- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.081
Kızlar ben azcık evi derleyip toparlayayım yine gelirim çene çalmaya :))
Fuli uğramamış daha :44::44:
bu saate kadar sesleri çıkmadıysa çok da hevesli değillermiş demek :))) sen yine de aldıklarını gösterme :)) bebek bataniyesi bebe yününden olur esas. Ama lifle de şık durur. Kalın olsun diye bebe yünü tercih ediliyor genelde.
iyiyim kuuzum sen nasılsın,maşallah iyi gördüm seni,baya büyümüş kızçen,allah nazarlardan saklasın....
evettttKızlar biz her hafta birini doğuma yollayacağız galiba, dikkat ettiniz mi hep peşpeşe haftalar :)))
valla bizimkilerden de çok ses çıkmıyor. benim analar erken diye düşünüyo. eşiminkiler ise kapalı kutu. pek arayıp sormadıkları için yorum yapamıyorum. sadece çok eskiden kayınvalidem yelek kazak benden demişti o kadar. ben de eşime dedim bi şey alçaklarsa bize bi danışsınlar neyi nasıl istediğimizi, çakışmayalım sonra bilmiyom artık. ben hiç gelmeyecek gibi alıcam, hediyeler de başımın üstünde, senin hesap altın da kabulümbizimkiler de kız az bir tek eltimde var, kız olsun çok istiyolarda hareket yok bakalım son anda ortaya çıkacak herşey, yapmazlarsada canları sağolsun allaha şükür anası babası yapar çoğunuda hallettik valla rabbim sağlık versin yeterki, battaniyede iyi olsada kötü olsada ilk denemem olur o kadar daha güzel ve kolay örülenlerinden bulurum bir daha kine
selam kuzular ben geldim napıyosunuz ben çok kötüyüm hastayım yaz gribi oldum perişanım
selam kuzular ben geldim napıyosunuz ben çok kötüyüm hastayım yaz gribi oldum perişanım
valla bizimkilerden de çok ses çıkmıyor. Benim analar erken diye düşünüyo. Eşiminkiler ise kapalı kutu. Pek arayıp sormadıkları için yorum yapamıyorum. Sadece çok eskiden kayınvalidem yelek kazak benden demişti o kadar. Ben de eşime dedim bi şey alçaklarsa bize bi danışsınlar neyi nasıl istediğimizi, çakışmayalım sonra bilmiyom artık. Ben hiç gelmeyecek gibi alıcam, hediyeler de başımın üstünde, senin hesap altın da kabulüm
ha bu arada c.tesi gecesi sahura kadar oturdum battaniyemin üst kısmını süsledim alt çarşafınıda kestim ama ikisini birleştiremedim kısmetse erken çıkarsak bu akşam yaparım son halinide koyarım sizlere bu şimdiliik üst kısmı dikişi yapılmamış hali
Eki Görüntüle 772566
evettttneredeyse en geride ben varım hepinizi doğurtcam sonra hepiniz beni doğurtcanız
valla bizimkilerden de çok ses çıkmıyor. benim analar erken diye düşünüyo. eşiminkiler ise kapalı kutu. pek arayıp sormadıkları için yorum yapamıyorum. sadece çok eskiden kayınvalidem yelek kazak benden demişti o kadar. ben de eşime dedim bi şey alçaklarsa bize bi danışsınlar neyi nasıl istediğimizi, çakışmayalım sonra bilmiyom artık. ben hiç gelmeyecek gibi alıcam, hediyeler de başımın üstünde, senin hesap altın da kabulüm
hoş geldin canım. geçmiş olsun, dikkat et kendine. havalar sizin oralarda da serinlemiş. insan yazın daha çok anlamıyo üşüdüğünü
geçmiş olsunn fatmişimmm Ekim topiği mi çarptı seni :)) şaka şaka ama dikkat et canım ya sıcaklar bi yandan klima bir yandan ondan oldu sanırım kolay atlatırsın inşalah
Fatoş geçmiş olsun içimiz yanıyoda donduğumuzu farketmiyoz bazen eşimin koluna eline dokununca anlıyorum ne kadar soğuk olduğumu ama içten yangınlıyımDikkat et kendine
bende bir süre alışveriş yapmayacak şekilde alacağımı aldım , sadece eşimin ailesi değil açıkçası burdaki çevreyide tanımıyom gelir mi gelmez mi nası bişey bilmeyince dediğin gibi gelirse ne ala hiç kullanamasam millete götürürüm hediye diye düşünüyom açılmamış nihayetindeAma en makbulü sarı sarı liralar
kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm
canım emin ol ben bu testleri yaptırırken dr kesin sonuç değil dedi..negatif çıkar pozitif olabilir pozitif çıkar negatif olabilir dedi...hatta yaptırmayabilirsin de dedi...kesin bir garantisi yok anlayacağın...sen kendini üzme...bak bebikinde üzülür yoksa annesi...emin ol hiç bişi çıkmayacak...
benim doktorum benim doktorum....sezeryana tamamen karşı...olabildiğince zorlayacam hayati tehlike olmadığı müddetçe sezeryanı aklından çıkar dedi...
gel gel göbüşe gel...maşallah kuzu ya...nerelerden nerelere geldik...kesenin boyunu ölçüyorduk..geeçende kalktım totomun boyunu ölçtüm ne kaddan büyümüş diye...
bu sene erkekler aldı başını gidiyo canım..mevlam analı babalı sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsün kuzunu...
Selam kızlar,uzun zamandır giremedim,evimde netim yok,telefondan yazıyodum,tel de de internet paketim bitince yazamadım,şimdi yeni paket yaptım...
