Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bizimkiler de kız az bir tek eltimde var, kız olsun çok istiyolarda hareket yok bakalım son anda ortaya çıkacak herşey, yapmazlarsada canları sağolsun allaha şükür anası babası yapar çoğunuda hallettik valla rabbim sağlık versin yeterki, battaniyede iyi olsada kötü olsada ilk denemem olur o kadar daha güzel ve kolay örülenlerinden bulurum bir daha kine

Kızlar biz her hafta birini doğuma yollayacağız galiba, dikkat ettiniz mi hep peşpeşe haftalar :)))
evetttt neredeyse en geride ben varım hepinizi doğurtcam sonra hepiniz beni doğurtcanız

valla bizimkilerden de çok ses çıkmıyor. benim analar erken diye düşünüyo. eşiminkiler ise kapalı kutu. pek arayıp sormadıkları için yorum yapamıyorum. sadece çok eskiden kayınvalidem yelek kazak benden demişti o kadar. ben de eşime dedim bi şey alçaklarsa bize bi danışsınlar neyi nasıl istediğimizi, çakışmayalım sonra bilmiyom artık. ben hiç gelmeyecek gibi alıcam, hediyeler de başımın üstünde, senin hesap altın da kabulüm

selam kuzular ben geldim napıyosunuz ben çok kötüyüm hastayım yaz gribi oldum perişanım

hoş geldin canım. geçmiş olsun, dikkat et kendine. havalar sizin oralarda da serinlemiş. insan yazın daha çok anlamıyo üşüdüğünü

selam kuzular ben geldim napıyosunuz ben çok kötüyüm hastayım yaz gribi oldum perişanım

geçmiş olsunn fatmişimmm Ekim topiği mi çarptı seni :)) şaka şaka ama dikkat et canım ya sıcaklar bi yandan klima bir yandan ondan oldu sanırım kolay atlatırsın inşalah

nasılsınız annişlerrrrrr sabahtan beri ter attım nefes alcak vaktim yoktu şimdi gelebildim yanınıza ne var ne yok yawruşlarımmmmmm

ben bi geçmişe dalim geliyorum

Son düzenleme:
ha bu arada c.tesi gecesi sahura kadar oturdum battaniyemin üst kısmını süsledim alt çarşafınıda kestim ama ikisini birleştiremedim kısmetse erken çıkarsak bu akşam yaparım son halinide koyarım sizlere bu şimdiliik üst kısmı dikişi yapılmamış hali

Fatoş geçmiş olsun içimiz yanıyoda donduğumuzu farketmiyoz bazen eşimin koluna eline dokununca anlıyorum ne kadar soğuk olduğumu ama içten yangınlıyım Dikkat et kendine

bende bir süre alışveriş yapmayacak şekilde alacağımı aldım , sadece eşimin ailesi değil açıkçası burdaki çevreyide tanımıyom gelir mi gelmez mi nası bişey bilmeyince dediğin gibi gelirse ne ala hiç kullanamasam millete götürürüm hediye diye düşünüyom açılmamış nihayetinde Ama en makbulü sarı sarı liralar

sırf beyazın üstüne sen mi yaptın maşallah kuzu ama çarşaf gibi algıladım nesi bu şimdi :44::44:

geçmiş olsunn fatmişimmm Ekim topiği mi çarptı seni :)) şaka şaka ama dikkat et canım ya sıcaklar bi yandan klima bir yandan ondan oldu sanırım kolay atlatırsın inşalah

saolun kuzular evet üşütüyoruz kendimizi bide ofiste hasta biri vardı hop grip bana geldi sizde dikkat edin yavrular sıcak diye canım altına yatmayın

kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm

hayırlı olsun öznurcum oğluşunnnnnnn

hehe sorma kese derken göbek göbek derken toto büyüdük kocaman olduk

hoşgeldin gülücüğüm fitoşummmmmmmmmmm iyi olunda internet olmasın özledik seni ve ALp paşamızı

günaydın iremiommmm

Günaydınnnnnnnnn herkese....
Hani kimse yok ya topikte aaaaaaa

günaydın fitoşummmmm

sizi yerim ben yer maşşallahhhhh

günaydın ablacımmmmmm ve Zeynep Narinimizzz az kaldı bak benide heyecan sardı ilk doğum tarihimiz bellli peşin sıra dökülücez ablammm

güle güle giysin güzel kızçemmmmm teyzesi totosunu yesin onunnn

günaydın ballı lokmammmmmmm

Kızlar biz her hafta birini doğuma yollayacağız galiba, dikkat ettiniz mi hep peşpeşe haftalar :)))

ay öyle olcak ablaaaa
siz 30 olmuşsunuz biz de büyüyelim teyzesi iyiyiz gün saymaya başladım ramazan gelmeden kurbanın hayalindeyim bu aralar

al bendende o kadar kurbanın gününü sayıyorum şimdiden

mavişimmm geçmiş olsun bebeğimmm dikkat et kendine

sırf beyazın üstüne sen mi yaptın maşallah kuzu ama çarşaf gibi algıladım nesi bu şimdi :44::44:

evet kuzum sırf beyaz dediğin pazen bezi (pazenden yap dedi büyüklerim altınada minik yelken desenle bebek çarşafı gelicek) yani battaniyenin üst kısmı göbeği diyelim mesela ben keçe ile süsledim zaten benimki süs battaniyesi 100*100 benim battaniyemin ölçüsü tamamen bitince daha iyi anlayacaksınız

evet sen son halini yüklemeden anlamıycam ben Ama güzel bişey olcağı belli

nasılsınız annişlerrrrrr sabahtan beri ter attım nefes alcak vaktim yoktu şimdi gelebildim yanınıza ne var ne yok yawruşlarımmmmmm

ben bi geçmişe dalim geliyorum
hoş geldin fuliiimmmm

maşallahhh hatun kişiye bak hele benim oğlan kaşıntı olacak ana sen niye oturuyon deyü ama yapacak bi şey yok becersem de gözüm almıyor iş yapmaya tembelleştim iyice
çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. ben de taktım gemici figürlerine, alacam ben de bi kaç takım öle

hoşgeldin fuliiii ben beğendimm battaniyeyi dikince bitirince daha bir güzel olacak marifetli hatun seni :) her şey oğluş için :)

Kızlar ben yoruldum da geldimmmm koltuğumda leke vardı onu sileyim diye tüm koltukları bir kat sildim hızımı alamadım. halıyı da bir kat sildim.. sonra bileğim ağrımaya başladı da bıraktım yoksa kendimi cam kapı silerken bulacaktım sildim derken de tembel işi haa öyle bir kat sadece fazlasına gücüm yetmez..

tubişş naber nasılsınn???

İYYİM DİDOŞUM SEN NASILSIN.
ÇOK YORMA KUZUM KENDİNİ. BEN YORULUNCA DİREK BELİM AĞRIYO. DÜN YÜKLENDİM TÜM ÜTÜYÜ BİTİREYİM DEDİM, BUGÜN BEL AĞRISINDAN ZOR ÇÖKÜP DURUYOM. YARIN DR. A DA SORUCAM BU AĞRIYI.
BAYRAM TEMİZLİĞİ İÇİN DE KADIN ÇAĞIRDIM, YARIM GÜN GELİP BENİM YAPAMADIĞIM YERLER YAPACAK.

BU ARADA YARIN OĞLUŞUMLA BENİM DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAAAARRR

teşekür ederim kuzmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…