- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.101
İYYİM DİDOŞUM SEN NASILSIN.
ÇOK YORMA KUZUM KENDİNİ. BEN YORULUNCA DİREK BELİM AĞRIYO. DÜN YÜKLENDİM TÜM ÜTÜYÜ BİTİREYİM DEDİM, BUGÜN BEL AĞRISINDAN ZOR ÇÖKÜP DURUYOM. YARIN DR. A DA SORUCAM BU AĞRIYI.
BAYRAM TEMİZLİĞİ İÇİN DE KADIN ÇAĞIRDIM, YARIM GÜN GELİP BENİM YAPAMADIĞIM YERLER YAPACAK.
BU ARADA YARIN OĞLUŞUMLA BENİM DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAAAARRR
hoş geldin fuliiimmmm
maşallahhh hatun kişiye bak helebenim oğlan kaşıntı olacak ana sen niye oturuyon deyü ama yapacak bi şey yok becersem de gözüm almıyor iş yapmaya tembelleştim iyice
çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. ben de taktım gemici figürlerine, alacam ben de bi kaç takım öle
hoşgeldin fuliiii ben beğendimm battaniyeyi dikince bitirince daha bir güzel olacak marifetli hatun seni :) her şey oğluş için :)
Kızlar ben yoruldum da geldimmmmkoltuğumda leke vardı onu sileyim diye tüm koltukları bir kat sildim hızımı alamadım. halıyı da bir kat sildim.. sonra bileğim ağrımaya başladı da bıraktım yoksa kendimi cam kapı silerken bulacaktım sildim derken de tembel işi haa öyle bir kat sadece fazlasına gücüm yetmez..
tubişş naber nasılsınn???
Tamamtamam bitirimmm onuda koycam
Eki Görüntüle 772628
bak şimdi mavi yeri benim beyaz yar olarak düşün tekrardan bebek bezi ile çarşaf dikilicek altına bitince daha net olucak inşallah
İYYİM DİDOŞUM SEN NASILSIN.
ÇOK YORMA KUZUM KENDİNİ. BEN YORULUNCA DİREK BELİM AĞRIYO. DÜN YÜKLENDİM TÜM ÜTÜYÜ BİTİREYİM DEDİM, BUGÜN BEL AĞRISINDAN ZOR ÇÖKÜP DURUYOM. YARIN DR. A DA SORUCAM BU AĞRIYI.
BAYRAM TEMİZLİĞİ İÇİN DE KADIN ÇAĞIRDIM, YARIM GÜN GELİP BENİM YAPAMADIĞIM YERLER YAPACAK.
BU ARADA YARIN OĞLUŞUMLA BENİM DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAAAARRR
ince çarşaf gibi ama 2 kat olacak yani içinde elyaf falan yok güzel canım güle güle kullansın paşan
anaammmmmmmmmmmmmmmmmm bizede hemencik haber verrrr
Bu arada benim hamilelik fıtığımı tetikliyo herhalde bazen dayanılmaz oluyo ağrım balimden giriyo ta topuğuma kadar
Heh işte öyle bişey içinde elyafı olmıycak bebikommmm
[video=youtube;ho5vv1gbqtc]http://www.youtube.com/watch?v=ho5vv1gbqtc[/video]
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118:
ben göremiyim bunuuuu
Ne çaliyiiii
TEYZOŞLAR KARGOM GELDİ SONUNDA BUTİK BEBEDEN
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-65.html#post31454160 CİCİLERİMİZİ KOYDUK HASTANEYE 10 LU TAKIMIMI GÖTÜRMEYCEM BU ALDIĞIM 5 Lİ2 TAKIMI GÖTÜRCEM SON KARARIM
güle güle giysin kızçen cicilerini
Benim de hafta sonu süt pompam, yeni doğan biberon set, göğüs pedi ve hamiş iç çamaşırlarım geldiNe kadar alakasız alışveriş yapmışım hea. Bi ondan bi bundan
sağol canım , ne aldın pompayı e-bebek indirimiyle bende 150 ye avent alsam mı dedim sonra daha aciller var deyip kıyafet aldım yine ..............
nasılsınz kızcelerim?beni sorarsanız pazar hafta sonundan beri azap cekiyorum resmen bı yandan afedersnz hemoroid belası bir yandan idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yarın kontrol artı şeker yüklememız var doktora ilk önce benı bu sıkıntılardan kurtarmasını söylucmvallahı popomun üzerine oturamıyorum bıde sakarlıgım üzerimde yemek yaparken parmagımı yaktım şimdi orasıda sızlıyor
Iremcim cicileriniz pek güzel
Fuliim sen pek hamaratsın hatunben herseyi hazır alıyorum beceriksiz biri olarak
sağol teyzesi , canım sıcak suya otur diycem ama kasılmaları tetikler mi bilemedim , idrar yolu için ilaç vercek ve sende bol su içcen napcan mecburrrr , geçmiş olsun tatlım ....
nasılsınz kızcelerim?beni sorarsanız pazar hafta sonundan beri azap cekiyorum resmen bı yandan afedersnz hemoroid belası bir yandan idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yarın kontrol artı şeker yüklememız var doktora ilk önce benı bu sıkıntılardan kurtarmasını söylucmvallahı popomun üzerine oturamıyorum bıde sakarlıgım üzerimde yemek yaparken parmagımı yaktım şimdi orasıda sızlıyor
iremcim cicileriniz pek güzel
fuliim sen pek hamaratsın hatunben herseyi hazır alıyorum beceriksiz biri olarak
Offf anammm offfff çok yorulduk biz beyaaa bayrama girsek ya biran önce atsam kendimi denize
kübracım geçmiş olsun topikimin anası ana olarak sen böyle hastaysan biz dökülelim azcık dikket et kuzum kendine bide parmağını yakmış kıyamam du öpim de geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?