliyat günüm. Ama bakalım Zeynep Narin beklemek isteyecek mi :))

Ablacım inşallah en de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına kız olsaydı Zeynep düşünyordum ben de....ama bu aralar hiç isim düşünmüyorum hele bi sağlıkla gelsin de canım oğlum

Son düzenleme:

Günaydınnnn cnaımmmm ve kızçesii

günaydın canımm benden de herkese günaydınnnnnnnnnn

sana ve oğluşuna da günaydınnn öznurcum

günaydın hatunlarrrr, nasılsınızzz..
bugün bizim doktor kontrolümüz var teyzelerimizz, çok heyecanlıyız

Günaydınnn dı dım dı dım dı dım geri sayım başlasınnnn :)))

Günaydın teyzoşlar
güne oğlusumun tekmeleriyle uyanmak kadar güzel bişey yok!

Günaydın fitoşumm ana oğul pek mutlusunuz maşallah tekmeleri daha da artsın inşallah :)

annişkolarr nabıonuzzzzzzzzz gügügügügügünaydınınızzzzzz olsunnnn

Günaydınnnn ben yeni uyandımmmm çok uykucu oldum çooookkk

Aynur ablanın doğum tarihi 19 eylül görünüyor ya benim oğlan da eylülün başı gibi doğar/doğsun istiyorumm haftaya kontrolümüz varr o zaman doktor bir şey söyler belkii

teyzoşlaar biz geldiiiksabahın köründen beri hastane köşelerinde süründm valla
neyse bilindiği üzere bugün seker yüklememiz vardı sekerim şu sekilde cıktı 94/120/118
aclık kan sekerim üst sınırdaymıs insülin direnc olabilir fln dedi dogumdan sonra bi baktırıcm onada
sonra idrarda bi mıktar enfeksiyon vardı ılac yazdı
ve oğluşumu gördüm tabiki ac oldugumdan pek hareketli değildi sıpa
boyumuz 36cm kilomuz 950grsuyu keyfi yerinde dedi doktor amcamız
ben ise gram kılo almamısım hayret ettim tabı bi o kadar da sevindim ..
ara ara olan kasılmalarmdan ötürü magnezyumu aksatmadan kullanckmısım..
bizde haberler böyle efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…