- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.121
nasılsınz kızcelerim?beni sorarsanız pazar hafta sonundan beri azap cekiyorum resmen bı yandan afedersnz hemoroid belası bir yandan idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yarın kontrol artı şeker yüklememız var doktora ilk önce benı bu sıkıntılardan kurtarmasını söylucmvallahı popomun üzerine oturamıyorum bıde sakarlıgım üzerimde yemek yaparken parmagımı yaktım şimdi orasıda sızlıyor
iremcim cicileriniz pek güzel
fuliim sen pek hamaratsın hatunben herseyi hazır alıyorum beceriksiz biri olarak
kübracım hoşgeldinnn ama pek hoş gelmedinn. Bu hemoroid başa bela bir şey gerçekten Allah yardımcın olsun canım bu sıcaklarda da enfeksiyon olmamak çok zorr doktor kurtarsın seni acilen.. Yarın doktordan sonra bize de bi haber et topik anasıı topik canlandı hazır anne hasreti çekmeyelim :)
göbüşlü bebişli yüzerim dıosun cnm yaa valla ben bu yaz eve tıkıldm kaldm
saol cnm benim son aylara dogru yamulmaya basladm doguma kadar ne olur bilmemson 3 aylık periyot herbakımdan cok daha zor
benim oğlan kafasını sol gögsümn alt tarafına dogru soktu ayaklaryla da mesaneyi tepikliyoo keyfi pasalarda yok kuzumun
Kübraaaa bu arada kilo alma durumun ne alemdee kaç kilo aldınn merak ettim?
kuzum en son bir ay önce 4kg almıs durumdaydım bu +2 ekleyebilirz üzerine ama görcz bakalım durumu
geçmiş olsun canım, kabızlığı bilirim. bana kivi iyi gelmişti şimdi de evde yapılan erik meyve suyu. bi de sölemesi ayıp büyük abdestini yaptığın yere pamukla bebe yağı sürmeyi dene canın wcde daha az acıyo.nasılsınz kızcelerim?beni sorarsanız pazar hafta sonundan beri azap cekiyorum resmen bı yandan afedersnz hemoroid belası bir yandan idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yarın kontrol artı şeker yüklememız var doktora ilk önce benı bu sıkıntılardan kurtarmasını söylucmvallahı popomun üzerine oturamıyorum bıde sakarlıgım üzerimde yemek yaparken parmagımı yaktım şimdi orasıda sızlıyor
iremcim cicileriniz pek güzel
fuliim sen pek hamaratsın hatunben herseyi hazır alıyorum beceriksiz biri olarak
Offf anammm offfff çok yorulduk biz beyaaa bayrama girsek ya biran önce atsam kendimi denize
kızlar benim mesaim bitiyo.
hepinize iyi akşamlar, dikkat edin kendinize.
geçmiş olsun canım, kabızlığı bilirim. bana kivi iyi gelmişti şimdi de evde yapılan erik meyve suyu. bi de sölemesi ayıp büyük abdestini yaptığın yere pamukla bebe yağı sürmeyi dene canın wcde daha az acıyo.
ben bayramda yine buralardayım. hatta bi de 2. gün 24 saatlik nöbetim varbenim yerime de yüz bacımm...
Sudemerve .!.:Evet canım, az kaldı inşallah. Gün sayıyorum artık. Hesapta Eylül 19 ameliyat günüm. Ama bakalım Zeynep Narin beklemek isteyecek mi :))
günaydın
günaydın hatunlarrrr, nasılsınızzz..
bugün bizim doktor kontrolümüz var teyzelerimizz, çok heyecanlıyız
günaydın
günaydın canımm benden de herkese günaydınnnnnnnnnn
günaydın hatunlarrrr, nasılsınızzz..
bugün bizim doktor kontrolümüz var teyzelerimizz, çok heyecanlıyız
Günaydın teyzoşlar
güne oğlusumun tekmeleriyle uyanmak kadar güzel bişey yok!
annişkolarr nabıonuzzzzzzzzz gügügügügügünaydınınızzzzzz olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?