Nasılsınız bakalım,herkes kocaman olmuş maşallah,hayırlı doğumlar hepimize insallah..
Biz iyiyiz cok şükür,oğluşumla büyüyoruz işte... Evdeyİz Durmadan rapor yeniliyoruz,ama az kaldı doğum iznime...
Cok özledim sizleri..
günaydın kızlarrr
aynur abla ya sen tulum almayın kullanışlı değil demişin ama ben kış bebeği olacak diye aldım valla , birde küçükken kucaklaması rahat olur diye düşündüm niye az kullanılsın ki onlarda 0-3 ay 3-6 ay diye ayrılıyo :44::44::44:
Günaydınnnnnnnnn herkese....
Hani kimse yok ya topikte aaaaaaa
Herkeslere günayydınn :))) Nasılsınız altın kızlar ve pırlanta bebişler...
Evet canım, az kaldı inşallah. Gün sayıyorum artık. Hesapta Eylül 19 ameliyat günüm. Ama bakalım Zeynep Narin beklemek isteyecek mi :))
ben kaç tane aldım kiAnne topiğine koycam da bugün kargom gelecek onu bekliyom toplu koymak için ilk önce siz görün o vakit kızçemin tulumları Eki Görüntüle 772487 Eki Görüntüle 772488 Eki Görüntüle 772489 Eki Görüntüle 772490 Eki Görüntüle 772491 Eki Görüntüle 772494 Eki Görüntüle 772495 Eki Görüntüle 772496 3 tanesi 3-6 ay diye hatırlıyom :44: BİR TANESİDE AYAKSIZ MIŞ 3-6 AYLIĞIN
günaydınnn kızlarrr.
sabah siteye giremedim, baktım sayfa açılmış damladım hemen.
neler yaptınız, benim yine yoğun bi hafta sonuydu.
alışveriş yaptım, kendimehamiş t-shirt ve pijaması aldım. artık evdeki kıyafetler lastiklerini açsam da gelmiyor bi eşortman altı bulamadım. defactoda baktım, L beden tayt gibi durdu, hiç moralimi bozmadım, kalıpları küçük dedim geçiştirdim
akşama da son iftarımı vericem, küçük bi aile gelicek, sonra ver elini bayram hazırlığı
siz neler yapmışsınız bi hafta sonuna dalayım geçmişe
Kızlar biz her hafta birini doğuma yollayacağız galiba, dikkat ettiniz mi hep peşpeşe haftalar :)))
siz 30 olmuşsunuzbiz de büyüyelim teyzesi iyiyiz gün saymaya başladım ramazan gelmeden kurbanın hayalindeyim bu aralar
sırf beyazın üstüne sen mi yaptın maşallah kuzu ama çarşaf gibi algıladım nesi bu şimdi :44::44:
evet kuzum sırf beyaz dediğin pazen bezi (pazenden yap dedi büyüklerim altınada minik yelken desenle bebek çarşafı gelicek) yani battaniyenin üst kısmı göbeği diyelim mesela ben keçe ile süsledim zaten benimki süs battaniyesi100*100 benim battaniyemin ölçüsü tamamen bitince daha iyi anlayacaksınız
hoş geldin fuliiimmmmnasılsınız annişlerrrrrr sabahtan beri ter attım nefes alcak vaktim yoktu şimdi gelebildim yanınıza ne var ne yok yawruşlarımmmmmm
ben bi geçmişe dalim geliyorum
ha bu arada c.tesi gecesi sahura kadar oturdum battaniyemin üst kısmını süsledim alt çarşafınıda kestim ama ikisini birleştiremedim kısmetse erken çıkarsak bu akşam yaparım son halinide koyarım sizlere bu şimdiliik üst kısmı dikişi yapılmamış hali
Eki Görüntüle 772566
Eki Görüntüle 772566
hoşgeldin fuliiii ben beğendimm battaniyeyi dikince bitirince daha bir güzel olacak marifetli hatun seni :) her şey oğluş için :)
Kızlar ben yoruldum da geldimmmmkoltuğumda leke vardı onu sileyim diye tüm koltukları bir kat sildim hızımı alamadım. halıyı da bir kat sildim.. sonra bileğim ağrımaya başladı da bıraktım yoksa kendimi cam kapı silerken bulacaktım sildim derken de tembel işi haa öyle bir kat sadece fazlasına gücüm yetmez..
tubişş naber nasılsınn???
hayırlı olsun öznurcum oğluşunnnnnnn
hehe sorma kese derken göbek göbek derken totobüyüdük kocaman olduk
hoşgeldin gülücüğüm fitoşummmmmmmmmmm iyi olunda internet olmasın özledik seni ve ALp paşamızı
günaydın iremiommmm
günaydın fitoşummmmm
sizi yerim ben yer maşşallahhhhh
günaydın ablacımmmmmm ve Zeynep Narinimizzz az kaldı bak benide heyecan sardı ilk doğum tarihimiz bellli peşin sıra dökülücez ablammm
güle güle giysin güzel kızçemmmmm teyzesi totosunu yesin onunnn
günaydın ballı lokmammmmmmm
ay öyle olcak ablaaaa
al bendende o kadar kurbanın gününü sayıyorum şimdiden
mavişimmm geçmiş olsun bebeğimmm dikkat et kendine
evet kuzum sırf beyaz dediğin pazen bezi (pazenden yap dedi büyüklerim altınada minik yelken desenle bebek çarşafı gelicek) yani battaniyenin üst kısmı göbeği diyelim mesela ben keçe ile süsledim zaten benimki süs battaniyesi100*100 benim battaniyemin ölçüsü tamamen bitince daha iyi anlayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?